- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Predrasydyk li e otkaza za sex na pyrva sre6ta?
Demode li e da se otkazva pri polojenie 4e ti se iska?
Това всеки сам си го решава...аз не съм го правила на първа среща поне....
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ако спиш с някого на първата среща, това не показва нищо друго, освен, че си лесна. Естествено няма нищо лошо в това, ако търсиш авантюра за една нощ, но смятам, че с такова начало трудно би излязла сериозна и продължителна връзка. Освен това на нашата възраст излизаме с доста хора и доста ни се прави секс. Значи ли това, че ако всяка седмица си с различно момче, трябва да пускаш на 1 среща на всеки. Ако живееш в малък град, можеш да си представиш каква репутация ще имаш след месец-два.Първоначално написано от Violina
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Това ли е проблема, всъщност?
Репутацията?![]()
Животът е БРЯГ!
Ами за едно момиче не е толкова приятно да я наричат курва както е яко на момчетата да бъдат PlayboyПървоначално написано от BorderManager
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
ako ti se pravi, ne trqbva da otkazvash
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Sophie
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Vseki si ima principi i si gi spazva!Ako e niakoe seriozno momiche nikoga niama da se navie na tova,no puk ako e niakoia liglichka koiato vsichki vzimat za kurva zashto da ne,nali i nishto niama da zagubi!No ima si i izklucheniq de
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Мисля че не е много добре. Впечатлението не е много добро.
На мен ми се иска да си обръсна главата, но имам мозък.
Не е особен критерии да ли си курва ако пуснеш на първа или пета среща, ако това ти е смисъла на въпроса. Който си има акъл в главата и знае какво прави, без особено значение е дали ще пусне на първа или на последваща среща. Зависи все пак на кого пускаш, до колко познаваш човека и т.н. Твърде относително е. Предрасъдък е ако познаваш добре човека, убедена си, че няма да си с него само за едното чукане и въпреки това понеже "не е редно" не му пускаш.
Не мисля,че е предрасъдък.Всеки си решава за себе си,но може човека,с който си може да си извади мнение за теб.Ако той го иска...иска само секс.Иска да го прави с теб дори и преди да те е опознал като човек.
ako ti se slu4i 1 -2 pati nqma ni6to lo6o,daje moje da e mnogo qko,no ako se prevarne v na4in na jivot togava ve4e....
a da otgovorq na vaprosa abe 4ist predrasadak si e ..ama toi sega kvo 6te si pomisli za mene...ama sega kvi kluki 6te tragnat-tva e koeto ni spira i zatova ne go pravim