Просто вече не мога да търпя такова отношение... Оприличава ме на барби! Най-добрата ми приятелка! И то само защото понякога (мн рядко) обличам някоя розова дрешка или се случва да бъда с къса ( малко над коляното ) дънкова пола. Само защото за през лятото предпочитам да нося не толкова спортни дрехи. Представя ме на приятели. Преди мен запознава и др момиче и казва: Това е еди коя си. Метълка е, мн готин човек. След това показва мен и отбелязва: А това е... това е барби! При положение, че за нея барбитата са най-лошото нещо на света. Носят полички, розови дрешки, слушат чалга и само се глезят. Е да, ама аз не се глезя и не слушал чалга. Изобщо нямам мисленето на човека, за който ме мисли. Просто тя е метълка, другата ми най-добра приятелка също е такава. Тя се събира в такава компания и постоянно ми повтаря колко са готини тези хора и как не може да живее без тях. Никога не се забавлява толкова мн, колкото при тези хора. И след всичките тези думи аз се чувствам съкрушена. А УЖ й се водя най-добра приятелка. Вярно е, не съм чак толкова забавна, но все пак ми става гадно като говори така. Понякога чак като че ли се самообвинявам - защо не съм като тях, за да ме харесват ( защото всички мразят барбита, но АЗ НЕ СЪМ ТАКАВА). Защо не слушал метъл, за да мога да си говоря с тях. Не мразя метълите, нито музиката им, даже мн им се кефя, но не харесвам чак толкова такъв стил музика. Знам, че трябва да съм себе си, това и правя, но като че ли няма човек, който наистина да ме харесва за приятел. Толкова ли съм отвратителна, с лош характер и отблъскващо излъчване? Такъв противен човек ли съм? И аз вече не знам какво да си мисля... Моля ви дайте някой отговор.