- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Skinar metal ..... kakvi ste i zashto ste takiva
Дааааааа!!!!! *олигав* Оф баси простотията, честно да ти кажа ме е мързел да правя каквото и да е. Чакай са, кво викаш....АААААААА
АЗ СЪМ МЕТаЛ ОТ ЦИНКОВ ПРОИЗХОД И СЪМ СЛУГА НА САТАНАТА....
СатанинРотфл баси простотията
Даже ей ти и текст на песен, която знам. Доста подходяща е даже в случая
8. Metaltometal
Eye for an eye! You'll never defy
The power of metal will always survive!
The squealing of soulfags I deeply despise
Tooth for a tooth! I win, you will loose!
I still raise my fist, gonna shout it out loud
I will shout it out loud
Thundering chords is what life's all about!
Long-haired, cold-eyed, a leather-clad fist
Black-cloaked, strong-armed, a riveted wrist
An iron-clad wrost, an iron-clad wrist!
Metal to metal and guts to guts!
No country, no reggae, it's driving me nuts
Metal to metal, guts to guts!
No techno, no hip-hop, it's driving me nuts
Blood for some blood, you may kiss my butt
To get in my way gets your face in the mud
I'll tread your face in the mud
High time to rough up this ramshackle hut
Dust to some dust, gotta roll on or bust
A quick-spinning wheel never knows any rust!
I'll never know any rust
In each town the girls wait and for them I lust
Black-cloaked, strong-armed, a riveted wrist
An iron-clad wrost, an iron-clad wrist!
Аа, хеви метълът според теб не е ли метъл? (нищо личноПървоначално написано от ErinEverly
)
Не се определям като метъл, въпреки че се кефя на такава музика.
А пък скинари не познавам, имам само бегла представа какво са...
Не съм съгласен, че метълите и скинарите трябва да са комплексари, задръстени и т.н. или че ако някои възхваляват Хитлер и сатаната всички го правят...всичко си зависи от хората.
Е има и такива, които избиват комплекси...и вече като са метъли и са много яки...
хъхъ..
Разликата е огромна. цяла пропаст между Блек, Дет, Готик и Софт, Хеви метъл.Първоначално написано от Shadow_Walker
Нищо лично![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Знам, че има огромна разлика, но все пак всички са си метълПървоначално написано от ErinEverly
хъхъ..
Е, то и Бон Джови се води метъл но всички знаем че не еПървоначално написано от Shadow_Walker
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Aз съм човек.Защо няма такава опция?
Колко пъти да обяснявам, че разликата м/у хеви и блек метъла примерно е огромна и спокойно може да се говори за 2 отделни стила. Ти глей да не те насмета, че и без тва не съм в настроение!Първоначално написано от TheNightRider
Erin Everly
Каква е разликата между траша и хевито,примерно? Аз съм леко идиот и сикамЕрин да ми обесни....
Ох, абе я си гледай работата.Първоначално написано от quench
Erin Everly
жени......
Металика са си чист спиид/траш заслушайте се малко бе деееба,тва не са хеви рифове.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
В късната си кариера създават траш-а/спиид-а, в началото на кариерата са си хеви. Бтв, аз не съм споменавала за кой момент говоря. Са, аз виждам голяма разлика между Кредъл и Металлика, но щом вие смятате, че достатъчно много си приличат, ваша си работа. Аз не съм съгласна, но тъй като тук сте прагматици и не смятате, че между метъла и рока няма разлика, щото някои от рок стиловете притежават думичката "метъл" - ще се примиря. В крайна сметка всички метъл и всички рок стилове се водят рок, но тва не означава, че са едни и същи и много си приличат. Се едно да кажеш че пънка и рока са един дол дренки, защото и двете се водят рок стилове. Или пък емо-то. То и то е рок.Първоначално написано от magesnik
Erin Everly
aйде беее Кил'ем'ал е толкова хеви,колкото Преслава е дет метъл.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Първоначално написано от magesnik
Хаххахахха... Са, че преслава е дет метъл мисля, че всички го знаем. Добре изразих се неправилно - металлика е рок![]()
Erin Everly
ErinEverly, сигурно грам не си слушала металика, че да говориш такива глупости. По времето на Kill Em All Металика е НАЙ-БЪРЗАТА банда в света и най-техничната. Металика бяха траш едно втеме, измислиха всички рифове които модерните банди използват, а сега са нео-метъл. Металика никога, НИКОГА не са били хеви метъл, че даже като се замисля и траш не е хубаво да се казва, Металика са МЕТАЛИКА и са най-метъл групата съществувала някога. Само им вижте името по-дяволите.
Ерин, земи се гръмни бе. Хората ти обясниха кфо е Металика, ама ти тъпа и упорита....![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
Ххахаххаха... Надявай се. И не съм тъпа, следвайки логиката. А за упоритостта - да, може и да съм упорита. Аз стигнах до заключение, че не можете да оборите тезата че Металлика е рок, така че кво спориш, след като се съгласих, казвайки го?
Erin Everly
Само не можах да разбера защо две групи трябва да си приличат, че да са метъл..Тъпа съм явно...То и Psychotic Waltz са метъл, и Morbid Angel са метъл, въпреки че разликата между звучението им е огромна. Метълът е изключително разнообразен..За мен Metallica са си траш, още повече първите албуми. Какъв рок, какви пет лева...Пък Sodom са поп-фолк..Сравни Металика с Status Quo, примерно. Каква поразителна прилика!!!А ти какво се пениш да ти доказва някой, че Металика не са рок? Защо пък ти не докажеш, че не са траш? Защото не прочетох твое мнение, което да го доказва...Скучничко ни е и дай да се правим на големи разбирачи..И кой те излъга, че Металика били създали траша? И то в късната си кариера?!?!
![]()
Will the coma of souls outlive eternity?
Абе чш ей, щом не знаете че Кенибъл корпс са лъв метъл, за кво сте се родили на тоя свят![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Еми след като метъла е стил на рока, а Металлика е траш метъл, който е стил на метъла по най-проста логика може да се стигне до заключението, че Металлика са рок.
Ох, по дяволите, нищо против забележките, но ако толкова искате да го обсъждаме ще отворя цяла тема за това, какъв стил е Металлика. Явно е много по-интересна от тази, в която пишем.
Erin Everly
Ми значи ти си маймуна.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Мда, метълът е рок, а рокът произлиза от rock'n'roll -а, който произлиза от блуса..и...И...OMFG, Metallica са негриИзвинявам се, ама ми стана смешно...
Will the coma of souls outlive eternity?
Хаххахах... добра логика. Не бях стигнала толкова далеч, но добре, че ме светнаПървоначално написано от vinum_letiferum
![]()
Erin Everly
Eто и аз по пътя на логиката стигам до извода,че ти си една миризлива и въшлива маймуна.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ххахахха... Незнам що продължаваш да говориш тъпотии, след като виждаш, че не ми пукаПървоначално написано от magesnik
Ти квото и да кажеш, не можеш да ме обидиш, та по-добре си намери някоя по-лесна жертва
![]()
Erin Everly