.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: pomognete

botevista
    Guest

pomognete

awe hora na 17 sum i mi e 13cm ... kakvi sa na4inite za ugolemqvane.. ima li na4in chrez nqkakvi hapcheta... ili edinstveno chrez hirurgicheska namesa.. dosta sum pritesnen takache molq bez bazici

офф,не можеш да си го оголемиш нито чрез хапчета,нито чрез упражнения.Само с операция.Това е същото ккато при нас с бюста.

Guest
    Вържи си една гира поне 15 кила за патлака и ходи така цял ден докъто не ти стигне до глезените

I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616
    TVA GO PROCHETOH... AZ PITAM NESHTO SUVSEM RAZLICHNO

Guest

Re: pomognete

Цитирай Първоначално написано от botevista
    awe hora na 17 sum i mi e 13cm ... kakvi sa na4inite za ugolemqvane.. ima li na4in chrez nqkakvi hapcheta... ili edinstveno chrez hirurgicheska namesa.. dosta sum pritesnen takache molq bez bazici
    направи си операция като тази на Азис, доста е скъпичко до колкото знам, но пък ще си доволен от резултата и ти и партньорките ти

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    направи си операция като тази на Азис, доста е скъпичко до колкото знам, но пък ще си доволен от резултата и ти и партньорките ти
    skupo skupo... kolko ? 1000lv ?

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Poveche daje hahaha
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен

тцтц наистина ли не се бъзикаш?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

мииии всъщност има един начин
    с помпа ама е малко рисковано щот от една страна може да ти асимилира кръвта която поема като е напомпан ама от друга страна може да стане така че да не можеш да си го дигнеш

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Има някви помпи. Слагаш скафандера и помпаш, после щял да стане голям. Рекламират ги нощем, ама незнам къде

Супер фен
    Защо ти е по-голям?Ако умееш да боравиш с него и по-малък от 13см ти върши работа..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си