- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo mislite za lesbiikite,i ima li v tozi sait
Nqmam ni6to protiv tqh,daje sym siguren,4e myjete gi kefi da gledat lesbiiki(pone pove4eto)i si fantazirat razni ne6ta...
Oba4e me draznqt tiq,deto samo se pravqt na lesbiiki za pred horata!
ami az da ti kaja voaiora sum momi4e i prosto moga da ti kaza 4e nqma momi4eta koito naro4no da se pravqt na lesbiiki,ima takiva koito se pregrushtat,natiskat no ne i da pravqt neshto sas momi4e po intimno apuk te symite da ne go jelaqt
Бе повечето са некви позьорки...прааат се за да са интересни...кво ли не правят хората за да привлекат внимание...малко са истинските а пък и те са над 25 години повечето....а кат се сетя тия така наречените "лесбийки" на възраст между 12 и 18 колко са грозни те даже си имат некво клубче ..ебати загубеняците![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
az sa6toПървоначално написано от gal4eto
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
da estestveno 4e se broi![]()
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
за6то да заслужаваме смърт??????Първоначално написано от LamZz
![]()
Ами както написах и в другата такава тема , за мен няма нищо по-готино от връзка между мъж и жена. Никой вибратор не може да замени мъжа![]()
![]()
![]()
Не приемам нито гейовете , нито лесбииките!
може ли и азПървоначално написано от marina star
![]()
И аз. :P
Някой беше написал, че е пробвал с момиче, но мъжкото си е мъжко. На същото мнение съм. Въпреки, че не бих отказала пак.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
az nmam ni6to protiv lezbiikite i geiovete! az samata sum bi i v momenta si imam dve gadjeta-momi4e i mom4e! taka 4e!
black cat or white cat,that is the question!!!
eee.. mnogo stanahme be...daite da si spretnem ne6ti4ko togavaПървоначално написано от Ilianka_14
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
az puk MRAZQ takiva momi4eta!vuzmu6tavam se!moje bi sum straomodna no mi seot tqh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Az nqmam nishto protiv lesbiikite,vse pak vseki ima svoe pravo na izbor i nikoi ne moje da go sudi za negovata sexualna orientaciq.Az lichno do sega ne sum stigala mnogo daleche s momiche,no ako e nqkoq macka,koqto mi haresva moje i da si pozvolq nesho po-taka prosto ot liubopitstvo,za da vidq kakvo e,zashtoto vse pak vsichko trqbva da se opita.No edva li useshtaneto da si s muj moje da se zameni s neshto drugo.....
познавам мн такива, но само 3 от познатите ми са генети4но направени да са такива! те са жени в тялото на мъже, без пишки! другото е изгъзица, и отчаян опит за привличане на внимание!!!
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
marina star написа:
gal4eto написа:
az sam bi broi li se?
az sa6to
може ли и аз i az iskam
az sa6to obi4am lesbiikite i mrazq pedalite oba4e vapreki tova ne moga da razbera kak jenite se kefqt da badat edna s druga.na men mi e qko 6tot sam mom4e ama na jenite...trudno mi e da si obqsnq
analno podatlivi kopeleta krivi za sqkakvi problemi s vazelin snabdeni izvrateni mrasni pederasti gnusni i imat naglostta da mi govorqt za prava
vsi4ki pedali sa v diviq
1Во те не го искат..То им е заложено !!!!Първоначално написано от koalka
![]()
нямам против тях, а дали има, аз лично не знам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ха и аз така мисля повечето са за надуване...малко са истинските!Първоначално написано от х
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз съм твърдо против,даже са ми много гнузни![]()
Стига МА. Все едно не си виждала клавиатура!Първоначално написано от BeBeTo_F
И те са хора който се забавляват като се ближат пъхат пръстите на матката и т.н. но съм против това !
В този сайт е пълно с лезбийки. Ти дружка ли си търсиш?![]()