.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 142

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Аз преписвам по всевъжможни начини, но открих нов и много по-удобен http://www.market-uv.net/
    Трябват пари за това преписване
    Za6to,az imam takava himikalka (est ne e originalna) . Kupih si q ot VSi4ko po lev4e i si prepisvam idealno na klasni i na vsi4ko..Samo ne trqbva da se vijda mn mn kato sveti6.no za sega ne sa me hva6tali.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Тоя начин сигурно някой го е правил ама аз да кажа.Пиша всичко каквото ми трябва с ситен шрифт на кецовете,но нe на подметката от страни,гумената част.Никога не са ме хващали аз обаче на първото ми яко преписване в 4-ти клас на външно оценяване по нещо май че беше по История (не помня вече как се наричаше тогава) написала съм си всичко на 1 лист сложила съм го в чантата квесторите гледат,аз на първия чин.обаче преписсс...как не ме хванаха не знам.Обаче гаджето мИ за това че не може да крие пищовите му написаха 1-ца,ужас направо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си