- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za galtaneto(za momicheta)
Iskam da popitam dali vi haresva priqtelq vi da vi se izprazva v ustata ???
Na men lichno tova mi e golqmo jelanie ,no dosega ne sam se i neznam kak da si poiskam ot priqtelkata mi![]()
Nadqvam se che nqkoe momiche pone shte si priznae =D>
Че какво лошо има едно момиче да гълта, моята приятелка ми гълта и какво ? срам да я е, а ? Тц
xaxaxa vischki gultat.....siguren sum![]()
Гълтам принципно, но не съм го правила от доста време.
EE nai posle edno momiche si prizna =D> =D> =D>
Az ne mislq che ima neshto losho v tova ne bih si promenil mnenieto za nqkoe momiche ako go napravi \/
Това за лошото мнение е много глупаво. Едно момченце беше написало, че само на курва би дало да му прави свирка. Ако сексът в една връзка се прави по културна норма, какво е удоволствието?
Първоначално написано от `Death`Whore`
Eto tova se kazva momiche![]()
Napalno podkrepqm![]()
{}Първоначално написано от `Death`Whore`
Ми начи аз не съм гълтала...въпреки,че един без дори да ме пита се опита да го направи,ма аз пък напук не го глътнах,а го изплюх...гадна ми е идеята,като се има предвид,че имам много развит повръщателен рефлекс и съм сигурна,че ще ми призлее......тогава ми призля без да съм го глътнала,а представям си ако тръгна да гълтам
abe nqma smisal ot taq anketa..nali znaete- "50% ot jenite obi4at da galtat,drugite 50% prosto ne si go priznavat!" \/
![]()
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
Първоначално написано от laura_palmer
![]()
![]()
![]()
Всичко се корени в предубедеността. Убедена си, че ще повърнеш и че ще ти е неприятно.Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
boooooo gadosttt i polovina![]()
![]()
![]()
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
взеха да си признават май ; )
Сигурно в това се корени проблемът...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Priznaite si i vas vi kefi ...![]()
Pone za trapkata da izpitate neshto novo![]()
Не е лошо, чувствам се като мръсница. Даже понякога, когато правя свирки на приятеля си, ми се иска да ми свърши в устата.
Az li4no ne sam,no sam opitvala vkusa i vednuj i ne mi haresa.Poradi tazi pri4ina ne iskam da go pravq![]()
Opitvala sym no izpljuh vsi4ko za6toto moje6e da go vyrna pridrujeno ot poslednoto koeto sym qla..... napravih prosto za da opitam no naistina me e mnogo gnus
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
ami ne sam gyltala....a dali bih go napravila nqmam ideq,vs s vremeto si![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Az ne sam o6te..ne znam za6to..ne sam imala tolkova dobra vazmojnost moje bi..nz
Ами случвало се е![]()
![]()
Moje i da ne povqrvate, moje i da vi e smeshno, no za godina i polovina prez koqto sum s priqtelq si nito vednuj ne sum mu pravila svirki. A po temata- protiv.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!