.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81

Тема: МЕТАЛКА

Мега фен
    AAAAAAAAA, аз съм се смяла в друга тема.

Мега фен
    Град
    София
    Всички са позьори!

Фен
    Град
    Велико Търново
    Темата плаче за заключване... Наистина, толкова простотия на две страници не бях виждал... Както имаше една тема: "Ужасът на лист хартия" ....

Guest
    13 неща, който да направиш, за да си метАлка.

1. Носи само черно, с предпочитане блузон на най-забутаната блек група, която никой не е чувал и надали някога ще чуе.
    2. Окичи се с толко железа и шипове, така че при всяко по-рязко движение да се самоосакатяваш.
    3. Носи кожени гащи, другите освен тез със шипове не са Тру!
    4. Винаги ходи със черен лак и корпс пейнт, независимо къде си.
    5. Никога не сваляй черните си дрехи, дори като спиш!
    6. Банята е твой враг, никога не влизай вътре!
    7. Мазната коса прави блекърите по Тру!
    8. Вярвай в Сатаната, той е Тру!
    9. Никога не обяснявай на никого нищо, освен ако не можеш да изтъкнеш, че това го правиш заради Сатаната.
    10. Прережи си вените и ако оживееш, казвай че Сатаната те е върнал на Земята, защото имаш неизпълнени дългове.
    11. Слушай единствено Тру Норвежън Блек, в който се пее за Сатаната.
    12. На концерт на Тру Блек Група стой със скръстени ръце без да мърдаш (се пак с таз тенекия по теб).
    13. Вярвай си, че си Тру Блек и Сатаната ти е лидер!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    axhaxhaxha

tva za banqta i maznata kosa e nai-vqrno

Yupeeee !

Голям фен

Re: МЕТАЛКА

Цитирай Първоначално написано от ФенкАтА_11
    MI AZ na posledyk mn sam se zaribila po metyla i iskam da vi pitam koe e pyrvoto ne6to koeto trqq da napraq trqq li da si kupa metalska bluza moje li da si sloja 4erniq pantalon i edna 4erna bluza bez natpisi i metalskata grivna i taka da izlezna i da si boqdisam li kosata 4erna sorry 4e sam tolkova typa amaa .............
    ... Не коментирам!

Фен
    Град
    Велико Търново
    Специално редактирано според това, какво мисли boot...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Друго си е да дъниш Боргир и да си злия разбирач...

Saatana vittu perkele hate crew!

Фен
    Град
    out of the reality
    Prosto slushai tva,koeto te kefi.Shtom metala,znachi metal.Ne se pravi na kakvato ne si.Nosi chernite drehi samo ako ti iskash i ako se haresvash v tqh.Ne go pravi za drugite,a za sebe si
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Град
    pleven, bulgaria

MI AZ na posledyk mn sam se zaribila po metyla i iskam da vi pitam koe e pyrvoto ne6to koeto trqq da napraq trqq li da si kupa metalska bluza moje li da si sloja 4erniq pantalon i edna 4erna bluza bez natpisi i metalskata grivna i taka da izlezna i da si boqdisam li kosata 4erna sorry 4e sam tolkova typa amaa .............
    i az mislq 4e tva trqbva da e nekva ebavka! ama ako ne e .... skupa qvno ne si se zaribila mn mn 6tom pita6 takiva gluposti !

Фен
    Град
    Dreamland
    Освободи света , хората и ... форума от присъствието си ( по възможност завинаги ) !
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Град
    Епа о нас
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не мисля,че това "Сори,че съм толкова тъпа" е достатъчно
    хахаха,доста си груба,хахахаха =D>

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Слушай си каквото ти харесва и се обличай така както ти харесва и ти е удобно!
    Не е казано че като слушаш метъл задължително трябва да се обличаш така.Ако не ти харесва недей.
    Аз например слушам повечето чалга,но ми харесват развлечените дрехи и понякога се обличам горе долу така.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    Ох не хората съвсем изтъпяха.Тцтцтцт...Ами дайте да се пуснат наръчници как да станеш метъл.Май ще е най-добре..Божеее...кфи простотии

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Е вие пък Момичето иска да се прави на интересна -оставете си я Душице нагримосая се да заприличаш на мъртва (аз така се напраих за хелоуиин-уж го празнувахме....та нищо не излезе и заприличах на плашило ) носи се в черно-някоя кола може и да те блъсне, щото няма да те види ии да купи си неква тениска, която ще я носиш постоянно докат не се скъса...
    Не е задължително да се правиш на някаква, само защото слушаш метъл.Бъди себе си.А и никой не се учи как да бъде метъл-то явно идва отвътре...е на мене не е

хах и аз слушам метъл( хард рок де ) ама не се облчам като метълка , не е нужно! пак си слушай метъл ама облеклото не е задължително. ама ако толкова държиш слагай си гривна с шипчета , плочка на синджир на любимата ти група , наблягай на черния молив и тъмно червени устни ! тва е първа фаза ! ама си има метъл шопове с голямо разнообразие , там си избирай на воля

тебе кое повече те интересува? музиката или да изглеждаш банално "различна"? дрехите не те правят метъл! трябва да почувстваш музиката!
    или наистина просто се бъзикаш с нас?
    Rock'n'roll saved my soul!
    Който пие бира не умира!

Повече от фен
    emi kupisi ot metulskite grivni s nai-golemite 6ipove. mnogo sa qki.az imax takiva ama durtata gi izxvurli,za6toto sum i izxabila nqkakuv skup parfium,koito e samo okolo 100 leva e to bez pari. az kakvi sum si kopuvala ot 200 i na gore. =D>

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ne se kupiii 2-3 meseca, ot tam se po4va
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Местожителство: na narkomanskite peiki, az sum im pazitelka
    Наркоманката да не се изказва И бтв...измислете нещо ново( освен това, че метълите не се къпят, че са клошари, че са наркомани и педали). Тези неща са се изтъркали още преди да можете да проговорите Нямате ли малко повече въображение И освен това метълите са преди всичко хора, а хора - всякакви!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    хахаха аз преди време имах една приятелка дето беше решила да става метълка мухаха та беше решила да си вземе смъкнати дънки кецове и шапка мухахахахха може и ти да пробваш

wink_f
    Guest
    Искам само та питам: Ти каква метАлка си? - от цинк, от алуминий или просто неква тенекия там?

Мега фен
    Метълите не са хора, душко.

Супер фен
    Град
    VCHC
    Като за начало, защо не се застреляш миличка?!? Това много ще ти помогне, а и не само на теб. Верно и аз ще спра да си нося някои тениски...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    6. Банята е твой враг, никога не влизай вътре!
    7. Мазната коса прави блекърите по Тру!
    8. Вярвай в Сатаната, той е Тру!
    Tова за банята не е вярно. И метълите са хора и те се къпят. Тези, които не го правят просто са нехигиенични. А за да пазиш личната си хигиена няма значение дали си метъл, чалгар или рапър.
    Горното се отнася и за мазната коса.
    Аз имам познати, които са си вярващи и посещават църква всяка неделя. Това не ги прави по-малко метъли, нали?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си