.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

s kogo spodelqte po lesno!!!

s kogo vi e po lesno da spodelqte s roditelite vi ili s priqteli.i vob6te spodelqte li s roditelite si.
    Lubovta e kato lutariq,bilet ot koitovseki tegli,no ne vseki pecheli!!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    с приятели. по време на турбулентните години на пубертета родителите ми прояваваха доста неразбиране, поради което загубиха доверието ми. дори сега когато нещата са далеч по-нормални не мога да им се доверя. неприятно е и не би трябвало да е така, но е факт.

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Аз споделям с всички, но най-вече с приятели, а ако споделям с родител, колкото и странно да звучи споделям главно с баща си. Баща ми е по-близък приятел, отколкото майка ми.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    С майка ми

Guest
    nikoga ne sym spodelqla s na6te, i s priqteli go pravq rqdko i vse pak otg mi e s priqteli..

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    И с приятелки мога да споделя всички проблеми, но не с всяка. Иначе предпочитам с майка ми - въпреки че още ми няма доверие за някои неща, което ме дразни, знам че винаги ще ми даде добър съвет!

amigo

Spodelqm naj 4esto s baba mi kolkoto i sme6no da zvu4i no tq me otgleda ot 5 godi6en i sega v puberteta naj me razbira,kogato mi dava saveti ne e kato ba6ta mi vednaga da ti 4ete konsko s visok ton!A priqtelite ne zanimavam s mojte problemi 6oto ne mi e udobno samo ako mogat da mi pomognat!

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    С приятелката ми...не споделям с наще,защото знам,4е няма да ме разберат

Супер фен
    С приятелите,иначе споделям и с майка ми за определени неща,но с баща ми-ЪпСуРт!

С приятелите...
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

emi mn qsno 4e s priqtelka mi e po dobre da spodelq kat gi znam na6te sig nqma da me razberat a i s priqtelka e mn po dobre radvam se 4e imam takiva s koito si spodelqm vsi4ko mn po lesno e
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Фен
    Град
    преместих се
    аз също споделям с приятелите а не с родителите ми защото мисля че няма да ме разберат или да ме предпазят от някой неща напр пиенето цигарите секса за това не мога да говоря с тях защото няма да одобрят тоова което правя, ще се стигне до караници и така на татак затпва предпочитам да не знаят

с приятелите ми е по лесно
    а иначе и с майка ми от време на време но не с такива подробности като с фр

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Попринцип ми е по-лесно с приятели...но ако тръгна да споделям с майка ми и казвам всичко и се чувствам много по-добре отколкото ако съм казала на приятел.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Не обичам да споделям,хъх изгубила съм доверието в човечеството,пък и може би най важното е,че се опитвам да се науча да се доверявам на себе си...Отдавна разбрах,че приятелите идват и си отиват има малки изключения,а роднините,всичко може по някое време да се обърка.

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    s priqtelite...

s priqteli a ot semeistvoto s sestra mi ama mn rqdko

Голям фен
    ми определено ми е по-лесно когато споделям с приятели макар че и с мама си споделям честичко ама не е същото
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен
    Град
    София
    За 99% от нещата ми е по-лесно и по-приятно да споделям с майка ми и със сестра ми
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече с майка, но и често споделям с приятелите си

s priqtelite mn qsno ama s roditelite samo nqkoi raboti im spodelqm
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    S priqteli
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    predi spodelqh s roditelite(nai veche s maika mi),no sega dori i s neq ne spodelqm!nqkak si mi e po lesno da govorq s priqtelite
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Определено с приятелите - пред тях нямам никакви задръжки за квото и да било,докато с родителите ми е някфо притеснено А и спокойно бих казала,че не ме разбират в смисъл майка ми си има някфи старовремски разбиряния (не мога да я виня-така са я възпитавали) и просто не разбира младото поколение колкото и да се старае.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    С кучето си споделям най-добре. Поне знам, че никога няма да ме предаде...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си