- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo mislite za lesbiikite,i ima li v tozi sait
zdrasti iskam da pro4eta vashite mneniq po vaprosa za lesbiikite ,i da obmenite razli4na informaciq![]()
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Според мен лесбийките са си съвсем нормални и не са различни с нищо от останалите...Нямам нищо против тях и даже твърдо ги подкрепям!
Ами не съм лезбийка,но не съм против тях.Щом искат да са такива да бъдат.
TE NE SA HORA!!!Zaslujavat smurt!!!
Аз какво им мисля на тях малее![]()
![]()
Само че гейовете-мъже не са хора за мен.
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
az ne sym protiv tqh!mislq,4e vseki ima pravo na li4en izbor![]()
sunney_f
=D>Първоначално написано от maybelline
Не ми пречат. Нека си правят каквото искат. Само да не парадират със своите визгледи за живота
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
За много грешки ме е срам, но знам, 4е сам съм се родил и във ков4ега пак ще бъда сам...
както би казал един велик сексолог на име vAnk0_3D :
Лезбийки рууууууулС,меееееееееен \/
Нямам нищо против,всеки има право на избор!
Има същата тема, писах в нея.
az sam bi broi li se?
ми нямам нищо против тях,пробвала съм с момиче ама.. мъжкото си е мъжко !
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Хомосексуализма като цяло е начин на живот.Глупаво е да упрекваме хората заради начина по който живеят и нещата които вършат.Това си е техен личен избор.Глупаво е да се погнусяваме от такива хора.Не виждам нищо гнусно в това.За мен хората които не могат да приемат хомосексуалистите като нормални са абсплютно тесноскроени хора.Аз лично съм била с жени.Имала съм връзки със жени.Бях в обществото на хомосексуалистите.Познава хомосексуални мъже , хомосексуални жени дори и травестити.Сега вече малко поотраснала разбирам че моето влечение към жени е било просто любопитсво , нищо повече.Но всички тези хора ми останаха много близки приятели.Половин година живях с хомосексуален мъж.Спях до него на едно легло.Споделях с него и той ми даваше най ценните съвети каквито никоя моя приятелка не ми е давала.Всички хомосексуалисти които познавам са страхотни хора.Те се смеят плачат обичат...както всички останали хора.А това какво се случва в спалнята им...Не е ничия работа!Още по малко някой има право да ги съди!
Don`t try to fix me i`m not broken!
[/url]
Първоначално написано от ninsy
podkrepqm !! \/
mersi mersi za podkrepata, ina4e mn sa sladki lesbiikite(e ako sa super pi4ki est), ni6to protif, ama pederastite sa gnusni......Първоначално написано от ninsy
pak ne4etoh glyposti no horata koito obi4at lezbikite no mrazqt geiovete sa glypavi![]()
LEziistvo = homoseksualizym
geistvo(spelling ffs) = homoseksualizym
zna4i ti hem go obi4ash hem go mrazish ? mnogo protivore4iq stanaha?
./Fleim me more lol
gornoto by ashie ;<
ami da, ko ne moje li...kefi me ponqkoga da gledam lesbiiki kak se lijat ama da gleda6 pedali kak se lijat...sq ni6to protif tqh ama mi stafa gnusno...ina4e mersi 4e me svetna 4e i dvete sa homosesualizum!!!!...kak ne se bqh setil.....![]()
![]()
![]()
ami az sym go pravila s momi4e i mi beshe mnogo gotino,daje ako mi se otdade sashtata vyzmoznost izobshto nqma da mu mislq![]()