.

Виж резултатите на анкетата: Galtali li ste

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

41 45,56%
  • ne

49 54,44%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Za galtaneto(za momicheta)

Iskam da popitam dali vi haresva priqtelq vi da vi se izprazva v ustata ???
    Na men lichno tova mi e golqmo jelanie ,no dosega ne sam se i neznam kak da si poiskam ot priqtelkata mi

Nadqvam se che nqkoe momiche pone shte si priznae =D>

Че какво лошо има едно момиче да гълта, моята приятелка ми гълта и какво ? срам да я е, а ? Тц

Мега фен
    Гълтам принципно, но не съм го правила от доста време.

EE nai posle edno momiche si prizna =D> =D> =D>
    Az ne mislq che ima neshto losho v tova ne bih si promenil mnenieto za nqkoe momiche ako go napravi \/

Мега фен
    Това за лошото мнение е много глупаво. Едно момченце беше написало, че само на курва би дало да му прави свирка. Ако сексът в една връзка се прави по културна норма, какво е удоволствието?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако сексът в една връзка се прави по културна норма, какво е удоволствието?

Eto tova se kazva momiche
    Napalno podkrepqm

Това за лошото мнение е много глупаво. Едно момченце беше написало, че само на курва би дало да му прави свирка. Ако сексът в една връзка се прави по културна норма, какво е удоволствието?
    {}

Супер фен
    Град
    София
    Ми начи аз не съм гълтала...въпреки,че един без дори да ме пита се опита да го направи,ма аз пък напук не го глътнах,а го изплюх...гадна ми е идеята,като се има предвид,че имам много развит повръщателен рефлекс и съм сигурна,че ще ми призлее......тогава ми призля без да съм го глътнала,а представям си ако тръгна да гълтам

abe nqma smisal ot taq anketa..nali znaete- "50% ot jenite obi4at da galtat,drugite 50% prosto ne si go priznavat!" \/
    "...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."

Цитирай Първоначално написано от laura_palmer
    abe nqma smisal ot taq anketa..nali znaete- "50% ot jenite obi4at da galtat,drugite 50% prosto ne si go priznavat!" \/

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Ми начи аз не съм гълтала...въпреки,че един без дори да ме пита се опита да го направи,ма аз пък напук не го глътнах,а го изплюх...гадна ми е идеята,като се има предвид,че имам много развит повръщателен рефлекс и съм сигурна,че ще ми призлее......тогава ми призля без да съм го глътнала,а представям си ако тръгна да гълтам
    Всичко се корени в предубедеността. Убедена си, че ще повърнеш и че ще ти е неприятно.

Град
    Kърджали
    boooooo gadosttt i polovina
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Всичко се корени в предубедеността. Убедена си, че ще повърнеш и че ще ти е неприятно.
    Сигурно в това се корени проблемът...

Priznaite si i vas vi kefi ...
    Pone za trapkata da izpitate neshto novo

Мега фен
    Не е лошо, чувствам се като мръсница. Даже понякога, когато правя свирки на приятеля си, ми се иска да ми свърши в устата.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    да, гълтам и не намирам нищо лошо в това

Повече от фен
    Az li4no ne sam,no sam opitvala vkusa i vednuj i ne mi haresa.Poradi tazi pri4ina ne iskam da go pravq

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Opitvala sym no izpljuh vsi4ko za6toto moje6e da go vyrna pridrujeno ot poslednoto koeto sym qla..... napravih prosto za da opitam no naistina me e mnogo gnus
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    ami ne sam gyltala....a dali bih go napravila nqmam ideq,vs s vremeto si
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Az ne sam o6te..ne znam za6to..ne sam imala tolkova dobra vazmojnost moje bi..nz

Фен
    Град
    Еverywhere
    Ами случвало се е

Moje i da ne povqrvate, moje i da vi e smeshno, no za godina i polovina prez koqto sum s priqtelq si nito vednuj ne sum mu pravila svirki. A po temata- protiv.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си