.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: WILD_BOY

Guest

WILD_BOY

Taka nabliudavam tozi individ ot mnogo vreme i vijdam che psuva iskam da predloja BAN REQUEST. MODERATORI MOLQVI BANNETE GO ADSKI MNOGO DRAZNI HORATA!

Re: WILD_BOY

Цитирай Първоначално написано от Tamaki Nami
    Taka nabliudavam tozi individ ot mnogo vreme i vijdam che psuva iskam da predloja BAN REQUEST. MODERATORI MOLQVI BANNETE GO ADSKI MNOGO DRAZNI HORATA!

Не съм забелязала такова нещо .Пък и мястото на темата не е тук
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Явно само тебе дразни... Не виждам никаква причина да получава бан. Гледай ти да не си изпросиш такъв...

Град
    na selo s dqdo

DA verno e toq iska da se ebe s dqdo mai mi se 4ini
    група 13

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Явно само тебе дразни... Не виждам никаква причина да получава бан. Гледай ти да не си изпросиш такъв...
    Оо 100 % ще е бан ,все пак за тези постове ,които "изсира" във форума и тези "shits" теми ,едва ли някои модератор би му простил

прав ли съм Tamaki Namaki

Guest
    emi ako mislish che mi puka za bana ako mi pukashe nali nqmashe da psuvam be lele che ste glupavi ne vijdate li che vlizame tuka za da se zaqjdame samo kato ni bannete golqm hui az moga ot mnogo drugi mesta da vlizam a i vuv drugi forumi

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    emi ako mislish che mi puka za bana ako mi pukashe nali nqmashe da psuvam be lele che ste glupavi ne vijdate li che vlizame tuka za da se zaqjdame samo kato ni bannete golqm "мъжки полов орган" az moga ot mnogo drugi mesta da vlizam a i vuv drugi forumi
    е след като ти сложат няколко бана на IP-тата от ,които влизаш ,няма да си тук ,а ще си посещаваш другите форумчета ...ама и от там няма да закъснее БАНАнчето

emi ako mislish che mi puka za bana ako mi pukashe nali nqmashe da psuvam be lele che ste glupavi ne vijdate li che vlizame tuka za da se zaqjdame samo kato ni bannete golqm "мъжки полов орган" az moga ot mnogo drugi mesta da vlizam a i vuv drugi forumi

Като можеш да влизаш в др форуми не влизай тука.Или и там имаш бан?
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Guest
    Deja-Vu a puka kato me bannat ahah ami ne znam az taka ili inache moga navsqkude da se ebavam i po skype i navsqkude registriran sum navsqkude takache ne mi puka ot kude vinagi ima kude da ebavam

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    е след като ти сложат няколко бана на IP-тата от ,които влизаш ,няма да си тук ,а ще си посещаваш другите форумчета ...ама и от там няма да закъснее БАНАнчето

bana po ip ne e tva koeto be6e 100 % tamanaki ne znam si ko polzva proxyta

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Deja-Vu a puka kato me bannat ahah ami ne znam az taka ili inache moga navsqkude da se ebavam i po skype i navsqkude registriran sum navsqkude takache ne mi puka ot kude vinagi ima kude da ebavam
    Аве сополивко ,след като ти баннат IP-то ще влезнеш още от 2/3 IP-та и после пак ще имаш БАН.И през proxy да влезнеш (въобще ако знаеш какво е тва proxy) пак ще ти сложат бан ... по тоя начин ,по който пишеш няма да се застойш тука дълго...

п.п ай ,че вече ми писна да спамя тъпите ти и без това теми

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Оо 100 % ще е бан ,все пак за тези постове ,които "изсира" във форума и тези "shits" теми ,едва ли някои модератор би му простил

прав ли съм Tamaki Namaki
    Дано да е по-скоро, защото вече достатъчно глупости изписа из форума...

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Поредният пъпчив посерковец който избива комплекси по форумите !!!
    No Brain No Pain!!!

Фен
    Град
    У Нас!
    Момчето е супер пекано,пише за разлика от много други правилни работи и не е тъп спамер,за тва по-добре иди си обери мухала от обраслите полови органи и се разкарай от форума!

Голям фен
    Of nz koi e glupaviq tuka!a i tozi forum e za saveti na primer,a ne za prosta6kite ti temi!!!Na tebe mai ti lipsvat parvite sedem godini!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

ее не се научихте да ми пишете ника.
    Та кажете на какво основание искате да ме банат, и защо темата е пусната в този раздел? И защо е на латиница?
    И още един въпрос, Tamaki Nami - явно си доста нагла, за да ме предлагаш за бан точно ти!

Guest
    Tamaki Nami, по-голям дразнител от теб в тоя форум няма!

Мега фен Аватара на koalka
    Ммочето никой не дразни.Дразнеща си ти с тъпите си постове.

Power of Love
    Guest
    Всичко,написано от WILD__BOY,което съм прочела ми харесва....
    Намерете някой друг,с който да се заяйдате!!!

Power of Love
    Guest
    Всичко,написано от WILD__BOY,което съм прочела ми харесва....
    Намерете някой друг,с който да се заяждате!!!
    Простете неволната правописна грешка!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

abe...ti ne si dobre!kato tolkova te drazni ne mu 4eti postovete!men vaob6te ne me drazni !basi maloumnata tema!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си