- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да ви питам нормално ли е
Абе хора някак ми се струва страно пак и много приятели се учедват като им кажа.Значи аз съм на 16 наще и двамата са на по 50 и са живяли 10 години след като са се оженли преди да ме родят.Та да ви питам нормално ли е тва
Che kv0 da mu e nenormalnoto..?! rodili sa te po-kysno i tfa e .. Nqma ni6tu nenormalno![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
начи.мойте родители единия (майка ми) е на 42 а др (баща ми) е на 51--прави ги на 31.08.2006.аз по принцип имам по голям брат на 18.та горе долу същото е май.
чи майка ми е родила брат ми на 33 а бащата е бил на 35
mi
ako Bilogichno ne sa imali problemi smisal ne e mojela da zabremenee maika ti ili bashta ti ne mojel da te napravi .....
E typo
shtoto vij ti si na 16 te na po 60 .....
i nqmate gram obshto pomejdu si![]()
ako sa imali problemi gi razbiram ......slychva se dosta chesto togava e normalno
v kraina smetka ako i 2-ta sa zdravno nared tva e bilo tqhno reshenie !![]()
Нормално е мацка,аз съм на 14,а найка ми е на 50.Така че аз съм по-зле от тебНо всеки човек създава семейство,когато си реши.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Няма нищо странно мои роднини не са могли да имат деца доста години. Оженили са се доста преди нашите а брат ми е по-голям с три години от братовчедка ми така че... няма нищо нередно апък и не е задължително да е било поради здравен проблем а просто решение.. Така че не се стряскай няма нищо нередно![]()
![]()
![]()
![]()
mi mn qsno 4e e normalno nqma ni6to nenormalno ti da ne samnqva6 v ne6to
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
emi bratov4etkami e na 4 a roditelite i na 50.
ama q osiovuixa minalata godina.
да напълно нормално е просто са по възрастни ..няма нищо лошо освен че ви се разминават интересите ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ако такъв е бил изборът им, е напълно нормално и много хубаво.
Не въждам какво да не му е нормалното - просто са те направили по късноАз съм на 16г.,баща ми на 65г.,а майка ми на 56г.Какъв е проблема
![]()
Че какво от това, не виждам нищо лошо това.Важното е да се разбираш с тях и да не ти пука от другите.Ми майка ми е на - 37 а баща ми на 41 ама са супер либерални родители.Евала на такива!
az sam na 14
mama e na 43,a tati na 51
kakvo se oplakvash.. moqta maika e na 44 qnuari pravi 45 a mart az pravq 15 a bashta mi..Първоначално написано от Анонимко
hmmm toi prez sept. navurshi 39
![]()
![]()
Аз съм на 20, наште са на по 50... Дотук добре, но сестра ми е на 10. КОгато стане на 16 нашите ще са на по 55-56 години...
КОлкото за това че било кофти ваште да са по възрастни- пълни глупости... Нашите са супер печени на 40, защо да не са печени и на 60?
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Спокс,няма нищо ненормално в това.![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Maika mi e na 57, a tatko na 53. Az sam na 12, jenina sa ot 25 god. Mama e imala nqkvi problemi i ne e mogla da ima deca i s nqkvi bilki se e opravila
...и има възможност.Първоначално написано от Sarabi*
Az go naminam za napylno normalno , nashte sushto s ajiveli nqkolko godini predi da se rodq imali sa problemi prosto ...
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
Майка ми роди брат на 37, сега той е на 2.Когато стане на 15 ще е на 52, баща ми също.Така че-напълно нормално си е.
съгласна съм! щом родителите ти са преценили, че това е било времето да имат деца не виждам нищо анормално в решението им!Първоначално написано от `Death`Whore`