.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    az`beeee
    Guest

Moderated: Защо толкова бързо ръстат космите там долу?

abe mojete li da mi kajey=te za6to tolkova byrzi rastat kosmite tam..otdolu>>Ve4erta kato gi mahna i na sutrinta sa poniknali

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Супер фен

Re: za6to?

Цитирай Първоначално написано от az`beeee
    abe mojete li da mi kajey=te za6to tolkova byrzi rastat kosmite tam..otdolu>>Ve4erta kato gi mahna i na sutrinta sa poniknali
    1.mom4e ili momi4e si
    2.s kakvo gi maha6...samobrysna4ka nali?
    3.na kolko si

Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

ne samo otdolu,a navsqkude e taka.

az`beee
    Guest
    1.momi4e
    2.samobrusna4ka
    3.13

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от az`beee
    1.momi4e
    2.samobrusna4ka
    3.13
    amiii normalno e 6tom e sys samobrysna4ka,to ne samo tam e taka typa rabota ...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

az`beee
    Guest
    emi da Ama ako gi maham s epilaor po li nqma da rastyt ili pak e sy6toto? az epilator ne boli li

Мега фен
    Онзи ден махнах няколко с пинсета...беше ужасно. С епилатор ще издържат повече.

az`beee
    Guest
    da ama 6e trqq da potyrpq mai

s epilator

s epilator mn boli ama pone rastat bavno i mn po-malko.samo che az ne moga da gi mahna vsichkite shtoto me e strah da ne si naranq kojata po-navutre.ima li takava opasnosh?nqkoi ako znae da mi kaje pls

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Онзи ден махнах няколко с пинсета...беше ужасно. С епилатор ще издържат повече.
    Мдаа,веднъж аз пък пробвах с епилатор...втори път няма да стане...но доста по-дълго не порастват.

Мега фен
    Някакви девойки казват, че с кола маска не растат само 2 седмици. Не си струва...поне да бяха 3 седмици-1 месец.

az`beee
    Guest
    qvno 6te si prodylja procedurata vseki den da se brusna

Мега фен
    Напълно малоумно е да се бръснеш всеки ден. След 2-3 бръснения ще видиш, че няма да става гладко. А и аз се бръсна по 2 пъти на седмица и пак са станали гадни космите...представям си всеки ден.

az`beee
    Guest
    ami kakvo da pravq togava??Stam me e da otida na ginekolkog kam0 li na kozmetik

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Някакви девойки казват, че с кола маска не растат само 2 седмици. Не си струва...поне да бяха 3 седмици-1 месец.
    Абе и 2 седмици не са малко,но с колата/ударението е на О/ боли доста...много...

Растат бързо,защото косъма не се отскубва с корена,а се отрязва и става даже по-дебел и здрав.Гадно!

С епилатор може да растат подкожно и не е никак приятно.Ако може да търпиш и имаш нерви карай с пинсета

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    С епилатор може да растат подкожно и не е никак приятно.Ако може да търпиш и имаш нерви карай с пинсета
    Имам въпрос-че нали и пинсетата и епилатора изтръгват косъма!?Защо само от епилатора стават подкожни/макар че на мен не ми се е случвало/?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да с пинсетата е същата раута ...само дето тряяятт многоо нерви ..щото става супер бавно (мен не могат ми издаржат нервите) и по малко боли ...но е същото квото и с епилатора ..
    според мен с кола или ленти става наи удачно някаде към 1-2 седмици държи и не боли чак толкова и става по бързичко ..аи с болката се свиква ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Az sam probvala s epilator i ne e 4ak tolkova gadno.S kola maska me boli pove4e,makar 4e s epilatora amo otpred si gi maham(nai-otdolu ne moga mn boli )

аз карам със самобръсна4ката.наистина растат много бързо,но поне не боли,бръсна се на 2-3 дни.все се каня да пробвам с епилатора,но ме е страх и май ще си карам със самобръсна4ката.

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Guest
    момичета, не е си работа да ползваш самобръсначка и то всеки ден. Едно, че е досадно всеки ден едно и също, а най-важното е че космите стават груби, дебели и се сгъстяват. Моя съвет е ходете на кола маска. След 2 процедури ще забележите коренна разлика - по-малко косми, по-тънки, по-нарядко, пък и 14-20 дни няма да барате бръсначка (и не боли чак толкова(аз ходя на топла кола маска, за студената нямам мнение)). Няма какво да ви е срам да идете на козметичка, все пак на нея това й е работата и е виждала къде ли не растат косми, а и толкова много момичета и жени ходят и въобще не се притесняват. Пък и след като се махнат космите, кожата ти е една такава, като бебешка, а след бръснене не е съвсем гладка. С епилатор е много по-болезнено, ако става въпрос за епилация на триъгълника(зверска болка да не кажа, дори и с обезболяваща глава), за мишниците също, най-подходящ е за краката, но се получават подкожни косми
    Все пак вие си решавате, това е само едно мнение ....

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    момичета, не е си работа да ползваш самобръсначка и то всеки ден. Едно, че е досадно всеки ден едно и също, а най-важното е че космите стават груби, дебели и се сгъстяват. Моя съвет е ходете на кола маска. След 2 процедури ще забележите коренна разлика - по-малко косми, по-тънки, по-нарядко, пък и 14-20 дни няма да барате бръсначка (и не боли чак толкова(аз ходя на топла кола маска, за студената нямам мнение)). Няма какво да ви е срам да идете на козметичка, все пак на нея това й е работата и е виждала къде ли не растат косми, а и толкова много момичета и жени ходят и въобще не се притесняват. Пък и след като се махнат космите, кожата ти е една такава, като бебешка, а след бръснене не е съвсем гладка. С епилатор е много по-болезнено, ако става въпрос за епилация на триъгълника(зверска болка да не кажа, дори и с обезболяваща глава), за мишниците също, най-подходящ е за краката, но се получават подкожни косми
    Все пак вие си решавате, това е само едно мнение ....
    ДА!И аз съм съгласна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си