- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- WILD_BOY
Taka nabliudavam tozi individ ot mnogo vreme i vijdam che psuva iskam da predloja BAN REQUEST. MODERATORI MOLQVI BANNETE GO ADSKI MNOGO DRAZNI HORATA!
Първоначално написано от Tamaki Nami
Не съм забелязала такова нещо.Пък и мястото на темата не е тук
![]()
![]()
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Явно само тебе дразни... Не виждам никаква причина да получава бан. Гледай ти да не си изпросиш такъв...![]()
DA verno e toq iska da se ebe s dqdo mai mi se 4iniПървоначално написано от Tamaki Nami
![]()
група 13
Оо 100 % ще е бан ,все пак за тези постове ,които "изсира" във форума и тези "shits" теми ,едва ли някои модератор би му простилПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
прав ли съм Tamaki Namaki![]()
emi ako mislish che mi puka za bana ako mi pukashe nali nqmashe da psuvam be lele che ste glupavi ne vijdate li che vlizame tuka za da se zaqjdame samo kato ni bannete golqm hui az moga ot mnogo drugi mesta da vlizam a i vuv drugi forumi
е след като ти сложат няколко бана на IP-тата от ,които влизаш ,няма да си тук ,а ще си посещаваш другите форумчета ...ама и от там няма да закъснее БАНАнчетоПървоначално написано от Tamaki Nami
![]()
Първоначално написано от Tamaki Nami
Като можеш да влизаш в др форуми не влизай тука.Или и там имаш бан?![]()
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Deja-Vu a puka kato me bannat ahah ami ne znam az taka ili inache moga navsqkude da se ebavam i po skype i navsqkude registriran sum navsqkude takache ne mi puka ot kude vinagi ima kude da ebavam
bana po ip ne e tva koeto be6eПървоначално написано от Deja-Vu
100 % tamanaki ne znam si ko polzva proxyta
Аве сополивко ,след като ти баннат IP-то ще влезнеш още от 2/3 IP-та и после пак ще имаш БАН.И през proxy да влезнеш (въобще ако знаеш какво е тва proxy) пак ще ти сложат бан ... по тоя начин ,по който пишеш няма да се застойш тука дълго...Първоначално написано от Tamaki Nami
п.п ай ,че вече ми писна да спамя тъпите ти и без това теми![]()
Дано да е по-скоро, защото вече достатъчно глупости изписа из форума...Първоначално написано от Deja-Vu
![]()
Поредният пъпчив посерковец който избива комплекси по форумите !!!
No Brain No Pain!!!
Of nz koi e glupaviq tuka!a i tozi forum e za saveti na primer,a ne za prosta6kite ti temi!!!Na tebe mai ti lipsvat parvite sedem godini!Първоначално написано от Tamaki Nami
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
ее не се научихте да ми пишете ника.
Та кажете на какво основание искате да ме банат, и защо темата е пусната в този раздел? И защо е на латиница?
И още един въпрос, Tamaki Nami - явно си доста нагла, за да ме предлагаш за бан точно ти!
Tamaki Nami, по-голям дразнител от теб в тоя форум няма!![]()
Ммочето никой не дразни.Дразнеща си ти с тъпите си постове.
Всичко,написано от WILD__BOY,което съм прочела ми харесва....
Намерете някой друг,с който да се заяйдате!!!![]()
Всичко,написано от WILD__BOY,което съм прочела ми харесва....
Намерете някой друг,с който да се заяждате!!!![]()
Простете неволната правописна грешка!![]()
abe...ti ne si dobre!kato tolkova te drazni ne mu 4eti postovete!men vaob6te ne me drazniПървоначално написано от Tamaki Nami
!basi maloumnata tema!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!