- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв шампоан използвате?
чуплива ми е косата, нормална и ползваам Dove ili Johnson's baby- успокояващ с екстракт от лавандула![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
moita kosa e: tumno kestenqva,po4ti do krusta .meka,puxkava izop6to ne q tormozq ne sum se boqdislvala.imam presa no se prava 1,2 puty mese4no q se na napravq q ne. dokolkoto do 6ampoana mi. gohnsoni baby shampoo moje da ne e napisano mnogo pravelno.s edna duma.djonsusns baby oil.![]()
EM,NORMALNO DA TI SE OMAZNQVA POVE4E,MII E PO 4ESTO,AZ MOQTA E MIQ PREZ DEN,ZA6TOTO INA4E E UJASNA.POLZVAI 6AMPOAN ZA 4ESTA UPOTREBA,ZA DA NE TI IZTO6TAVA KOSATA I SE PODSTRIGVAI PO 4ESTO,ZATOVA VRUH4ETATA SA TI SUHI,6TOTO TI CUFTI!
Дълга и къдрева, със сухи краища. Използвам шампоан за къдрева коса на Ейвън. Преди ползвах и Сънсилк (пак за къдрева коса), но на Ейвън сякаш е по-добър.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ами аз използвам на Dove обвовяване и грижа.Много съм доволна.
Мойта коса е между къдрава и чуплива,средно дълга,тъмно кестенява,краищата и са сухиа иначе ползвам Shauma-един кафяв с екстракт от кокос
![]()
Аз пък не сyм съгласна с това да си мия косата по-често..Може да се омазнява по-бързо, но не става като метла..суха в началото..Първоначално написано от malka_kukla
Сега започнах да се грижа повече за нея и връхчетата ми вече се пооправиха, не са толкова сухи. И те не са сухи, защото ми цъфтят, а тъкмо обратното-цъфтят, защото са сухи!
Домашните ми маски за коса много помагат. особено тази, която е за по-жизнена и бляскава коса, а пък си слагам вече и крисали за коса, и наистина има ефект всичко това! А също за него доприянася шампоанчето на Elseve![]()
дълга,кестенява,права,на етажи...използвам Dove за мазна коса защото бярзичко се омазнява
of kosata mi e ujasna,nqkakva nito mnogo prava nito mnogo 4upliva,sega sam s Head & Shoulders mentol,haresva mi
ами в момента са с шампоан за суха коса ...но не помня как се казваше точно ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ami az li4no gi reduvam..mnogo sam dovolna ot Klorane-posledniqt koito si kupih s hinin.Gliss kur 19 go polzvam ot vreme na vreme..Posledno izmih kosata si s edno detsko shampoan4e-Krq krq.Imam edin na Herbina no toi opredeleno ne mi dopada...Sledvashto popalnenie opredeleno shte bade Keranove![]()
Засега използвам оранжевия на Шаума, но скоро може и да разнообразя. Иначе съм доволна от него.![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.