- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пищови и начини за преписване :)))
Малко ме мързи да пиша, за това ще е накратко.
Начини за преписване има много, но зависят от даскала, мястото на което стоиш и др.
Преписвам по всевъзможни начини, но се старая да не е директно от учебник под чина примерно, щото шанса да те хванат не е никак малък.
Взимам листчета, със супер дребен шрифт пиша, каширам ги някъде по ръкави, залепени за обувка и т.н.
Класиката 50% всеки я знае...друго какво?!
Ааа да. Ако става въпрос за формули и т.н., обикновено ги надраскавам с нещо много остро на самата химикалка, ако няма място на 2-3, или колкото трябва там, и препиииис.
Ако се сетя още нещо, пак ще пиша.![]()
mda,100% deistva,edin fr ima6e i naistina mn dobra rabota vur6i tva ne6toПървоначално написано от Angel_Girl
There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls
No legitimate kings or queens, do
You know what I mean?
подобни в нащо даскало ги продават и си спомням че на едно контролно по руски (мноо го мразя тоя език) сядах с най-добрата ми пр а тя е била в Украйна и го знае езика отлично тааааа тя имаше такъв химикал и понеже свърши по напред от мен си предаде контролното и след туй на задната страница на тетрадката си пишеше къде съм обръкала с тоя химикал и го осветяваше и аз гледахАз преписвам по всевъжможни начини, но открих нов и много по-удобен http://www.market-uv.net/мноу яку наистина
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ми когато се налага да преписвам,си пиша по ръцете и аз,правя и на листчета,от които зле ми ства до като прочета кво съм писалаА също така в нашата класна имаше теракот и аз пишех на него с молив и си слагах краката отгоре...номера с тетрадката под чина също става
![]()
![]()
![]()
bravo na vas.ama nqma da poznaete moita drugarka po 4in kvo praeshe na klasno po literatura:
prepisva este ot list4eta kopirani na 50% i sled tfa za da ne gi nameri nikoi ... bam v ustata i po4va da gi dyf4i.vednuj se zadavi s tqh daje.beshe kofti gledka![]()
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
еее чак пък така.......Първоначално написано от overdose
аз когато преписвам си изхвърлям листчетата в кошчето
![]()
![]()
i az sam na toa primcup. ama ponqkoga gi mislq i mn originalniПървоначално написано от Novkov
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
По принцип НЕ умея дя преписвам.Голяма съм бъзла и не се и осмелявам...
Затова си уЦа(за щастие без мн усилия) и пак си изкарвам оценките над 5.
Обаче ако много закъсам си пиша по ръцете и по чина(най-вече по ръцете)![]()
emi az vednuj si napravix pi6tov po istoriq carski . 4 lista.poneje nesum pulna otli4ni4ka da ne se osumni klasniq mi ne napisax si4ko bqx si go slojila pod 4antata.![]()
mi zavisi ot tova pri koi uchitel sam.ponqkoga si slagam pishtova v rakava na bluzkata ili sqdam varhu nego.a pri nqkoi prepisvam napravy ot uchebnika![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
abe ima mnogo na4ini za prepisvane stiga da si malko po kaduren.az i na podmetkata sum si pravila,a vednuj seda az na purviq 4in,i mi xrumna ideq,ima6e cvete do mene,i tam na ednoto listo si napisax pi6tova.![]()
mp3 player му е майката :]] под формата на диктовка/мисля, че вече всички мп3 плейъри си имат диктофон /. Ако сте с дълга коса но проблемо :]] Може и като с хендсфрее в ръкава, но ако е лято и е абсурден дългият ръкав/може да се усъмнят във вас/ и нямате дълга коса тогава си лепвате слушалките под фанелата над рамото или около диколтето
Ако сте записали темата прекалено бързо, то мп3 плейъра има старт и пауза
![]()
Най-големият пищов сяда до мен![]()
emi prava si pi6tovi nai razli4ni i zavisi po kakvo nai 4esto prava po literatura kato si pi6a temata s sprqla himikalka i posle si q povtarqm tva e nai-lesnoto a po dr predmeti si pi6a na ugul4etata na tetradkata i si q prelistvam![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Suglasna sum za mp3-to..az taka si izkarah otcenkite po himiq fizika i tn..Inache ima mnogo dr variqnti..Kupuvash si ot gadnite kifli banichki i tn ot kafeto do daskaloto i na hartiqta s molivche si napisvahs pishtova i prez chasa si hapvash gladno gladno..Drug variqnt e da si pishesh po stenata.S edna moq priqtelka si imame taen ezik i taka moga si go napisha pishtova na ogromen list i daskalite pak nqma da vijdat i da razbirat...Drug variqnt e kogato te izpitvat na duskata poneje do nashta ima zakachen nqkakuv plakat i v/u nego si pishem kakvoto ni trqbva...A po matematika poneje edna macka ima knijka s reshenite zadachi ot uchebnika a kontrolnite vinagi sa ni ot tam i si gi pishe resheniqta kato sms i ako daskala pita neshto kazvame che izpolzvame kalkolatora Az obache imam goredolo kusmet i primerno daskala po literatura ne ni dava kontrolni samo klasni a te poneje sa po 2 chasa dava ni temata izliza i v kraq na 2riq chas se vrushta,nie si prepisvame koi kakto si iska..Na poslednoto klasno prepisah duma po duma ot uchebnika i imam 6.Po italianski si prashtame sms koito znae otgovorite prashta sms na dr sledvashtiq na dr i takam celiq klas...Az lichno sum s mnogo dulgi nokti i predi ni davaha testov i poneje drugite klasove ni kazvaha otgovorite ot vutreshnata strana na noktite si pisheh bukvichkite i posle samo gi iztrivah..I mai e tva...V obshti linii i na men sa mi kazvali che gi izmislqm vse nqkakvi shashavi nachini...
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
По ръцете,царския,може и на етикетите на дрехите,в химикалката.При нас има един даскал дето е много разсеян и докато някой го забаламосва мога да си изчета всички тетрадки.Предварително написвам всичко на листа,обаче трябва да натискам много.Правя се че имам хрема,пиша си всичко на една кърпичка и си бърша носа![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Има подобно, само че в Ориндж за 8лв. Иначе като ви гледам какви сте царе на пищовите, аз по-добре да не пишаПървоначално написано от Angel_Girl
Свалям ви шапка =D>
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
mmmmm na skoro razbrah i oshte 2 na4ina.. pishesh si otgovorite na 1 list4e i gi namalqsh (v smisul ako gi pishesh gi pishesh drebno ako si gi izkkarvash ot kompa s namalen 6rift) iii vzimash edna prozra4na torbi4ka i slagash list4eto vutre v 4antata nai otgore i 4antata do tebi 2-q na4in malko izturkan pishesh si na rukata no suvsem leko.. da ne se vijda
![]()
qkoooooooooo \/
nai-novite telefoni imat mn golqm zoom snimash ot visoko tetradkata ili uchebnika no da ne e razmazanoi posle si go uvelichavash dostatachno povreme na kontrolnoto za da go vidish. nqma put koito da sum go polzval tozi nachin i da nedeistva, a i nepishesh kato sms s chasove i posle da go zapametqvash. tova sas snimkata e nai-lesniq i nai-marzeliviq nachin da izkarash dobra otcenka![]()
Няколко начина да скриеш пищов!
***Препиши нужната информация на листа, но само от едната страна на листа, и ги закачи с карфици от вътрешната страна на якето
***Напиши нужното от вътрешната страна на носна кърпичка за еднократна употреба, сгъни я така че да не се вижда текста и я остави на чина после само действай.
***Отиди на училище с не прекалено, но все пак прозрачно пликче вместо раница а листата с пищовите пъхни най- отгоре така че да можеш да четеш
***Можеш също да напишеш пищова върху самото пликче стига да е в по тъмни цветове
***Пишеш на правпъгълен лист, слепваш го с тиксо и го слагаш на ръката а отгоре обличаш блуза с по - широки ръкави
***(За момичета)Пишеш на листчета които слагаш под чорапогащника а обличаш дълга пола с по - големи цепки
***Записваш желаното на касетка, нужни са ти още само уокмен и по широка тениска
***Напиши с вече непишеща химикалка всичко на биал лист и под определен ъгъл можеш да четеш на воля. На учителя казваш че е просто лист за чернова. Ако те хване казваш че си писал преди часа и то просто се е отпечатало и на този лист
***Можеш да напишеш част от урока на стола пред теб. Така хем ще гледаш уверено напред, хем ще си изкараш желаната оценка
***През междучасието си купи кифла, баничка или нещо от сорта и на хартииката (салфетката) си напиши нужното.
***Формули и таблици се пишат на гумичка която може дори да си подаваме.
***На дълго и тънко листче пишеш желаното и го увиваш около пълнителя на химикалката
***Можеш да залепиш листа с пищова на подметката на обувката или от вътрешната и страна
***Ако е по география или история и даскала позволява да се използва атлас напиши нужното на съответната карта ( за населението на картата за населението)
***Ако трябва да преписваш по литература или някой разказвателен предмет, си подложи с тетрадка по чужд език на която с латиница си си написала нужното
***Можеш да запишеш нужното под формата на SMS
KASMET xax![]()
Със съучениците научихме елфски и си правехме пищови на тоя език.
въйййй лице от къде го нау4ихте този език беее кажи моля те аз мн искам го нау4а..лелелеПървоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Za6to,az imam takava himikalka (est ne e originalna) . Kupih si q ot VSi4ko po lev4eПървоначално написано от Novkov
i si prepisvam idealno na klasni i na vsi4ko..Samo ne trqbva da se vijda mn mn kato sveti6.no za sega ne sa me hva6tali.
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...