- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam da pravq sex s neq...
zdraveite az sam momi4e imam vle4enie kam edna moq priqtelka...s neq do sega samo sme se celuvali ni6to pove4e ,...dnes se kapahme zaedno u tqh be6e mnogo vazbujda6to za men,no na neq mai ne i podeistva taka nz za neq si be6e ne6to normalno no na men mi se priiska da pravq sex s neq...tova da siakm da bada s neq ne mi se slu4va za prav pat....
А проблема ти е?
Аз не виждам нищо страно лошо или там както искате го класицифицираите.Прави секс с нея.. само гледаи да не я стрешнеш много.
Успех.
kak da stane toq nomer kato nqma da mi pusne nai veroqtno
5rom se e navila da se celuvate moje i da ti pusne.
Е то това си зависи от човека дали ще да свалиш момче или момиче разлика няма.Първоначално написано от gal4eto
Еми най-важното е да е в подходящия момент.И да не се притесняваш.Друк варянт е да и го кажеш и да видиш дали ще има разбиране?Но така някак си се губи тръпката .. поне аз губя тръпката когато си раскрия картите..
Успех.
Az sum ZA ! Pravila sum go i e qko![]()
Mi bydi s neq nikoi ne ti prechi
izberi 1 den kade ste sami u tqh napred nazad
i pochnete bavno bavno celuvkipo cqloto tqlo
napred nazad
napravi vsi4ko tova koeto bi iskala da i napravish no bavno ... vse edno izchakvash suglasieto i
![]()
ako q vuzbudish dodstatuchno she e mn qko ... vajnoto e da q vuzbudish dostatuchno za da se syglasi ot tam natatuka nqma loshonaslajdavaite se :!P
6tom iska6 go napravi..no tva ne zavisi samo ot tebe nali?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Пропусна да напишеш "az sam na 14 godini..."...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Животът е БРЯГ!
ми, още не съм пробвала, но не бих отказала... е, до сега не ми се е случвало да изпитвам влечение към някое момиче... просто имам чувството, че една жена знае най-добре как да достави удоволствие на друга.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
напъъълно съм сагласна с теб !Първоначално написано от Иста
....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
edna jena znaela po-dobre dryn dryn. prirodata e syzdala mujki pol i jenski pol. a ne samo ediniq. edna jena moje da znae mnogo dobre kyde kakvo i kak pove4e q vuzbujda NO - nqma kak da znae koe kak kakvo i kyde nai mnogo vuzbujda drugata jena + tva edno e da znae6 kyde da q vuzbudi6 i syvsem DRUGO e da znae6 KAK da go napravi6. a kak da go napravi6 go znaqt samo mujete. edna absolutna i opitna lesbiika moje i da znae, no ne i nqkvi lapetii det prosto neznaqt o6te kakvo iskat.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
не съм напълно съгласна. това че има два различни пола нищо не значи. в доста случай мъжа наистина не знае как да възбуди една жена... не го казвам толкова от личен опит (защото говорим за мъже, а аз съм била едва с един-двама), колкото да обединя мнението на приятели и роднини от женски пол. и след като Бог е създал двата различни пола, защо тогава жената не винаги достига до оргазъм? или защо тогава Бог е устройл така женското тяло, че да й е по-трудно да достигне до върха, чрез "стандартния" секс?Първоначално написано от WindWaker
Искат да са в крак с "фиешъна уееееееееееее".Първоначално написано от WindWaker
![]()
Животът е БРЯГ!
не съм напълно съгласна. това че има два различни пола нищо не значи. в доста случай мъжа наистина не знае как да възбуди една жена... не го казвам толкова от личен опит (защото говорим за мъже, а аз съм била едва с един-двама), колкото да обединя мнението на приятели и роднини от женски пол. и след като Бог е създал двата различни пола, защо тогава жената не винаги достига до оргазъм? или защо тогава Бог е устройл така женското тяло, че да й е по-трудно да достигне до върха, чрез "стандартния" секс?Първоначално написано от WindWaker
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Защо, та защо...Първоначално написано от Иста
![]()
Защото на света тъпанарите, които "ръгат като пиян пичка" само са милиарди. А онези, които знат, че секс се прави с чувство за да стане любене и че трябва да предадеш възбудата едва ли не по телепатия, а не само да потиш чаршафите и да упражняваш фитнес схеми, се броят на пръстите на единия ми крак!![]()
Животът е БРЯГ!
ako obi4a6 ne namesvai Bog ! okei ? okei. mersi. ta po temata. 4ista biologiq i anatomiq e tva 4e jenata 4esto ne dostiga do orgazym. neka da ne zabravq ako 6te govorim za syzdavaneto na 4oveka, da otbelejim fakta 4e seksa ne e originalno prednazna4en za seks - a za syzdavane na pokolenie. a myja TRQBVA TRQBVA TRQBVA da svyr6i za da ima pokolenie. a jenata kato svyr6i bez myja da e svyr6il pokolenie - pru4ka ! moje bi i to4no tva e pri4inata myja da svyr6va vseki pyt. seksa e stanal moderen v poslednite 1-2 veka. i neka da povtorq - jenata moje da znae dobre kak moje da byde zadovolena (daje i tva e rqdkost ama aide) a ne KAK da zadovoli druga jena. edinstveno opitna i istinska lesbiika moje bi znae po-dobre kak da zadovoli druga jena. i v kraina smetka tva prosto e izkrivqvane na hormonite i ni6to pove4e.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Спокс, пич, Бог НЯМА. Това е една глупава измислица, която е хрумнала на някой си умник за да може да си обясни защо нещо неубяснимо е така. В продължение на няколко века идеята за Всемогъщия се е раздухала толкова яко, че да може всеки идиот да си обяснят от къде се е бръкнала тая планета и всичко останало. Който иска да ме опровергае, нека ми докаже, че Пича съществува.
Иначе те подкрепям г-д, WindWaker