- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete
awe hora na 17 sum i mi e 13cm ... kakvi sa na4inite za ugolemqvane.. ima li na4in chrez nqkakvi hapcheta... ili edinstveno chrez hirurgicheska namesa.. dosta sum pritesnen takache molq bez bazici
офф,не можеш да си го оголемиш нито чрез хапчета,нито чрез упражнения.Само с операция.Това е същото ккато при нас с бюста.
Вържи си една гира поне 15 кила за патлака и ходи така цял ден докъто не ти стигне до глезените![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
TVA GO PROCHETOH... AZ PITAM NESHTO SUVSEM RAZLICHNOПървоначално написано от olive_oil
направи си операция като тази на Азис, доста е скъпичко до колкото знам, но пък ще си доволен от резултата и ти и партньорките тиПървоначално написано от botevista
skupo skupo... kolko ? 1000lv ?Първоначално написано от Анонимко
Poveche daje hahaha
Неподходящ размер на снимка в подпис!
тцтц наистина ли не се бъзикаш?Първоначално написано от botevista
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
мииии всъщност има един начинПървоначално написано от botevista
с помпа ама е малко рисковано щот от една страна може да ти асимилира кръвта която поема като е напомпан ама от друга страна може да стане така че да не можеш да си го дигнеш
Има някви помпи. Слагаш скафандера и помпаш, после щял да стане голям. Рекламират ги нощем, ама незнам къде
Защо ти е по-голям?Ако умееш да боравиш с него и по-малък от 13см ти върши работа..![]()