.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    susamka_f
    Guest

Moderated: Бащата на една моя приятелка я е изнасилил...

Zdraveite Az sam momi4e i imam priqtelka koqto ima mnogo ludo semeistvo .Edin den tq se pribra mnogo kasno i ba6ta i q iznasilil tq mi zvana razplakana i mi kaza az otidoh y tqh i q yspokoih no sega tq e podtisnata az q yspokoqvam no tq ne iska da me poslu6a za da otide na ginekolog Kajete mi kak da wq na karam da pogledne na jivota ot drygata strana an ne6tata i d ai pomogna da zabrabi vsi4ko tova pls pomognete s kakvoto mojete pls spe6no e

P.S. Blagodarq predvaritelno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 от правилника!
    Благодаря!

Guest

Супер фен
    Преди колко време се е случило това?Защо не е казала на майка си и не са отишли в полицията?

susamka_f
    Guest
    ami tq nqma maika predi 2 dena ami az i kazah da otidem oba4e tq ne iska za6toto q e strah

Супер фен
    Отиди тогава ти в полицията!Нима ще оставиш приятелката си на такова дередже?

susamka_f
    Guest
    ami az hodih ama te kazaha ami tq o6te e nepalnoletna nqma s kakvo d i pomognem ebasi izrodite

Супер фен
    Закрила на детето!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от susamka_f
    ami az hodih ama te kazaha ami tq o6te e nepalnoletna nqma s kakvo d i pomognem ebasi izrodite
    to4no,za6toto ne e pulnoletna trqbva te da napravqt ne6to!naistina potursi pomo6t ot zakrila na deteto.moje da kaje6 i na va6ite,te da ti poognat.tova,koeto se e slu4ilo na priqtelkata ti e ujasno.tq ne trqbva da ostane nito den pove4e pri ludiq u ba6ta.

susamka_f
    Guest
    ami az kazah na na6ite i te pravqt vsi4ko vazmojno za da i pomognat ami az i tam se obra6tah ama te nikvo vnimanie ebasimo kva e taq darjava a vav Evropa iskame d a vlizame tai do nikade nqma da stignem ebasimo ami sega priqtelkata mi jivee y doma edno hynabo ne6to

Супер фен Аватара на maybelline
    Надявам се темата да не е ебавка.Ако не е - "Закрила на детето".Знам адресите а такива асоциации в по-големите градове.Кажи вие в кой град сте.

Levskarka_f
    Guest

:(:((:(:

ole yjas mn soryy ami obarni se v zakrila na deteto tam 6te ti pomognat

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    как може да има такива хора..същност те не се хора а изроди!!!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    как може да има такива хора..същност те не се хора а изроди!!!
    da we i az se tva se 4uda de*ba
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    tc tc ... kolko ste godi6ni ?

ами добре е че е дошла у вас да живее,така трябва и гледайте докато не се намери някаква помощ от където и да е(закрила на детето или полицията) да няма контакт с бащата. иначе говори повече с нея и ако видиш, че се вглъбява в себе си я карай да говори с теб, а не сама да преживява това
    Should I let you fall?
    Lose it all?
    So maybe you can remember yourself
    Can't keep believing
    We're only deceiving ourselves
    And I'm sick of the lie
    And you're too late

susamka_f
    Guest

ami

ami tq e na 14 az sam na 15 godini ami az se opitvam s neq da govorq ama tq reve ne spira az samq natapkala s yspokoitelni ama tq ne ika da gi pie pu6e pie ama moite roditeli mnogo q obi4at za6tototo tq im e kato vtoro dete a az q smqtam za sestra mnogo gadno 4e taka i e stanalo gadjeto i o6te ne znae i po dobre za6toto sporeed mene toi 6te napravi ne6to na ba6ta i za6toto toi mnogo q obi4a i e gotov na vsi4ko za neq az se opitvam da q raseq da hodi pove4e na diskotelki po kafeta magazini ama tq sega e v trayr nosi samo 4erno na kompa si e izvadila nqkvi yjasni snimki slu6a samo tajna myzika ne se smee ne se hrani ami az q razbiram spored mene i vie q razbirate to toq ba6ta i ne e 4ovek a izrod

Голям фен

.

Тя има ли някакви роднини при които би могла да иде и които харесва?Потърси помощ от тях.А в понеделник отивате в отдела за закрила на детето и пишете жалба до тях.Като е писменои като я пуснете в тяхното деловодство много бързо ще обърнат внимание!Това момиче има ли класна или класен?Може би те биха помогнали. Или директора на училището и.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Kakfi sa tiq roditeli bre.......na kade otiva na6ta stranaaaa?
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Compton
    аве званете веднага в полицията да хванат тоя нещастинк и да го спукат едно хубаво от бой и после да го тикан в пандиза гадими се от такива хора

Повече от фен
    Ами...тя да каже на гаджето си и каквото и да направи,ще е прав Аз лично бих го очистил-нали не е пълнолетен?Не могат да му лепнат пълна присъда,не могат даже в затвора да го вкарат.А оня заслужава да умре,изверг шибан!

Guest
    Най-добре да дойде да живее с тебе,поне временно(ако го е направила още по-добре),разбери,че няма как да иска да ходи на кафета/дискотеки и т.н.,тва според мен ще й се отрази още по-зле,най-добре с псиголог да поговори и НЕ й давай успокоителни/алкохол и т.н.най-много да се пристрасти...примерно някви чайове,които деистват успокояващо... накарай я да се храни-кажи й,че не си заслужава да си съсъпе живота и здравето заради такъв изрод,бил той и баща й(впрочем истински баща ли й е?),най-важното е да има подкрепата на приятелите си в тоя момент-според мен трябва да кажеш на гаджето й,защото той може би ще може да й повлияе най-много,но преди тва го обработи по някакъв начин да не прави глупости на баща й.
    И наистина трябва да отидеш в полицията,но не сама-с някой възрастен най-добре,там трябва да ви помогнат-не мога да си представя да ви откажат помощ,защото момичето не е пълнолетно-точно поради тази причина трябва да ви обърнат по-голямо внимание,,може би ако попаднеш на някоя жена ще е още по-добре.Опитай да намериш телефоните на някакви организации,не се отчайвай,ако ти откажат някъде,което ме съмнява...
    Приятелката ти има ли братя/сестри?
    И задължитено трябва да отиде да я прегледа лекар/гинеколог,а и трябва да се документира,че е била изнасилена,за да може да го използва като доказателство и т.н.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Надявам се темата да не е ебавка.Ако не е - "Закрила на детето".Знам адресите а такива асоциации в по-големите градове.Кажи вие в кой град сте.
    Ако е ебавка ще е по-добре...По-добре да не се е случило нещо подобно.Звучи ужасно.Закрила на детедо..дано погне!Дано!!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Най-добре да дойде да живее с тебе,поне временно(ако го е направила още по-добре),разбери,че няма как да иска да ходи на кафета/дискотеки и т.н.,тва според мен ще й се отрази още по-зле,най-добре с псиголог да поговори и НЕ й давай успокоителни/алкохол и т.н.най-много да се пристрасти...примерно някви чайове,които деистват успокояващо... накарай я да се храни-кажи й,че не си заслужава да си съсъпе живота и здравето заради такъв изрод,бил той и баща й(впрочем истински баща ли й е?),най-важното е да има подкрепата на приятелите си в тоя момент-според мен трябва да кажеш на гаджето й,защото той може би ще може да й повлияе най-много,но преди тва го обработи по някакъв начин да не прави глупости на баща й.
    И наистина трябва да отидеш в полицията,но не сама-с някой възрастен най-добре,там трябва да ви помогнат-не мога да си представя да ви откажат помощ,защото момичето не е пълнолетно-точно поради тази причина трябва да ви обърнат по-голямо внимание,,може би ако попаднеш на някоя жена ще е още по-добре.Опитай да намериш телефоните на някакви организации,не се отчайвай,ако ти откажат някъде,което ме съмнява...
    Приятелката ти има ли братя/сестри?
    И задължитено трябва да отиде да я прегледа лекар/гинеколог,а и трябва да се документира,че е била изнасилена,за да може да го използва като доказателство и т.н.
    Съгласна съм. Това направо ме потресе Нямам думи направо

Град
    Plovdiv
    хахахахаХАХАхахаХаАааХ аз съм покровител на Темида и любител на сеира ако бях на твое място щях да я раздрънкам и да и се подигравам
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Лоши ебавки си прайш момиченце
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си