.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Levskarkata_f
    Guest

trevoga_obojavam go

zdraveite obojavam edno mom4e ot na6eto daskalo toi e 9 klas kato go vidq i mi se potkosqvat krakata samo 4e toi e nai golemiqt te6kar ot na6eto daskalo i ne mi obra6ta vnimanie.Drygite momi4eta dsa po krai nego a toi mi kazva da ne govorq dori s nego help kakvo da napravq za da me zabeleji

Ps tanks predvaritelno [-o< [-o< [-o<

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Той ти е казал да не говориш с него? Не си заслужава да се разправяш с него,спри да му обръщаш внимание и самочувствието му ще се обади,може сам да дойде...ама не ми се вижда много стока тоя...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Голям фен
    Град
    Memphis
    9 klas nqkav malak uligofren deto sa prai na dupe i ti vika dori da ne govorish sas nego she kajesh varna e negova i pusnal sofia pod naem neshtasnik ako go xvana shte mu eba putkata maina
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

q go zareji toq be...pritrqbval ti e nekuf..gazar...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    q go zareji toq be...pritrqbval ti e nekuf..gazar...
    da uto4nq-pravesht se na gazar
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

susamka_f
    Guest

:):):)

ti kazvala li si my 4e go haresva6 ako ne si my go kaji moje da si promeni mnenieto ama spored mene ne se zanimavai sas gaarin kato nego za6toto cazarina edin den e s tebe vtoriqt ve4e e s nqkoiq kurvetinka malka

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    9 klas nqkav malak uligofren deto sa prai na dupe i ti vika dori da ne govorish sas nego she kajesh varna e negova i pusnal sofia pod naem neshtasnik ako go xvana shte mu e** putkata maina
    Искам аз искам аз искам аз. [-o<

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Тия дет се праят на гъзари и на отворени въобще не са такива, напротив... просто го правят за да са интересни
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    9 klas nqkav malak uligofren deto sa prai na dupe i ti vika dori da ne govorish sas nego she kajesh varna e negova i pusnal sofia pod naem neshtasnik ako go xvana shte mu e** putkata maina

Mike prav si bace kakto vinagi. nqmam kakvo pove4e da dopalnq
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да се занимаваш с него,самочувствието му е до небето и надали ще ти обърне въобще внимание.Той е гъзарче и не мисля,че някой има нужда от такъв човек до себе си.Остави го да си прави каквото иска и бъди от момичетата,които не му падат в краката.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    а може ли да попитам ти на колко години си ? или кои клас ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ако ти е казал 4е не иска да говори6 с него е баси надутия пуяк-я да го оставяш ,на тоя свят има каде каде по свесни мъжки

Levskarka_f
    Guest
    Idiotka az sam 8 klas ami az v4era my napisah sms ama toi doide do y doma i zapo4a d ami zee i ne doide sam ami sas dve kurvi4ki

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Самовлюбен пубер! Не се занимавай с него.Сигурна съм , че има 100 момчета по добри от него , който заслужават вниманието ти, а не тоя глупак!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Levskarka_f
    Idiotka az sam 8 klas ami az v4era my napisah sms ama toi doide do y doma i zapo4a d ami zee i ne doide sam ami sas dve kurvi4ki
    ебасии олигофрена !
    следващия път като го видиш му кажи да мре в картофите ..и не се занимаваи повече с глупости ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

такива песове най-ме кефат...начи 9ти клас...колкот мене...с удоволствие бих му счупил кофата и нема да го харесвате повече

Guest
    4eastno kazano az imam podoben problem az xaresvam edno mom4e koeto su6to se pravi na mn vajen abe v diskotkata kato me vidi ne me poznava a ina4e predi tova toi iska6e da xodi s men no az ne iskax e xaresvax si go ama vs mi kazvaxa da ne trugvam s nego i az gi poslu6ax posle si kavaxme zdrasti i ob6to vzeto samo tova toi jivee blizo do men i 4esto go vijdam i mi e malko kofti no ve4e ne mu kazvam zdracei a az kato mina toi samo mi podvikva vika mi mace kvo prai6 tova onova kaza mi da mu kaja zdravei ama az sum si malko tupa i ni6to ne mu kazvam kajete m kvo da pravq [-o< [-o<

tami
    Guest

spored mene

spored mene toi ne zaslujava tvoeto vnimanie ostavi go \/ \/ \/

Levskarka_f
    Guest
    hora stana to edin problem ami zna4i az poneje imam mnogo priqteli mom4eta i tezi dni bqh tajna i te me pitat kakvo ti e i az im kazah i te sa namerili mom4eto koeto obojavam i sa go brebili az sega sam im sardita za6toto toi e v koma ve4e 3 den

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Не мисла че тоя заслужава да се бориш за него щом ти е казал да не говориш с него не го праи забрави го такива буклуци не заслужават и цифката да си фарлиш на тях

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен Аватара на sasha_90
    ima li smisal 6tom e"ti6kar"?po-dobre ne se zanimavai s nego za da ne ostane6 naranena sled tova...pone taka mislq az de

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4eastno kazano az imam podoben problem az xaresvam edno mom4e koeto su6to se pravi na mn vajen abe v diskotkata kato me vidi ne me poznava a ina4e predi tova toi iska6e da xodi s men no az ne iskax e xaresvax si go ama vs mi kazvaxa da ne trugvam s nego i az gi poslu6ax posle si kavaxme zdrasti i ob6to vzeto samo tova toi jivee blizo do men i 4esto go vijdam i mi e malko kofti no ve4e ne mu kazvam zdracei a az kato mina toi samo mi podvikva vika mi mace kvo prai6 tova onova kaza mi da mu kaja zdravei ama az sum si malko tupa i ni6to ne mu kazvam kajete m kvo da pravq [-o< [-o<
    ei kajete i po tova ne6to molq vi posuvetvaite i men

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си