.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Град
    На оня свят

Аз ли съм задръстена или света се е сбъркал...

Искам да ви разкажа нещо, което ми се случи оня ден и направо...абе първо ми идеше да си издрайфам червата, а после как исках да ги набия онези лапенца...
    Значи историята е следната. Аз и приятелката ми бяхме на пазар. И се бяхме шмугнали в една уличка. И там видяхме майка. Видимо не ми приличаше на циганка, но си личеше, че е доста бедна. До нея се мотаха три хлапета, явно нейни деца. До тук нищо обезпокоително. Ще си кажете "Тая какво ни занимава с глупости?". Ама каква ми е мъката:
    Значи двете деца бяха момченца, а едното момиченце. Сигурно даже и по една година разлика нямаха. Ама момиченцето беше най-малко (някъде към 2-3), а момченцата - към 4-5. Е майката гледаше уж в един магазин, а децата бяха около нея. Не знам дали щте ми повярвате, но двете момченца почти изнасилиха момиченцето на улицата. Бъркаха му в полата, обарваха го така както мен гаджето ми не ме обарва докато правим секс ! Аз направо имах желанието да ида да ги изритам като мръсни котета, ама интересното беше, че момиченцето едва ли не се забавляваше! А майката се усмихваше!!!

Извинявайте, ама аз ли съм задръстена или тва не е нормално ? Може ли да очакваме от днешните деца да си играят на онея игри, на които играехме когато аз бях на 5? Аз съм си възмутена за вас не знам!
    Честно казано много ми се иска да науча и вашето мнение. Драснете поне по един ред!
    Мерси предварително!!!

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Guest
    тцтцтцц.....нзз...кво стана със света!

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Значи при тези низши форми на "общество" и "ценностна система" при циганите например, момичетата ги омъжват на 13 така че какво се притесняваш.Видимо не ти приличаше - има някой цигани окито са бели като цвят на кожата.А много деца си играят правилно и както му е реда да си играят на 5 - например сестра ми - не съм забелязвал отклонения. Но майката може да бъде подведена под отговорност - въпреки че в нашата дърйава е трудно, но по закон упражнаването на "сексуално насилие", или деиствия които не възпират такова при дете под 14 години се наказват.

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Прочетох го най-малко 2 пъти и още не мога да възприема , че ... Абе нямам думи вече !
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Голям фен
    Град
    София
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Град
    На оня свят
    Цитирай Първоначално написано от akademika
    Значи при тези низши форми на "общество" и "ценностна система" при циганите например, момичетата ги омъжват на 13 така че какво се притесняваш.Видимо не ти приличаше - има някой цигани окито са бели като цвят на кожата.А много деца си играят правилно и както му е реда да си играят на 5 - например сестра ми - не съм забелязвал отклонения. Но майката може да бъде подведена под отговорност - въпреки че в нашата дърйава е трудно, но по закон упражнаването на "сексуално насилие", или деиствия които не възпират такова при дете под 14 години се наказват.

Абе мен не ми го побира мозъка! Как ще седиш и ще ти е смешно? Аз например се възмущавам и когато бащи потупват дъщерите си по дупенцето! Уж нещо напълно нормално ама си ми е перверзно! Има си още колко много места за тази работа засщо точно дупето ??? А за тая майка - ами тя чисто и просто не заслужава да е майка! Ама е такава и то на 3!!!!
    Иначе за това дали е циганка - по-скоро ми приличаше на тея много бедните българки дето живеят на село в крайна бедност! Не знам! Ама нищо не оправдава начина на възпитание на дацата!

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Град
    Сливен
    Нaпълно съм съгласен с теб,много ме кефи и open-source философията дето си я написала като post-script.
    Виж моя post-script и си отговори на въпроса. Това е положението - сексуално насилие се казва. въпреки че съм го оградил в кавички за да не ми се смеете.Мога да цитирам и редовете от закона, но в момента не ми се търсят.

Голям фен
    Град
    sofia

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    а вие се възмущавахте от пиклите дето се ебат на по 12
    оф, не знам кво да кажа, нямам думи ...
    алелуя.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

незнам просто кво да кажа.. без думи останах
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    В най - якия град
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    Прочетох го най-малко 2 пъти и още не мога да възприема , че ... Абе нямам думи вече !
    За циганията е нормално ! Те са долна раса, къде сме тръгнали да ги игноримае немога да разбера !

Супер фен
    Има всякакви хора,но напоследък тези,които ти си видяла почват да стават все повече и повече,за съжаление

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    tova mi napomnq na oniq lapeta na okolo 5-6 koito upotrebqvaha ekspresii kato "ti si kurva", "si ebe6 putkata mai4ina", "maika ti da eba"... a o6te ne mojeha da govorqt dobre

Град
    Сливен
    Не си задръстена. ПРОСТО
    СВИНЯ ОТ КЛАДЕНЧОВА ВОДА РАЗБИРА ЛИ ?!

Баси тъпите мангали,дано умрат всичките до един
    Левски-Това е България!!!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    -леле не мога и не искам да повярвам!

Повече от фен

Re: Аз ли съм задръстена или света се е сбъркал...

Цитирай Първоначално написано от avrora
    Искам да ви разкажа нещо, което ми се случи оня ден и направо...абе първо ми идеше да си издрайфам червата, а после как исках да ги набия онези лапенца...
    Значи историята е следната. Аз и приятелката ми бяхме на пазар. И се бяхме шмугнали в една уличка. И там видяхме майка. Видимо не ми приличаше на циганка, но си личеше, че е доста бедна. До нея се мотаха три хлапета, явно нейни деца. До тук нищо обезпокоително. Ще си кажете "Тая какво ни занимава с глупости?". Ама каква ми е мъката:
    Значи двете деца бяха момченца, а едното момиченце. Сигурно даже и по една година разлика нямаха. Ама момиченцето беше най-малко (някъде към 2-3), а момченцата - към 4-5. Е майката гледаше уж в един магазин, а децата бяха около нея. Не знам дали щте ми повярвате, но двете момченца почти изнасилиха момиченцето на улицата. Бъркаха му в полата, обарваха го така както мен гаджето ми не ме обарва докато правим секс ! Аз направо имах желанието да ида да ги изритам като мръсни котета, ама интересното беше, че момиченцето едва ли не се забавляваше! А майката се усмихваше!!!

Извинявайте, ама аз ли съм задръстена или тва не е нормално ? Може ли да очакваме от днешните деца да си играят на онея игри, на които играехме когато аз бях на 5? Аз съм си възмутена за вас не знам!
    Честно казано много ми се иска да науча и вашето мнение. Драснете поне по един ред!
    Мерси предварително!!!
    tova sa gadni mangali na tqh vsi4ko im e pozvoleno!!!! pravqt deca na po 13-14 bla bla!!! lele ako mojeshe da gi izgorim "mama im mrusna"

BULGARIA NAD VSI4KO
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Emi tukoa e mladoto pokolenie ....ko da se prai .V moeto daskalo kat gi gleam teq ot 1 i 2 klas kak mi se otvarqt i proso si prosqt tupanika ama vinagi ima tupa gospoja koqto ni spira "ostavete gi,vijte gi 4e sa po-malki ot vas" awe nae6 li kolko mi puka 4e sa po-malki ot nas da se nau4at da si zatvarqt golqmata usta temerut4eta malki da eba
    Олигофренията е най-сладкото нещо на света

Град
    Сливен
    Циганите на сапун!!!

Голям фен Аватара на thirteen
    Mnogo Jalka Rabota...

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34750&start

Цитирай Първоначално написано от McFaraOnA
    Баси тъпите мангали,дано умрат всичките до един
    SAMO TAKA!!!!!! i za sapun ne stavat!!! verno,che ne mu e tuka mqstoto da si pokazvam hubavoto otnoshenie kam tazi chast ot obshtestvoto ni,no nepriqzanta mi kym tezi syzdaniq(trudno gi naricham hora)e ogromna (nai-loshoto e,che super mnogo me e jal za malkite cigancheta,koito po nikakav nachin ne sa vinovni,che ot tqh se iska da kradat i da lyjat po nai-bezsramniq nachin,mychno mi e che te bivat vyzpitavani taka )a otnosno konkretniq sluchai za tqhnoto obshestvo,kolkoto i jalko da zvuchi tva mai e absolutno v ramkite na neshata i e prieto da e taka........nemam poveche kakvo da kaja......
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Просто немам думи, това за мен не са хора...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Фен
    Град
    ruse
    Az sp mno mrazq ciganite!Prosto znaqt samo da kradat,da lyjat,a posle se oplakvali,4e nqmat pari!!!Da gi eba u gadnite cigani!Prosto kat vidq nqkoi,sp mno se qdosvam!Kvo praqt to4no v na6ta dyrjava?Koi gi e vikal?Te nqmat svoq sobstvena rodina!V skoro vreme 6te prevzemat Bylgariq s tiq tehnite mnogobroini deca-mangal4eta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си