Не съм пускала никога тема тук и не знам дали е за този раздел, НО реших, че е хубаво да се допитам какво е мнението ви за такъв тип ситуация.
Две мои познати, те двете се водят най-добри приятелки една на друга, НО едната винаги сваля мъжете на другата. В момента, в който тръгне да сваля някой, другата хоп, дай да го свалям аз. В момента са скарани, защото си позволи даже да преспи с един мъж, към който другата си имаше да го наречем влечение. Преди седмица си излизаме по заведения с това момиче "свалячката" и какво, харесвам някой и нещата си вървят както си трябва, но през десетте минути, в които съм навън и говоря по телефона, връщам се и какво - тя се натиска с него. Ок, не направих проблем, реших, че няма за какво да се разправям за глупости. По-късно същото вечер тя си тръгна да прави секс със него и ме остави сама.
Снощи тя е излизала с една моя приятелка на морето в Мания и приятелката ми звъни в 4 през нощта ядосана, че онази се натискала със всеки, който тя си харесала.
За мен това си е чисто избиване на комплекси.Момичето не е особена красавица и види ли някой, че обръща внимание на нейна приятелка, а на нея не, дай да го вземем. Да не говорим, че е на 20 години, преди 2 месеца за пръв път прави секс и сега държанието й е на точно комплексирано момиченце и се опитва да навакса всичко пропуснато през тийнейджърските години, ама е смешно и не й отива на годинките.
Та на вас случвало ли ви се е подобно нещо и изобщо как гледате на това,защото за мен това са си често комплексарски истории.