.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

koi danki sa mogerni

koi danki sa moderni tamnite ili svetlita a moje bi nakasanite,tezi s broderiq
    pls kajete
    blagodarq predvaritelno

Голям фен
    Които на теб ти харесват и стават На първо място е стила и личния избор..Пък и представи си че модата тая зима са късите гащи,ти какво ще си ги обуеш ли в най-голямата снежна фъртуна,за да си "фешън"??
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    еми ся до колкото знам аз - са на мода дънките над коляното ... но на мен не ми допадат усобено .. мен ми харесват дългите дънки,отгоре да са по мен и по-надолу да стават все по-широки ... пък и на мен добре ми стоят те... за тва ми харесват ... Всеки си има вкус ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Които на теб ти харесват и стават На първо място е стила и личния избор..Пък и представи си че модата тая зима са късите гащи,ти какво ще си ги обуеш ли в най-голямата снежна фъртуна,за да си "фешън"??

az ve4e si vzeh danki no iskam da si vzema i takiva deto sa moderni a pak to e qsno 4e parvo 6te gledam da mi haresvat i da sa mi udobni i posle dali sa moderni
    tova 4e ako zimata sa moderni kasi danki-i ti sama ne si vqrva6(ne se zaqjdam prosti iskam da razbera koe mogerno)

pitam za dalgite a ne za kasite danki

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    v momenta e na moda vsi4ko ! zimata dokolkoto podrazbrah 6te sa na moda kakto pravite i tesni danki taka i s po-6irokite kra4oli! lqtoto svetlite cvetove sa moderni a zimata po tamni no vinagi ima izklu4eniq!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    dam,pravi i tesni dunki sa na moda.oba4e ne se rukovosi samo ot modata,za6toto edno ne6to moje da e super moderno i na6umqlo,oba4e na tebe da ne ti stoi dobre i da ne ti otiva.suvetvam te da si kupuva6 dunki,koito sa ne samo plitki otpred,ami i otzad,taka ti pravat dupeto po malko i po sexi.a zimata prosto nosi bodi,za da ne zamruzne6.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Розовите с пухчетата са модерни и колкотооооо се може по скъсани ако може и да липсват ще е най фиешън

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Розовите с пухчетата са модерни и колкотооооо се може по скъсани ако може и да липсват ще е най фиешън
    i az taka mislq
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia

Re: koi danki sa mogerni

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pls kajete
    blagodarq predvaritelno
    za lqtoto se nosqt pove4e svetli dunki,a esenta-tumnite. moderni sa i nakusanite, i tezi s broderii,no na men li4no mi se struvat leko selski.prepo4itam iz4isteni modeli.
    moq nevinnost i greh.....

Повече от фен
    Vlez v magazin za drehi i vij.

Голям фен
    модерни сега са по светлите дънки тези които покриват само дупето или тези които са до коляното
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Разгледай тоя сайт http://www.misssixty.com/
    На мен винаги много ми харесват дънките на Miss Sixty
    И на DIESEL също http://www.diesel.com/
    "Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."

Ами в момвнта могат да се носят всякакви модели дънки.. няма точно определен много нашумяха дънките над коляното но не само те са общо взето всякакви обикновени,нарязани,с бродерии и тнт....

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi modata pri dankite e .. si4ki koito na teb ti haresvat i ne po malko vajnoto da ti otivat i da sa ti udobni... ae ne sa vliai ot taq moda 4e ... kakto minalata zima si4ko be6e naprayyy cigansko .. si4ki bqga celite v manisti i broderiiki i kfi li ne gluposti i sled 2 dena celiq qmbol be6e s takiva dynki ... tai 4e otivai i si zimai tfa koeto ti haresva .. az li4no predi 2 dni si zeh novi dynki po tamni i ne sa nqkfi oki4eni iskah po is4isteni i mn si gi haresvam ( trqq6e da sa pohvalq )
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Повече от фен

Re: koi danki sa mogerni

Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pls kajete
    blagodarq predvaritelno
    za lqtoto se nosqt pove4e svetli dunki,a esenta-tumnite. moderni sa i nakusanite, i tezi s broderii,no na men li4no mi se struvat leko selski.prepo4itam iz4isteni modeli.
    I az sam na sa6toto mnenie

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    em kak kakvi guzuti da se vidi.. takvizzz
    No matter where you go, there they are...

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    ne 4e ne se opitvam da sum v krak s modata ama za men sa moderni tiq det sa 6iroki i tcveta da e tumen ae

Ами както писаха и другите момичета по принцип през зимата се носят по-тъмни,а през лятото по-светли.Ама ако през зимата пък ти се иска,що да не нахлузиш едни летни дънки!Кво пък! \/
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

Фен
    Град
    Плевен
    Модерно сега е да не е изчистено да има кви ли не изродщини по дънките,може дори да има и джобчета отстрани...
    Кефат ме или прекалено дългите които се нагъват нагоре доста,или такива които завършват на ластик и се стягат долу в крачула
    И задължително ниска талия,такива са модерни не си мисли че ниска талия ще те направи педераст или травестит
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Каквото ти харесва.Но помни едно-идва есен зима и ако си със светли дънки при най-малкият дъжд ставаш цялата в кал и доста личи

Супер фен
    Ами по моите наблюдения са модерни тези които са малко по-окъсани май..не знам-аз не гледам како е модерно а какво е удобно

Spored men moderno e mn typa duma v smisyl ima nqkvi modni neshta no sega primerno ako edno "moderno" neshto ti sedi po nai selskiq nachin znachi ne e nikak moderno za teb i nqma da izglejdash moderno a selsko i trqbva da kupuvash dynki ili kakvoto i da bilo dr po tova kak ti sedi i kak go useshtash dali ti e udobno i t.n ili primerno ako si po zakryglena i si oblechesh nqkvi dynki s mn niska taliq i malko nqma da e hubavo spored men lichno no vseki si znae za sebe si.....

Emm poprincip taq godina sa na moda mnogo tesni tamni danki s nqkakvi elementi na otblqsak, no ne prekaleno, 6toty stava cigansko. Ako ne si pada6 po iz4isteni moje da sa s nqkakvi broderii ili kapsi, a sa6to ako ima ne6to kojeno, primerno kapa4kite na zadnite djobove...Drugo ... abe zavisi ot figurata ti i ot tva kak ti stoqt ... ako si palni4ka ili puk s mnogo 6irok han6 ne si kupuvai elasti4ni v nikav slu4ai nito puk svetli ! Tva e osnovno A sa6to zabravih da kaja ... idvat na moda dalboki danki s visoka taliq, te oba4e pravqt dupeto golqmo, no za smetka na tova opti4eski udaljavat krakata. Az li4no skoro nqma da mina na toq variant tai kato sum s dostatu4no dalgi kraka Ami nadqvam se da sum pomognala :P

Каквито ти харесват.

Аз ще си нося нарязаните дънки и широките тениски ! И ми харесва ! Майната им на гейовете,които определят ''модните'' тенденции !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си