- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз ли съм задръстена или света се е сбъркал...
Искам да ви разкажа нещо, което ми се случи оня ден и направо...абе първо ми идеше да си издрайфам червата, а после как исках да ги набия онези лапенца...
Значи историята е следната. Аз и приятелката ми бяхме на пазар. И се бяхме шмугнали в една уличка. И там видяхме майка. Видимо не ми приличаше на циганка, но си личеше, че е доста бедна. До нея се мотаха три хлапета, явно нейни деца. До тук нищо обезпокоително. Ще си кажете "Тая какво ни занимава с глупости?". Ама каква ми е мъката:
Значи двете деца бяха момченца, а едното момиченце. Сигурно даже и по една година разлика нямаха. Ама момиченцето беше най-малко (някъде към 2-3), а момченцата - към 4-5. Е майката гледаше уж в един магазин, а децата бяха около нея. Не знам дали щте ми повярвате, но двете момченца почти изнасилиха момиченцето на улицата. Бъркаха му в полата, обарваха го така както мен гаджето ми не ме обарва докато правим секс![]()
! Аз направо имах желанието да ида да ги изритам като мръсни котета, ама интересното беше,
че момиченцето едва ли не се забавляваше! А майката се усмихваше!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявайте, ама аз ли съм задръстена или тва не е нормално? Може ли да очакваме от днешните деца да си играят на онея игри, на които играехме когато аз бях на 5? Аз съм си възмутена за вас не знам!
Честно казано много ми се иска да науча и вашето мнение. Драснете поне по един ред!
Мерси предварително!!!
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
тцтцтцц.....нзз...кво стана със света!![]()
Значи при тези низши форми на "общество" и "ценностна система" при циганите например, момичетата ги омъжват на 13 така че какво се притесняваш.Видимо не ти приличаше - има някой цигани окито са бели като цвят на кожата.А много деца си играят правилно и както му е реда да си играят на 5 - например сестра ми - не съм забелязвал отклонения. Но майката може да бъде подведена под отговорност - въпреки че в нашата дърйава е трудно, но по закон упражнаването на "сексуално насилие", или деиствия които не възпират такова при дете под 14 години се наказват.
Прочетох го най-малко 2 пъти и още не мога да възприема , че ... Абе нямам думи вече !![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от akademika
Абе мен не ми го побира мозъка! Как ще седиш и ще ти е смешно? Аз например се възмущавам и когато бащи потупват дъщерите си по дупенцето! Уж нещо напълно нормално ама си ми е перверзно! Има си още колко много места за тази работа засщо точно дупето![]()
![]()
??? А за тая майка - ами тя чисто и просто не заслужава да е майка! Ама е такава и то на 3!!!!
Иначе за това дали е циганка - по-скоро ми приличаше на тея много бедните българки дето живеят на село в крайна бедност! Не знам! Ама нищо не оправдава начина на възпитание на дацата!
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
Нaпълно съм съгласен с теб,много ме кефи и open-source философията дето си я написала като post-script.
Виж моя post-script и си отговори на въпроса. Това е положението - сексуално насилие се казва. въпреки че съм го оградил в кавички за да не ми се смеете.Мога да цитирам и редовете от закона, но в момента не ми се търсят.
а вие се възмущавахте от пиклите дето се ебат на по 12![]()
оф, не знам кво да кажа, нямам думи ...![]()
алелуя.
![]()
![]()
![]()
незнам просто кво да кажа.. без думи останах![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Има всякакви хора,но напоследък тези,които ти си видяла почват да стават все повече и повече,за съжаление
tova mi napomnq na oniq lapeta na okolo 5-6 koito upotrebqvaha ekspresii kato "ti si kurva", "si ebe6 putkata mai4ina", "maika ti da eba"... a o6te ne mojeha da govorqt dobre![]()
Не си задръстена. ПРОСТО
СВИНЯ ОТ КЛАДЕНЧОВА ВОДА РАЗБИРА ЛИ ?!
![]()
![]()
Баси тъпите мангали,дано умрат всичките до един
![]()
![]()
Левски-Това е България!!!
-леле не мога и не искам да повярвам!
![]()
tova sa gadni mangali na tqh vsi4ko im e pozvoleno!!!! pravqt deca na po 13-14 bla bla!!! lele ako mojeshe da gi izgorim "mama im mrusna"Първоначално написано от avrora
BULGARIA NAD VSI4KO
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Emi tukoa e mladoto pokolenie ....ko da se prai .V moeto daskalo kat gi gleam teq ot 1 i 2 klas kak mi se otvarqt i proso si prosqt tupanika ama vinagi ima tupa gospoja koqto ni spira "ostavete gi,vijte gi 4e sa po-malki ot vas" awe nae6 li kolko mi puka 4e sa po-malki ot nas da se nau4at da si zatvarqt golqmata ustatemerut4eta malki da eba
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
SAMO TAKA!!!!!! i za sapun ne stavat!!! verno,che ne mu e tuka mqstoto da si pokazvam hubavoto otnoshenie kam tazi chast ot obshtestvoto ni,no nepriqzanta mi kym tezi syzdaniq(trudno gi naricham hora)e ogromnaПървоначално написано от McFaraOnA
![]()
![]()
(nai-loshoto e,che super mnogo me e jal za malkite cigancheta,koito po nikakav nachin ne sa vinovni,che ot tqh se iska da kradat i da lyjat po nai-bezsramniq nachin,mychno mi e che te bivat vyzpitavani taka
)a otnosno konkretniq sluchai za tqhnoto obshestvo,kolkoto i jalko da zvuchi tva mai e absolutno v ramkite na neshata i e prieto da e taka........nemam poveche kakvo da kaja......
![]()
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Просто немам думи, това за мен не са хора...![]()
![]()
Az sp mno mrazq ciganite!Prosto znaqt samo da kradat,da lyjat,a posle se oplakvali,4e nqmat pari!!!Da gi eba u gadnite cigani!Prosto kat vidq nqkoi,sp mno se qdosvam!Kvo praqt to4no v na6ta dyrjava?Koi gi e vikal?Te nqmat svoq sobstvena rodina!V skoro vreme 6te prevzemat Bylgariq s tiq tehnite mnogobroini deca-mangal4eta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()