- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пищови и начини за преписване :)))
Със съучениците научихме елфски и си правехме пищови на тоя език.
въйййй лице от къде го нау4ихте този език беее кажи моля те аз мн искам го нау4а..лелелеПървоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Za6to,az imam takava himikalka (est ne e originalna) . Kupih si q ot VSi4ko po lev4eПървоначално написано от Novkov
i si prepisvam idealno na klasni i na vsi4ko..Samo ne trqbva da se vijda mn mn kato sveti6.no za sega ne sa me hva6tali.
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Тоя начин сигурно някой го е правил ама аз да кажа.Пиша всичко каквото ми трябва с ситен шрифт на кецовете,но нe на подметката от страни,гумената част.Никога не са ме хващали аз обаче на първото ми яко преписване в 4-ти клас на външно оценяване по нещо май че беше по История (не помня вече как се наричаше тогава) написала съм си всичко на 1 лист сложила съм го в чантата квесторите гледат,аз на първия чин.обаче преписсс...как не ме хванаха не знам.Обаче гаджето мИ за това че не може да крие пищовите му написаха 1-ца,ужас направо.
Абе нямам определен метод. Това е според даскала, според настроението ми, според мястото, на което седя и това кой е около мен.
Първоначално написано от Lud_s_kolelo
![]()
s pergel vyrxy himikala taka pi6tova e pred daskalite a ne mogat da go vidqt sybira nad 4 uroka![]()
Ами какви ли не!Ама ако сядаш до прозорците става да си напрайш пищов и по дограмата(аз лично не съм пробвала но мои фр са и са си преписали без проблем)!!!
mhmm zna4i az nmai sam edinstveniq koito znae kak se pravqt kralski pi6toviaz moite si gi pravq na printera.Ta da vi kaja na6iqt u4itel po literatura e stra6no strog ne ni dava da polszvame literaturi pomagala i sekvi takiva podobni raboti po koito moje da se pi6e edinstveno 1 prazen list i tolkova.Pojelavam vi da imate takav u4itel.
i na vsi4koto otgore sam prepisval nqkoilko pati kato vazmojnostta da se prepisva v 4asa mu e 1:100 ne me pitaite kak stava po nasledstvo
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Lud_s_kolelo написа:
nai-novite telefoni imat mn golqm zoom snimash ot visoko tetradkata ili uchebnika no da ne e razmazanoi posle si go uvelichavash dostatachno povreme na kontrolnoto za da go vidish. nqma put koito da sum go polzval tozi nachin i da nedeistva, a i nepishesh kato sms s chasove i posle da go zapametqvash. tova sas snimkata e nai-lesniq i nai-marzeliviq nachin da izkarash dobra otcenka
absolutno si pravno ne sam mnogo siguren 4e 6te minava nomera vinagi
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Ami nachi az sym probvala mnogo varianti.Sega shte ti kaja nqkoi ot tqh,shte ti kaaj i drugi,koito ne sym probvala,no sym chuvala.
Pisala sym si kato sms v GSM-a i uj,che si gledam kolko e chasa i prepisvam.Slagam go na stola i sqdam otgore i kato iskam da prepisha samo leko si raztvarqm krakata.Pisala sam si na razmi malki belejki i sam si slojila po nqkolko vyv vseki djob.Syshto stava s dylga pola kato si slojish lista v chorapogashnika i leko samo si nadigash polata za da vidish.Ne vqrvam uchitelq da te kara da si digash polata pred klasa.Moje i,ako hodish s nailonova chanta da si slojish listite nai otgore i chantata pod china i samo vadish i prepisvash.Za sega ne se seshtam drugi ... Ma i az rqdko prepisvam,shtoto sqdam do edno zubarche i to podskazva.
Az puk po literatura si pravq pi6tova na edno list4e i sqdam na nego,a posle samo malko si otvarqm krakata i prepisvam nai-naglo![]()
![]()
![]()
A puk imam edin drug put si napisah vsi4ko na edin malak list i si slojih pola i pod 4orapoga6nika s lepenki si lepnah pi6tova \/ \
/ \
/
Аз много рядко си правя пищови щот на мен ми подсказват.С момичетата от класа си направихме още в 3-4 клас един език със знаци и тва е перфектния начин и за говорене в час,и за подсказване.Правя си пищв само на формулите по математика-щот хич не ги помня-предишния път-вчера(понеделник) си ги бях написала на един лист колкото е голяма една банкнота и си ги бях сложила в портмонето.И такам през часа най-нагло си ми стоеше портмонето на чина и си го отварях и си го поглеждах...![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
пищовите са ми запазена марка !!!
Уф... елфският наистина е най-добрият избор. Днес по география използвах за чернова един среден лист на тетрадката по математика, където много нагъчкано редом с разни чертежи и уравнения бях написала подробен пищов на Тенгвар. Даскалът нищичко не забеляза.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Значии толкова странни начини съм измисляла а се сещам само за някой - преди имах ГСМ сименс ц65 май беше и той отстрани имаше едно сивичко на него пишех най-важните неща
или пък на гумичка
най-послидния ми начин значи имах класно по литуратура ии си бях написала темата на лист голям формат г-жата даде листовете на които трябва ние да пишем ии аз си сложих листа под листовете от класното и тако преписвах имах 5 и 50
пробвала съм тоя с поличката, но не стана мн сполучлив,
една моя фр пък си сложи малко листче в кутията за очила
също и разрязваш етикет на вода и си пишеш отвътре сичко което ти трябва с молив и под определен ъгъл го виждаш..
друг начин с хартиено тиксо и го лепваш на чина и си гледаш
или пък ако пред теб има момиче с дълга коса слагаш листче и го лепваш на обегалката на стола (предварително трябва да сте се уговорили) с когато г-жата минава тя си слага косата..
Аз най често си го слагам на стола между краката :Д
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
От телефон, от записано на мп3/4/iPod, от стената, от чина, от двоен лист (написано от задната страна, после го късам), от съседната редица, от под чорапите.. има доста начина.
Don't tell me what I can or can't do !
Един път на контролно по химия бях оставила на чина празно шише от вода и нали то има етикет и от вътрешната страна на етикета бях си написала пищов![]()
Аз обикновено пищови не правя, 'щото ще ми е притеснено, пък и предпочитам да си знамАма иначе по ръцете, по чина, по стола, в телефона. Замалко да ме хванат веднъж, ама не стана, даскалицата точно зад нашия чин беше застанала
най лесния начин да успееш е като внимаваш в часовете
Някой споменавал ли е езика на пръстите? Това всъщност сега ми хрумна![]()
Примерно искате да си помагате с въпросите със съученика на съседния чин
И примерно един полу свит пръст се равни на един въпрос
4 полу свити пръста - въпрос #4
4 разтворени пръста - въпрос #8
И отговорите:
Наклонена наляво - отг А, наклонена надясно - отг В
За да ви е по-удобно го преформулирвате както искате ;]
слагам тетрадката на чина и си преписвам.
Две идеи от мен:
1.Купувте си Кола.Махате етикета и го сканирате на компа си.Обработвате го с някоя текстообработваща програма(на мястото на съдържанието пишете каквото ви е нужно) и го принтирате по възможност не с вестникарска или обикновена хартия.Залепвате новия етикет на Колата и сте готови за контролното. :]
2.По-прост метод за преписване:Взимате един бял лист и с молив го ограждате по очертанията на едната си обувка.На листа пишете (формулите) и в междучасието преди часа ви го залепвате с по-здраво лепило за едната си обувка(гледате да седите на стола си до края на часа).Докато тече контролното можете да си сложите единия крак върху другия и така виждате всичко написано на листа. ;]
Успех,преписвачи!![]()
<a href="http://vbox7.com/user:gri6atata" target="_blank"><font color="blue" face="KaBlam!" size="6">пРофиЛа мИ В Vbox7.com ;]</font></a>