.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Guest
    Значи не е казано,че ще стане,обаче така съм чел в помощната литература,която не лъже!Пробвай се пак!Всъщност със сигурност ще свършиш,но като си го правила 10-тина пъти и нямаш опит е нормално да изпитваш трудност!Просто явно не познаваш тялото си,но с времето и това ще стане!Успех и опитвай!

wanttoknow
    Guest
    S predi6niq mi priqtel ne mojeh da svur6a vaginalno de, samo klitorno, oba4e sega6niq e super izdarjliv i po4ti vseki put svar6vam taka, no mai stava po-qko kogato az sam otgore...

Guest
    klitoren- prdi o6te da po4na da pravq seks, a vaginalen na 2riq put, za6otot na purviq me bolq

Emi as orgazam ot sex ne sum polochavala dosega, samo klitorni

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Я са тука некоя кака или батко да обесни на моя милост 'бебето' кво е скреч а тек ли кво беше? Я ми обеснете молЯ!!!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Angle_f
    Az praih sex 4as i 30min i mn se vyzbudih ama pak ne dostignah do vaginalen orgazym Trudna rabota!!
    То е до тоя къде те ебе а не до тва колко си се възбудила .
    2т. системно

cS_LaMeRkA

Я са тука некоя кака или батко да обесни на моя милост 'бебето' кво е скреч Shocked а тек ли кво беше? Rolling Eyes Я ми обеснете молЯ!!! Eh? Eh?
    ami skre4 e na4ina po koito momi4eto stiga do klitoren orgazum
    1tek=...e kak da ti obqsnq....kolko puti go pravqt mom4eto i momi4eto[/quote]
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи не е казано,че ще стане,обаче така съм чел в помощната литература,която не лъже!Пробвай се пак!Всъщност със сигурност ще свършиш,но като си го правила 10-тина пъти и нямаш опит е нормално да изпитваш трудност!Просто явно не познаваш тялото си,но с времето и това ще стане!Успех и опитвай!
    Правя секс половин година и вагинален оргазъм изпитвам или когато съм седнала в него лице в лице,или като съм легнала с крака на врата му.Във втория случай това става много лесно за минути.Ама като съм отгоре 1 на ръка,че почни не усещам нищо,а друго че ме болят краката,ръцете и вратът и не мога да се отпусна грам!

Guest
    moje li nqkoi da mi obqsni koi e klitoren i koi vaginalen?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Катя
    Ами до клиторен още преди да правим секс,а до вагинален още на 2-рия път след като го правехме.

Az na tretiq

Фен
    Град
    Sofia
    klitoren moje bi okolo polvin godina sled kato zapo4nah da pravq seks, a vaginalen orgazam i do sega ne sam ispitvala...

deina
    Guest

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от deina
    Тъпа си. Клиторен получава жената, когато И стимулират клитора, а вагинален - когато стимулират Г-точката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си