- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- trevoga_obojavam go
zdraveite obojavam edno mom4e ot na6eto daskalo toi e 9 klas kato go vidq i mi se potkosqvat krakata samo 4e toi e nai golemiqt te6kar ot na6eto daskalo i ne mi obra6ta vnimanie.Drygite momi4eta dsa po krai nego a toi mi kazva da ne govorq dori s nego help kakvo da napravq za da me zabeleji
Ps tanks predvaritelno [-o< [-o< [-o<
Той ти е казал да не говориш с него?Не си заслужава да се разправяш с него,спри да му обръщаш внимание и самочувствието му ще се обади,може сам да дойде...ама не ми се вижда много стока тоя...
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
9 klas nqkav malak uligofren deto sa prai na dupe i ti vika dori da ne govorish sas nego she kajesh varna e negova i pusnal sofia pod naem neshtasnik ako go xvana shte mu eba putkata maina
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
q go zareji toq be...pritrqbval ti e nekuf..gazar...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
da uto4nq-pravesht se na gazarПървоначално написано от luda`flirtajika
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ti kazvala li si my 4e go haresva6 ako ne si my go kaji moje da si promeni mnenieto ama spored mene ne se zanimavai sas gaarin kato nego za6toto cazarina edin den e s tebe vtoriqt ve4e e s nqkoiq kurvetinka malka![]()
![]()
![]()
Искам аз искам аз искам аз. [-o<Първоначално написано от Mike-Jones
Тия дет се праят на гъзари и на отворени въобще не са такива, напротив... просто го правят за да са интересни![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Първоначално написано от Mike-Jones
Mike prav si bace kakto vinagi. nqmam kakvo pove4e da dopalnq
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Няма смисъл да се занимаваш с него,самочувствието му е до небето и надали ще ти обърне въобще внимание.Той е гъзарче и не мисля,че някой има нужда от такъв човек до себе си.Остави го да си прави каквото иска и бъди от момичетата,които не му падат в краката.
а може ли да попитам ти на колко години си ? или кои клас ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ако ти е казал 4е не иска да говори6 с него е баси надутия пуяк-я да го оставяш ,на тоя свят има каде каде по свесни мъжки
Idiotka az sam 8 klas ami az v4era my napisah sms ama toi doide do y doma i zapo4a d ami zee i ne doide sam ami sas dve kurvi4ki![]()
![]()
![]()
ебасии олигофрена !Първоначално написано от Levskarka_f
следващия път като го видиш му кажи да мре в картофите ..и не се занимаваи повече с глупости ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
такива песове най-ме кефат...начи 9ти клас...колкот мене...с удоволствие бих му счупил кофата и нема да го харесвате повече![]()
4eastno kazano az imam podoben problem az xaresvam edno mom4e koeto su6to se pravi na mn vajen abe v diskotkata kato me vidi ne me poznava a ina4e predi tova toi iska6e da xodi s men no az ne iskax e xaresvax si go ama vs mi kazvaxa da ne trugvam s nego i az gi poslu6ax posle si kavaxme zdrasti i ob6to vzeto samo tova toi jivee blizo do men i 4esto go vijdam i mi e malko kofti no ve4e ne mu kazvam zdracei a az kato mina toi samo mi podvikva vika mi mace kvo prai6 tova onova kaza mi da mu kaja zdravei ama az sum si malko tupai ni6to ne mu kazvam kajete m kvo da pravq [-o< [-o<
![]()
spored mene toi ne zaslujava tvoeto vnimanie ostavi go \/ \
/ \
/
hora stana to edin problem ami zna4i az poneje imam mnogo priqteli mom4eta i tezi dni bqh tajna i te me pitat kakvo ti e i az im kazah i te sa namerili mom4eto koeto obojavam i sa go brebili![]()
![]()
az sega sam im sardita za6toto toi e v koma ve4e 3 den
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima li smisal 6tom e"ti6kar"?po-dobre ne se zanimavai s nego za da ne ostane6 naranena sled tova...pone taka mislq az de
ei kajete i po tova ne6to molq vi posuvetvaite i menПървоначално написано от Анонимко