- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми свърши в мен! Хелп!
Ами значи снощи с приятеля ми правихме 2 години и половина и си направихме една дълга секс серия обаче така се стекоха нещата, че той свърши в мен. Взех постинор, но ако все пак знаете и други начини ще се радвам да ме посъветвате.![]()
![]()
![]()
Ami nqma ko drugo da se vzeme trqbva samo da 4akash ako povurnesh mislq 4e se zemashe oshte edna opakovka postinor duo ii trqq 4akash sega da vidim kuf e efekta ii drug put da vnimavash Uspeh4e![]()
No matter where you go, there they are...
mi shte 4akash nqma kvo drugo da napravish
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Охх нищо ти няма бе момиче! Някога мъжете винаги са свършвали в жената си и само няколко от 100 са били късметлиите с бебе. Не гледате ли по филмите как семействата от месеци се мъчат да имат бебе shit![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
ako si go pila navreme,vav purvite 12 chasa,nai-dobre,nqma ot kakvo da se pritesnqvash
една опаковка е достатъчна. то това не са ти бонбони, че да ги пиеш постоянно?Първоначално написано от _crazy_baby_
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
в първите 12 часа е най-голям процента на сигуронст. после вече след 48 час, процента спада до към 58% сигурност.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
А, приятеля ти що е толко смотан, че да свърши в теб?![]()
Moje6 samo da 4aka6 i sled edna sedmica da si napravi6 test za bremennost ...golqmo naprejenie e v takava sityaciq da sedi6 i da 4aka6 da ti doideYspeh
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!