- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ми казва че липсва страст
Значи проблема е че приятелката ми казва че липсва страст в нашата връзка.Моля дайте някакви съвети.![]()
Рецептата е такава добави три чаши страст и ги разбъркаи добре с една лъжица![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Иди си купи от магазина... 50ст/100 гр.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Mi ili izmislqi neshto ili skoro shte ti bie 6uta![]()
прави нещо ново и различно за нея. малки изненади, сладурски подаръчета, срещи на необикновенни места... малки глезотийки, които карат всяко момиче да се чувства специално
абе изобщо внеси малко романтика и сексапил във връзката виуспех. ще ти трябва
![]()
В един обикновен разговор я попитай какво разбира тя под "страст" и след като ти обясни,ти прецени кое правиш и кое не.Ако решиш че тя иска твърде много от теб,кажи й го.Ако пък не,направи нещо по-различно.Зависи на какъв етап е връзката ви.
мхмПървоначално написано от maybelline
![]()
определено разнообразието му е майката![]()
![]()
И аз съм за!Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз същоПървоначално написано от Aleandra
!
За да има страст първо трябва и двамата да се обичате много. Това така ли еАко не е така никой не може да ти помогне. И като казва това може би иска да каже че е дошъл края на вашата връзка, ама не се знае де дане се разтройш ся от мойто мнение
![]()
sega neznaem to4no kakvo e polojenieto ,malko mnenieto ni ne moje da e obektivno,no az mislq ,4e e iskala meko da ti kaje ,4e kusate,no nz do kude ste,taka 4e...
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
МОже би имате нужда от малко разнообразие във връзката.Бъдете на различни места,разхождайте се,наблягайте на романтиката,целувайте се много,гушкайте се,говорете си миличко,прави това,което ти диктува сърчицето от вътре.Също така я изненадвай и провокирай постоянно,карай я да се смее,подарявай й разни символистични нещица,карай я да се чувства специална.Бъди спонтантанен и показвай максимално чувствата си.Но преди да започнеш каквито и да е действия да съживиш връзката ви,поговори с нея за това дали иска да е с теб и им а ли бъдеща вашата връзка![]()
Нямате нужда от разнообразие, просто не сте един за друг. Явно ти не си страстна натура, а тя е.
ем...той би се променил,ако я обича наистина..или поне да направи опит...може биПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Това идва от вътре. Да се насилва да е по страстен...страстта не се насилва.
Тя ми каза, че не иска да късаме, а мисля че беше намек да има повече разнообразие във връзката ни.За сега се обичаме а какво ще стане по-нататък времето ще покаже.Благодаря за съветите.
Един,който да говориБраво!
awe pi4 tq momi4eto ti kazva ela me naebi stiga si sa spi4al ti sedi6 i pi6i6 po forumite bah mama mu da vi imam mneniqta No CommenT![]()
![]()
![]()