- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Загадки
Мисля, че е ясноПървата загадка от мен:
Моторист кара по тесен селски път. Фаровете му не работят. Няма улични лампи и лунна светлина. И все пак мотористът успял да избегне мъж, облечен целият в черно и ходещ по средата на пътя. Как мотористът е избягнал човека?
![]()
ako e bil s cigara v usta?
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Мнем, чети хубавоИ все пак, за тези които се затрудняват ще дам и още една загадка
Кой която иска решава:
Един човек отива до магазина. Спира колата на един паркинг. Завалява дъжд. Идват още 1000000 такива коли същите като неговата (абсолютно същите). Как човека ще си познае колата като излезе?
Имайте впредвид, че номера е същия, предметите оставени в колата са еднакви иии всичко за което може да си помислите![]()
Ми карал е през деня и сичко се е виждалоПървоначално написано от bob4eto
![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
Било е през деня.Първоначално написано от bob4eto
Заради дъжда не е излязал от колата... изчакал е да спре да вали. След това е било лесно да познае колата си, зашото тъкмо е излязал от нея.Един човек отива до магазина. Спира колата на един паркинг. Завалява дъжд. Идват още 1000000 такива коли същите като неговата (абсолютно същите). Как човека ще си познае колата като излезе?
Познах ли?
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Първата загадка е разкрита - никаде не се казва, че е било тъмно или че е било нощ.
За втората - той е излязъл от колата, влязъл си е в магазина човека и тогава завалял дъжда. Това няма нищо общо с отговора.Ако искате жокерче казвайте
![]()
Мне. Добре, ще подскажа малко....обърнете внимание на изречението "Заваляло дъжд". И кога е завалял? В това изречение е отговорът на загадкатаПонеже едната загадка я решихте давам третата, да има по две.
Намирате се в стая без прозорци и херметически затворена (идеално гладко и без цепки) затворена врата. Стаята е цилиндрична и Вие сте в центъра й. Цялата вътрешност на стаята е облицована с огледала. Въпросът е колко свои отражения виждате?
![]()
Логично под колата е сухо ..
3 отражения ?![]()
Гост, браво! Под колата е било сухоОстана таази загадка:
Намирате се в стая без прозорци и херметически затворена (идеално гладко и без цепки) затворена врата. Стаята е цилиндрична и Вие сте в центъра й. Цялата вътрешност на стаята е облицована с огледала. Въпросът е колко свои отражения виждате?
И една нова:
Коя дума в българския език винаги се произнася грешно?
Успех!![]()
едно...Първоначално написано от bob4eto
ся аз ще питам...
Един пазач на денонощен магазин сънувал, че шефа му ще катастрофира с самолет и му казал. Шефа не се качил на самолета и за негово голямо учудване самолета катастрофирал. После в знак на благодарност шефа обсипал пазача с злато, сребро, диаманти. Направил го много богат. Но след 1 седмица го уволнил. Защо?
^npocTo^a3^f^ - точно така, николко, защото е било тъмно и не се казва,че е имало стъкло.
За загадката на `Silvester`, аз не се сетих, но след като прочетох мнението на ^npocTo^a3^f^ си мисля , че наистина може да е това
Или пък защото вече не се нуждае от заплата, като е толкова богат хахахаха![]()
Още нещо:
Къде се рови циганин, когато седне на компютър? (лесно е)
![]()
П.С. Чакам да разбера дали ми е верен отговора на загадката на `Silvester`![]()
В Recycle Bin`a се рови
Думата "грешно" винаги се произнася грешно ..
Точно така! Рови се в Recycle Bin-a!![]()
И думата грешно винаги се произнася "грешно"
Следваща загадка, която според мен мн хора знаят:
Едно момченце и едно момиченце били в един кръг от релси, по които минавал влак, който нямал спиране. Майката на момичето била в гроба, бащата на момчето в затвора. момичето искало да отиде при майка си в гроба, а момчето искало да отиде при баща си в затвора. Как ще стане?
Момчето блъска момичето под влака??
Точно така.Момчето блъска момичето под влака и така момчето отива в затвора, а момичето в гроба при майка си.
![]()
Следващата загадка: (аз я мислих 100 години и накрая ми казаха отг.)
Един човек бил заключен в стая, цялата в бетон, с желязна врата и единственото нещо, което можело да я отключи, било топче за пинг-понг, което трябвало да се пусне в един малък процеп, специално предназначен за пускане на такива топчета и нищо друго, освен топче за пинг-понг. И така, човекът можел да избяха от стаята, едва когато се отвори желязната и неразбиваема врата, а тя се отваряла само когато пусне топчето за пинг-понг. Човекът бил дибидюс гол и нямало нищо нито в стаята, нито пък някакви други инструменти. Единствената му надежда била в забитата в пода (и херметически затворена отдолу) 30 см висока и тънка точно колкото да влезе топче за пинг-понг тръба, но и точно колкото да не може да бръкне и да извади топчето. На дъното действително имало топче за пинг-понг, но човека нямало как да го извади или поне това се пита в задачата - как??
Хехехе, браво!Айде някой друг да казва загадка, че мойте са на изчерпване май
![]()