- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лепенки против забременяване
Искам да попитам някой ползвал ли е, защото четох за тях в един сайт, аи по един филм видях, че едно момиче ползваше такава. Та искам да попитам някой ползвал ли е и ако е ползвал ако може да ми обясни всички подробности около нея и горе-долу колко струва?!
ot teb nau4avam.na men sy6to mi e interesno.mn mi se iska da pravq sex bez prezarvativ no....neznam.moga da se kontroliram i use6tam koga da spra.edinstvenoto mi pritesnenie idva ot tova 4e kakto znaete po vreme na sexa ot penisa na myja izliza ne6to kato slus.tam mai sy6to ima spermatozoidi.i...zatova ne riskuvam.ako znaete nadejno predpazo sredstvo osven prezervativ i hap4e...to kajete.pa bilo to i lepenki.
и аз бях чувала че има такива лепенки ,но нямам никаква информация за тях
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
и с тиксо става.. от онова дебелото тиксо
лепиш си го долу и няма да забременееш или да хванеш някоя болест..
![]()
lepenkite deistvat na sy6tiq princip kato hap4eto, samo 4e hormonyt se otdelq ravnomerno prez kojata. mislq 4e se smenqt na dve ili 3 sedmici. ima gi i na bylgarskiq pazar. strani4kite efekti as gd tezi koito sa i pri hap4eto. predimstvoto e 4e ne moje6 da zabravi6 da si vzeme6 hap4eto i tn. pr lepenkata si stoi zalepena za teb![]()
като седи 2 или 3 семдици като се купеш няма ли да падне ..и имаш ли представа какви цени са ?Първоначално написано от Анонимко
http://www.pirogov.net/npregled.php?s=&f=1523
Ето ви малко повече инфо[/url]
мерси![]()
6to se otansq do lepenkite pri kapane nqma da se otlepqt, samo da kajem pri nqkakvi extremni usloviq, no dori i da padne lepenkata deistvieto i produljava 24 4asa, dokato pri hap4eto ako go zabravi6 stava malko slojno, ina4e da imat sa6toto deistvie pri hap4eto, otdelqt se hormoni na malki porcii, moje6 da q lepne6 na ramoto, dupeto, gurba, rukata ili kudeto iska6 drugade, ami mislq 4e e tova, ako ima drugi vaprosi pitaite.....![]()
![]()
и не са скъпи бре![]()
Abe ne e i mn eftino...25lv seki mesec..
е да но като сметнеш колко пари даваш за презервативи,ако не пиеш противозачатъчни си е добре![]()
boje i takova li sa izobretili ve4eza pruv put 4uvam
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Първоначално написано от ThePainIsReaL
xahxah daa heili)
Добре са го измислили (:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lepenki p\v zabremenqvane?!?!?!??!?!kade 6te si gi slaga6 tiq lepenki?!?? 6te si gi zalepi6 na пу*ката ли ?!?!??!?!??!?!??!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пхаххахахаххахахх аххахахах ебаси и темата
![]()
![]()
Господи боже!!! Не, не, нямам думи... Та това го казва момиче?!!!!Първоначално написано от вилит0
![]()
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
дам..има такива дето се недорасли още и акъла си им е като на 5 годишна.Първоначално написано от Chiana
а има ли някакви странични ефекти?Първоначално написано от Lory^
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song