- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За хората-малко философска тема
Аз бих жертвала себе си за всеки, който наистина обичам и наистина трябва да гледаме и себе си, но трябва и да си помагаме! Ужасно е да чувстваш, че няма кой да направи нещо за теб в труден момент!Първоначално написано от `Death`Whore`
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
истината е, че ако не си малко егоистичен, нагъл и лицемерен, няма как да постигнеш нещо в този животако мислиш как на другия да му е хубаво, няма да имаш време да направиш хубаво на себе си, колкото и безчувствено да звучи
защото в днешно време когато си добър, веднага започват да те използват и мачкат - ти помагаш на някого, а накрая той те изоставя и не прави нищо за теб![]()
за това, защо да си от губещите, след като можеш да си от печелещите?![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
bih se jertvala za nqkoi ,koito e mnogo skap za men ..tai kato znam 4e na tozi svqt ima hora koito biha napravili sa6toto za menПървоначално написано от `Death`Whore`
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
offtopic
Silvester, отивай в АМЕРИКА, тогава, какво правиш още тук, е моя
въпрос?
Иначе подкрепям `Death`Whore, всеки трябва да гледа себе си, да е щастлив, въпросът е от там нататък да не се старае да съсипе живота на околните. Не виждам проблем, някой да е егоист, стига да не пречи на останалите, пък и да не прекалява с тоя егоизъм де, всичко с мярка в крайна сметка....
Give me your best shot motherfucker!
=D> =D>Първоначално написано от fire_of_satan
You fell away,
What more can I say?
The feelings evolved,
I won't let it out,
I can't replace...
Your screaming face,
Feeling the sickness inside