- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мислите ли 4е ва6ите о6те го правят
Мислите ли 4е ва6ите родители о6те го праят
estestveno 100% go znam![]()
sigurna sym 4e go pravqt makar 4e sa dosta predpazlivi qvno..6tom dori prezervativi ne sym im namirala...pyk moje i da ne me biva v tyrseneto :P
100% съм сигурен че НЕ го правят!
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
ми да,намирала съм презервативи,гонели са ме от стаята им,постоянно някви намеци м/у тях двамата,явно е ,че още го правят
не.. ама няма да имам нищо против..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от Kulio Gangstera
Сигурно го правят още,макар и по-рядко
pravqt go makar i rqdko za6toto edin put gi zasekoh![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
100% go pravqt namirala sum im prezervativi puk i e normalno ne sa na po 100 godini za da se vuzdurjat..A i sum gi zasichala vednuj vupreki che naburzo se iznizah ot staqta
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да, правят го и съмсигурна защото съм виждала презервативите. Ама то е естествено да го правят...те са още млади![]()
ami moite ne jiveqt zaedno ot 2 godini ama ina4e predi da razdelqt sa go praili i to 4esto osobeno kato pravex kuponi v naz i gi gonex ot naz vinagi ili az ili sestra ili brat mi sme namirali edna prazna kutiq prezervativi...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Мисля 4е НЕ![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
определено го правят...като се има в предвид, че една огромна част от годината не съм в нас...и те са си самички![]()
Определено НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
Не искам да знам,наистина...
pravqt go -edin se pribrah po-rano ot daskalo i gi hvanah v kuhnqta![]()
![]()
tfa 4e ti ne misli6 ne ozna4ava 4e ne go pravqt, za babite sum sigurna 4e ne, 6toto ve4e mn im se promenqt otno6eniqta, ne gledat taka na sebe si, no za roditelite sum sigurna 4e go pravqt do 55 godi6na vuztrast pone dvoikite go pravqt!Първоначално написано от protoss
moite puk nali sa devi pordu4ni xora,ne go pravqt,aaaa ve4e mnogo me draznaqt.samo zabelejki i kritiki.![]()
da![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
и аз така...ама се изнесох за секунди хахаПървоначално написано от NaDuFcHe
а иначе по темата-мисля,че го правят още,даже съм сигурна![]()
f@nt@zi@