- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vodi li se iznevqra svirkata?
И двете са изневяра.И свирката,и целувката.Много мразя като накой каже,че целувката или свирката не е изневяра.Ти си пожелал някой друг.И няма такива от сорта душевна или физическа изневяра.За да го направиш физически ти си го пожелал и вътрешно.
Значи, ако в главата ми се въртят еротични картини с друга (други) докато онанирам, изневерявам на благоверната си, така ли?Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Е, има ли някой да не е изневерявал тогава, а?![]()
Животът е БРЯГ!
изневяра си е.ама и гаджето ти е много верен.направо нямам думи.Връската ви майче до никъде няма да стигне.Не критикувам,но щом си с някой би трябвало да си му верен и мнооооого компромиси да има![]()
"Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
Мартин Лутър Кинг, Младши!
ми не можем да го приемем, че целувката не е изневяра, защото е. всъщност, самата изневяра е в главата ти. ако ти смяташ, че си му изневерила значи си, ако ли пък не - не си. но според мен, една свирка... пък и след като ти не си наясно дали си изневерила и дали не си. а за гаджето да знаеш, че щом така ти говори за целувките, значи или се натиска с всяка дето му пусне или заже по-зле.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
xaxaxa,6eguvate li se be hora.ti da celune6 drug e iznevqra puk kamo li svirki da mu varti6![]()
ами аз не 4е не6то ама си мисля 4е след като напраи6 свирка на някого тои 6е иска и да те опъне![]()
по принцип оба4е 6то не пита6 гаджето си не мои6 ли да праи6 свирки и на други
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Iznevqra e 100% Kak bi se pochustvala ako gadjeto ti kaje che e lizal nqkoq mnogo qnso che e iznevqra..Za men dori celufkata e iznevqra gadjeto ti moje da ima po razlichni razbiraniq
Неподходящ размер на снимка в подпис!
e basi otkroveniq kurvenski vapros
"ei milo moje li da vratna edna svirka na onq, 6oto me kefi ne6o"
ako sam s 4ovek koito dori si misli da spodelq ne6o podono s nqkogo za kakvo izob6o sme zaedno basi