- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да ви питам нормално ли е
според мен в това няма нищо ненормално защото все пак родителите ти са решили да те родят тогава и така....все пак не можеш да ги обвиняваш за това![]()
И аз съм така. Ама разликата не се усеща.Първоначално написано от Sarabi*
Не са кой знай колко стари???Първоначално написано от Elektra_x
Та те даже са малко млади.
А относно темата: абсолютно нормално е![]()
nqma ni6to nenormalno![]()
Нрмално е ; аз съм на 14, майка ми е на 44, баща ми на 46...Кофти е, когато родителите на приятелите ти са на по 35, ама... никой не може да избира родителите си
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
napulno normalno
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Първоначално написано от XePouH
Баща ми тази година направи 50 г. и има дъщеря на 28 години (т.е сестра ми,аз съм на 23 г.).Майка ми е на 47.Когато е забременяла със сестра ми е завършвала училище и е била 18 годишна,мен ме е родила 5 години по-късно.Когато сестра ми учеше във средното,съучениците мислеха майка ми за нейна приятелка и все и правеха комплименти и др.подобни.Готиното е,че и двамата ми родители са младолики(на мен ми дават по принцип 4-5 години по-малка).А и са мн готини.Майка ми харесва Еминем,баща ми Бейонсе и като седнат на пц-то ми не мога да ги мръдна от там.Най-смешната случка е като заварих баща ми седнал на пц-то пуснал Winamp-а и увеличил някакво черно на макс.Абе шантаво ми е семейството.
Всичко си зависи от хората.Имам приятелки,техните са някакви задръстени,а бабите и дядовците им са 20 пъти по-готини от родителите им.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
nqma ni6to nenormalno v tva![]()
ми що пък да не е...
мойте са пълна противоположност- родила съм се, когато са били на по 21 и двамката...![]()
![]()
![]()
MI mn e normalno daje spored men!MEn maika mi me e rodil ana 19!
да и аз съм съгласенПървоначално написано от IdiOtKa
няма нищо лошо.Enjoy
Нашите са чакали 7 години![]()
Незнам дали е хубаво или не ,но са ме родили хубава година![]()
Nqma ni6to nenormalno.Imam edni susedi na selo:deteto e na 3 godini maika mu e na 37,a ba6ta mu na 54.Suvsem normalno e.
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
Няма нищо лошо в тва. Например госпожата ми по музика има 3 годишно дете а е на 41 год!!!
Според мен няма нищо лошо в това.Всеки сам решава кога да създаде семействоАз сега съм на 14 години и половина вече,майка ми е на 31,а баща ми на 35
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Това е по-добрият вариант - наживяват се...пиене, купони и после се посветяват на детето, а не да умират за забавления и да трябва да стоят в къщи.
Това е нормално щото те си решават кога са готови за дете! Пък и младостта на човек не трябва да бъде помрачавана от някво бебе дето по цяла нощ те реве и не можеш да си зиживееш живота в първите години (колко филми съм гледала![]()
) ... Но пък за детето е по-лошо щото като ходиш с майка си и баща си и твойте познати да си мислят гледай я па тая пак с дядо си и баба си ходи!
Е, не е задължително да стане така, де!
...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
+1Първоначално написано от maybelline
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
^ Спри да пишеш в стари теми.
Колко такива си извадил/а...
Преди да пишеш в някоя тема провери - МЕСЕЦ И ГОДИНА.![]()
на 1 фр майка и е родила 2 мъртви бебета, преди да я роди нея, и сега тя е на 14, майка и на 41, а баща и на 52 години.