.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 142

Hybrid View

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Със съучениците научихме елфски и си правехме пищови на тоя език.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Със съучениците научихме елфски и си правехме пищови на тоя език.
    въйййй лице от къде го нау4ихте този език беее кажи моля те аз мн искам го нау4а..лелеле
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Talking

Цитирай Първоначално написано от pampers Виж мнението
    въйййй лице от къде го нау4ихте този език беее кажи моля те аз мн искам го нау4а..лелеле
    хах, елфическия фтв
    най-яко е да напишеш квото ти трябва, лепваш тиксо и измиваш хатрията - то написаното остава
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Аз преписвам по всевъжможни начини, но открих нов и много по-удобен http://www.market-uv.net/
    Трябват пари за това преписване
    Za6to,az imam takava himikalka (est ne e originalna) . Kupih si q ot VSi4ko po lev4e i si prepisvam idealno na klasni i na vsi4ko..Samo ne trqbva da se vijda mn mn kato sveti6.no za sega ne sa me hva6tali.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Тоя начин сигурно някой го е правил ама аз да кажа.Пиша всичко каквото ми трябва с ситен шрифт на кецовете,но нe на подметката от страни,гумената част.Никога не са ме хващали аз обаче на първото ми яко преписване в 4-ти клас на външно оценяване по нещо май че беше по История (не помня вече как се наричаше тогава) написала съм си всичко на 1 лист сложила съм го в чантата квесторите гледат,аз на първия чин.обаче преписсс...как не ме хванаха не знам.Обаче гаджето мИ за това че не може да крие пищовите му написаха 1-ца,ужас направо.

Абе нямам определен метод. Това е според даскала, според настроението ми, според мястото, на което седя и това кой е около мен.

Guest

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Lud_s_kolelo
    nai-novite telefoni imat mn golqm zoom snimash ot visoko tetradkata ili uchebnika no da ne e razmazanoi posle si go uvelichavash dostatachno povreme na kontrolnoto za da go vidish. nqma put koito da sum go polzval tozi nachin i da nedeistva, a i nepishesh kato sms s chasove i posle da go zapametqvash. tova sas snimkata e nai-lesniq i nai-marzeliviq nachin da izkarash dobra otcenka

Guest
    s pergel vyrxy himikala taka pi6tova e pred daskalite a ne mogat da go vidqt sybira nad 4 uroka

Ами какви ли не!Ама ако сядаш до прозорците става да си напрайш пищов и по дограмата(аз лично не съм пробвала но мои фр са и са си преписали без проблем)!!!

mhmm zna4i az nmai sam edinstveniq koito znae kak se pravqt kralski pi6tovi az moite si gi pravq na printera.Ta da vi kaja na6iqt u4itel po literatura e stra6no strog ne ni dava da polszvame literaturi pomagala i sekvi takiva podobni raboti po koito moje da se pi6e edinstveno 1 prazen list i tolkova.Pojelavam vi da imate takav u4itel. i na vsi4koto otgore sam prepisval nqkoilko pati kato vazmojnostta da se prepisva v 4asa mu e 1:100 ne me pitaite kak stava po nasledstvo
    YOU CANT SEE ME!!!

Lud_s_kolelo написа:
    nai-novite telefoni imat mn golqm zoom snimash ot visoko tetradkata ili uchebnika no da ne e razmazanoi posle si go uvelichavash dostatachno povreme na kontrolnoto za da go vidish. nqma put koito da sum go polzval tozi nachin i da nedeistva, a i nepishesh kato sms s chasove i posle da go zapametqvash. tova sas snimkata e nai-lesniq i nai-marzeliviq nachin da izkarash dobra otcenka

absolutno si prav no ne sam mnogo siguren 4e 6te minava nomera vinagi
    YOU CANT SEE ME!!!

Супер фен
    Ami nachi az sym probvala mnogo varianti.Sega shte ti kaja nqkoi ot tqh,shte ti kaaj i drugi,koito ne sym probvala,no sym chuvala.
    Pisala sym si kato sms v GSM-a i uj,che si gledam kolko e chasa i prepisvam.Slagam go na stola i sqdam otgore i kato iskam da prepisha samo leko si raztvarqm krakata.Pisala sam si na razmi malki belejki i sam si slojila po nqkolko vyv vseki djob.Syshto stava s dylga pola kato si slojish lista v chorapogashnika i leko samo si nadigash polata za da vidish.Ne vqrvam uchitelq da te kara da si digash polata pred klasa. Moje i,ako hodish s nailonova chanta da si slojish listite nai otgore i chantata pod china i samo vadish i prepisvash.Za sega ne se seshtam drugi ... Ma i az rqdko prepisvam,shtoto sqdam do edno zubarche i to podskazva.
    Обичам те <3 !!!

sweeetyy
    Guest
    Az puk po literatura si pravq pi6tova na edno list4e i sqdam na nego,a posle samo malko si otvarqm krakata i prepisvam nai-naglo
    A puk imam edin drug put si napisah vsi4ko na edin malak list i si slojih pola i pod 4orapoga6nika s lepenki si lepnah pi6tova \/ \/ \/

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Аз много рядко си правя пищови щот на мен ми подсказват.С момичетата от класа си направихме още в 3-4 клас един език със знаци и тва е перфектния начин и за говорене в час,и за подсказване.Правя си пищв само на формулите по математика-щот хич не ги помня-предишния път-вчера(понеделник) си ги бях написала на един лист колкото е голяма една банкнота и си ги бях сложила в портмонето.И такам през часа най-нагло си ми стоеше портмонето на чина и си го отварях и си го поглеждах...
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

пищовите са ми запазена марка !!!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Уф... елфският наистина е най-добрият избор. Днес по география използвах за чернова един среден лист на тетрадката по математика, където много нагъчкано редом с разни чертежи и уравнения бях написала подробен пищов на Тенгвар. Даскалът нищичко не забеляза.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Значии толкова странни начини съм измисляла а се сещам само за някой - преди имах ГСМ сименс ц65 май беше и той отстрани имаше едно сивичко на него пишех най-важните неща
    или пък на гумичка
    най-послидния ми начин значи имах класно по литуратура ии си бях написала темата на лист голям формат г-жата даде листовете на които трябва ние да пишем ии аз си сложих листа под листовете от класното и тако преписвах имах 5 и 50
    пробвала съм тоя с поличката, но не стана мн сполучлив,
    една моя фр пък си сложи малко листче в кутията за очила
    също и разрязваш етикет на вода и си пишеш отвътре сичко което ти трябва с молив и под определен ъгъл го виждаш..
    друг начин с хартиено тиксо и го лепваш на чина и си гледаш
    или пък ако пред теб има момиче с дълга коса слагаш листче и го лепваш на обегалката на стола (предварително трябва да сте се уговорили) с когато г-жата минава тя си слага косата..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз най често си го слагам на стола между краката :Д
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    София
    От телефон, от записано на мп3/4/iPod, от стената, от чина, от двоен лист (написано от задната страна, после го късам), от съседната редица, от под чорапите.. има доста начина.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    София
    Един път на контролно по химия бях оставила на чина празно шише от вода и нали то има етикет и от вътрешната страна на етикета бях си написала пищов

Град
    J-rock Land~
    Аз обикновено пищови не правя, 'щото ще ми е притеснено, пък и предпочитам да си знам Ама иначе по ръцете, по чина, по стола, в телефона. Замалко да ме хванат веднъж, ама не стана, даскалицата точно зад нашия чин беше застанала

Град
    Е там...
    най лесния начин да успееш е като внимаваш в часовете

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Някой споменавал ли е езика на пръстите? Това всъщност сега ми хрумна
    Примерно искате да си помагате с въпросите със съученика на съседния чин
    И примерно един полу свит пръст се равни на един въпрос
    4 полу свити пръста - въпрос #4
    4 разтворени пръста - въпрос #8
    И отговорите:
    Наклонена наляво - отг А, наклонена надясно - отг В

За да ви е по-удобно го преформулирвате както искате ;]

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    слагам тетрадката на чина и си преписвам.

Две идеи от мен:
    1.Купувте си Кола.Махате етикета и го сканирате на компа си.Обработвате го с някоя текстообработваща програма(на мястото на съдържанието пишете каквото ви е нужно) и го принтирате по възможност не с вестникарска или обикновена хартия.Залепвате новия етикет на Колата и сте готови за контролното. :]
    2.По-прост метод за преписване:Взимате един бял лист и с молив го ограждате по очертанията на едната си обувка.На листа пишете (формулите) и в междучасието преди часа ви го залепвате с по-здраво лепило за едната си обувка(гледате да седите на стола си до края на часа).Докато тече контролното можете да си сложите единия крак върху другия и така виждате всичко написано на листа. ;]

Успех,преписвачи!
    <a href="http://vbox7.com/user:gri6atata" target="_blank"><font color="blue" face="KaBlam!" size="6">пРофиЛа мИ В Vbox7.com ;]</font></a>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си