.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тя ми казва че липсва страст

Значи проблема е че приятелката ми казва че липсва страст в нашата връзка.Моля дайте някакви съвети.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Рецептата е такава добави три чаши страст и ги разбъркаи добре с една лъжица
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Иди си купи от магазина... 50ст/100 гр.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Guest
    Mi ili izmislqi neshto ili skoro shte ti bie 6uta

Мега фен Аватара на iiirish
    прави нещо ново и различно за нея. малки изненади, сладурски подаръчета, срещи на необикновенни места... малки глезотийки, които карат всяко момиче да се чувства специално

абе изобщо внеси малко романтика и сексапил във връзката ви успех. ще ти трябва

Супер фен Аватара на maybelline
    В един обикновен разговор я попитай какво разбира тя под "страст" и след като ти обясни,ти прецени кое правиш и кое не.Ако решиш че тя иска твърде много от теб,кажи й го.Ако пък не,направи нещо по-различно.Зависи на какъв етап е връзката ви.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    В един обикновен разговор я попитай какво разбира тя под "страст" и след като ти обясни,ти прецени кое правиш и кое не.Ако решиш че тя иска твърде много от теб,кажи й го.Ако пък не,направи нещо по-различно.Зависи на какъв етап е връзката ви.
    мхм

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    определено разнообразието му е майката

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    мхм
    И аз съм за!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    мхм
    И аз съм за!
    Аз също !

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    За да има страст първо трябва и двамата да се обичате много. Това така ли е Ако не е така никой не може да ти помогне. И като казва това може би иска да каже че е дошъл края на вашата връзка, ама не се знае де дане се разтройш ся от мойто мнение

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    sega neznaem to4no kakvo e polojenieto ,malko mnenieto ni ne moje da e obektivno,no az mislq ,4e e iskala meko da ti kaje ,4e kusate,no nz do kude ste,taka 4e...
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    МОже би имате нужда от малко разнообразие във връзката.Бъдете на различни места,разхождайте се,наблягайте на романтиката,целувайте се много,гушкайте се,говорете си миличко,прави това,което ти диктува сърчицето от вътре.Също така я изненадвай и провокирай постоянно,карай я да се смее,подарявай й разни символистични нещица,карай я да се чувства специална.Бъди спонтантанен и показвай максимално чувствата си.Но преди да започнеш каквито и да е действия да съживиш връзката ви,поговори с нея за това дали иска да е с теб и им а ли бъдеща вашата връзка

Мега фен
    Нямате нужда от разнообразие, просто не сте един за друг. Явно ти не си страстна натура, а тя е.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Нямате нужда от разнообразие, просто не сте един за друг. Явно ти не си страстна натура, а тя е.
    ем...той би се променил,ако я обича наистина..или поне да направи опит...може би

Мега фен
    Това идва от вътре. Да се насилва да е по страстен...страстта не се насилва.

Тя ми каза, че не иска да късаме, а мисля че беше намек да има повече разнообразие във връзката ни.За сега се обичаме а какво ще стане по-нататък времето ще покаже.Благодаря за съветите.

Голям фен
    Град
    София
    Един,който да говориБраво!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    мхм
    И аз съм за!
    Аз също !
    И аз се присъидинявам

Dqdo Mraz
    Guest
    awe pi4 tq momi4eto ti kazva ela me naebi stiga si sa spi4al ti sedi6 i pi6i6 po forumite bah mama mu da vi imam mneniqta No CommenT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си