- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Приятелките" да свалят вашите мъже.
V tvoq sluchai Chak prilicha na maniq tva ...Taq neshto e vrytnala ...LEle ..ako mi beshe napravila podobno neshto shte q prasneh edin qk ..iumruk ..
..
И на мен ми се е случвало,но 2дни по-късно(2дни по-късно разбрах) бях заебала въпросното момиче,което ми се водеше една от най-добрите приятелки.Не си говорехме и най-хубавото от цялата работа,беше ,че всички останали спряха да й говорят,като разбраха за лицемерното й държание.След тоя случай споделям с определени хора и най-добра приятелка просто нямам![]()
e tva shtqh da i napraVq ::
![]()
..
Позната история..и аз имах такава приятелка, която въртеше номера на мен и приятелките ми.. Доста време си затваряхме очите, но в един момент ни дойде до гуша и я разкарахме.Сега в момента е сама без приятели и се чуди кой път да вземе, но е прекалено късно! За мен такива хора не могат да бъдат наречени "приятел". Най - добре разкарайте това момиче от компанията ви, без никакви огризения! Това момиче не ви е приятелка!!! Чудя ви се как още я траете..![]()
Egati priqtelkata........ima si hora vsiakakvi no nemoga da se nachuda na vas,zashto izlizate s neq izob6to,ostavete q da si izbiva kompleksite,no ne s va6te mom4eta
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Да, тая песен е точно за този случейПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
P.S. NeJnA_DrOgA^ братовчедка ти ме поздрави веднаж с тази песен, защото и дигнах скандал, че сваля гаджето ми.
А относно темата: Да, имала съм такава "приятелка" и след като разбрах (от приятеля си) веднага се скарахме и се разделихме, защото никоя истинска приятелка не би направила нещо толкова долно![]()
Така еПървоначално написано от Анонимко
![]()
О,да случвало ми се е.Наистина ситуацията е по-лоша и от отвратителна.Но,кокто вече спомена,това са камплексарки.За съжаление аз нямам други приятелки.Нещо не мога да си намеря среда и така.Но живея с надеждата,че някой ден ще намеря точните приятели,които няма да ми взимат гаджетата,които няма да ми заповядват и които ще ме разбират.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Е малко се отнесохте май-май.... Става дума за позната на по чашка нощем. Няма какво да разкарвам. Плюс това и момичето не е лошо като човек.
Идеята беше за комплексите, извикани от факта, че преди беше малко по-.....моралистка. Което според мен беше и проблема. Подтискането на желанията изведнъж избухнаха и на една възраст, на която не й отива да се държи като тийнейджърче, просто започна да се излага.
Когато й беше времето да върши глупости, тя пропагандираше морал и т.н., изведнъж я отвориха и айдеее "Дай да траснем 30 шота и да сваля всички мъже", ама не е малка. Късен пубертет ли, ама аз и мои приятели сме ги изживели тея моменти и вече хич не вървят.
emi,na men su6to ne mi se e slu4valo to4no su6toto,no iskam da ti kaja,4e tova momi4e 6te si nameri maistora.mng prava si-tova e 4isto izbivane na kompleksi.tq e zastra6ena ot vas i si misli,4e ako ne se natiska s mom4etata, koito haresate-te biha se naso4ili kum vas,a ne kum neq i tova q kara da se pla6i.spored men trqbva da q postavite taq na mqstoto i i da i pokajete kade e putq.tq puk za kva se misli???po-skoro ne za "mis Vselena",a na men mi prili4a na "mis Leka Jena".
az na takava mislq prosto takuv urok da i dam,4e 6te me pomni cql jivot
kak 6te mi vzima gadjeto i gadjeto na priqtelkata mi i az 6te si sedq bez da pravq ni6to
i sus skrusteni ruce
a taq nema da q stane.
![]()
абе Депутатска Щерка, теб не та ли бяха баннали? нали преди 5-6-7 месеца сереше на форума... пък после се оказа, че си момче... абе малко отдавна беше, не съм сигурен. ама май първо беше Oyama^no^problem после Стеснителната, после не знам кво си там
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
ба, че ти колко мъже имаш бре?![]()
To opredeleno si e za smqh ,basi typoto momi4e maina kak 6e prai takiva gluposti ,sme6no e za vyzrastta i.Neznam ,no vinagi az kato si haresam nqkoi edna prosta myr6a ,koqto predi imah za nai-dobra priqtelka po4va da go zaribqva taka ,4e sym sviknala gore-dolu.Typoooo e
Sorry ,no ne6to ne mojah da si vlezna s nick-a!( az sym {SeXy_BaBy} )
Не ми се е сличвали и дано не ми се случи,гледам да се пазя от такива "приятелки"!Много е долно това,което е направила твойта "приятелка",само не разбирам защо го прави,каква й е ползата от това?!
To na tova, ne mu se vika "priqtelka" ....![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
too bad,so sad!
mnogo gadno no fakt!slu4va se 4esto!
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
приятелка????!хахха да ве ако е приятелка въоб6те няма и да си го помисли![]()
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
Е случвало се е приятелки на гаджето да ме харесват. Ама чак да ме свалят - не. Все пак се уважават.
На мене такова нещо не ми се е случвало.. дано и да не ми се случи ( да не попадна на такава "приятелка " ) , но на твое място щях да излезна с нея и да се правя , че харесжвам най - ужасния и мазен циганин .... да я видим кво ще прави ..