.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Violina
    Guest

Predrasydyk li e otkaza za sex na pyrva sre6ta?

Demode li e da se otkazva pri polojenie 4e ti se iska?

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Според мен е по добре да откажеш защото може отсрещният човек да си извади погрешно мнение за теб ако му се нахвърлиш още първия ден

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Това всеки сам си го решава...аз не съм го правила на първа среща поне....

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Повече от фен
    Град
    House Music Island

Re: Predrasydyk li e otkaza za sex na pyrva sre6ta?

Цитирай Първоначално написано от Violina
    Ако спиш с някого на първата среща, това не показва нищо друго, освен, че си лесна. Естествено няма нищо лошо в това, ако търсиш авантюра за една нощ, но смятам, че с такова начало трудно би излязла сериозна и продължителна връзка. Освен това на нашата възраст излизаме с доста хора и доста ни се прави секс. Значи ли това, че ако всяка седмица си с различно момче, трябва да пускаш на 1 среща на всеки. Ако живееш в малък град, можеш да си представиш каква репутация ще имаш след месец-два.
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Голям фен
    Това ли е проблема, всъщност?
    Репутацията?
    Животът е БРЯГ!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Това ли е проблема, всъщност?
    Репутацията?
    Ами за едно момиче не е толкова приятно да я наричат курва както е яко на момчетата да бъдат Playboy
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

rtgjhrtgjj
    Guest
    ako ti se pravi, ne trqbva da otkazvash

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако и двамата искате,защо пък не?

Re: Predrasydyk li e otkaza za sex na pyrva sre6ta?

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    Цитирай Първоначално написано от Violina
    Ако спиш с някого на първата среща, това не показва нищо друго, освен, че си лесна. Естествено няма нищо лошо в това, ако търсиш авантюра за една нощ, но смятам, че с такова начало трудно би излязла сериозна и продължителна връзка. Освен това на нашата възраст излизаме с доста хора и доста ни се прави секс. Значи ли това, че ако всяка седмица си с различно момче, трябва да пускаш на 1 среща на всеки. Ако живееш в малък град, можеш да си представиш каква репутация ще имаш след месец-два.
    Напълно съм съгласна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Vseki si ima principi i si gi spazva!Ako e niakoe seriozno momiche nikoga niama da se navie na tova,no puk ako e niakoia liglichka koiato vsichki vzimat za kurva zashto da ne,nali i nishto niama da zagubi!No ima si i izklucheniq de
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Мисля че не е много добре. Впечатлението не е много добро.

Мега фен
    На мен ми се иска да си обръсна главата, но имам мозък.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Не е особен критерии да ли си курва ако пуснеш на първа или пета среща, ако това ти е смисъла на въпроса. Който си има акъл в главата и знае какво прави, без особено значение е дали ще пусне на първа или на последваща среща. Зависи все пак на кого пускаш, до колко познаваш човека и т.н. Твърде относително е. Предрасъдък е ако познаваш добре човека, убедена си, че няма да си с него само за едното чукане и въпреки това понеже "не е редно" не му пускаш.

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че е предрасъдък.Всеки си решава за себе си,но може човека,с който си може да си извади мнение за теб.Ако той го иска...иска само секс.Иска да го прави с теб дори и преди да те е опознал като човек.

ako ti se slu4i 1 -2 pati nqma ni6to lo6o,daje moje da e mnogo qko,no ako se prevarne v na4in na jivot togava ve4e....
    a da otgovorq na vaprosa abe 4ist predrasadak si e ..ama toi sega kvo 6te si pomisli za mene...ama sega kvi kluki 6te tragnat-tva e koeto ni spira i zatova ne go pravim

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си