.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    anonimka :))
    Guest

maluk spor za frenskata

ok, mn obi4am priqtelq si i tva moje da vi se stori malko stranen problem ama...
    po - princip toi vinagi e bil malko po-konservativen otnosno sexa, kato naprimer ne obi4a6e ne6ta kato frenskata lubov... do dnes.
    ne be6e pravil frenska na momi4e predi men, ot vreme na vreme posqga6e, no dnes si me "udostoi s 4estta" kakto si trqbva
    vuprosa e, 4e izvednuj i toi po4na da si iska v zamqna(za koeto ne go uprekvam), a puk neka si go kaja-nqmam nikakuv opit v tova, no izglejda vsi4ko 6te e na principa "kakvoto dade6, takova 6te polu4i6"
    obe6tah mu za utre, tui 4e kakvito i da bilo suveti 6te sa mi ot polza: dali da si izpulnq obe6tanieto, mujkite predpo4itaniq, suveti za tehnika i osobenosti... kakvoto i da e, 6te sum vi blagodarna )

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Той е нямал опит и се е справил, сега е твой ред да се постараеш А иначе.. то няма точна рецепта.. Ше видиш - ще се справиш
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    1-во да споделя, че ми звучи странно "обещах му за утре", може би защото при мен вс се случва импулсивно.
    Иначе пробвай различни неща и се опитай да проследиш кое му допада. И все пак запомни, че трябва вс, което правите заедно да доставя удоволствие и на двамата, така че недей да го правиш единствено, за да си "върнеш жеста", но и не пропускай да опиташ!

Град
    Кюстендил

пЛьоК!

Здравей,
    виж ето тук :
    цъкни тук
    Успех
    vvf GOD Bless Bulgaria !!!
    AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !

Супер фен
    Град
    Венера
    А мислила ли си за варианта той да те напътства?

Толкова е по-просто, когато в една връзка сте само ти и той, а не: ти, той и един форум.

ti kaza 4e e konservativen i 4e ne sa mu oravili frenska dosega ( ili pone az taka razbrah, moje i da gresha)...ako naistina e taka zna4i 4e i dori da ne se spravish tolkova dobre nqma da e pr za nego zashtoto ne e izjivqval tova do sega .... a i spoko, vs 6te mine dobre povqrvai mi stiga da se otpusnesh 6te e dovolen sig sam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си