- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- spisaniqta i za6to ni haresvat
kazhete sega koe e liubimoto vi spisanie?i za6to vi haresva?mozhe da dadete primer i za nqkoe drugo,koeto da ne haresvate i da kazhete kakvo v nego ne vi dopada
Аз си взимам редовно COSMOPOLITAN...харесва ми,защото това си е типично списание за женскитеА иначе напоследък си вземам и STORY ,но то някак си не е толкова впечатляващо
А за такова,което да не ми харесва не се сещам в момента...
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
az si vzemam:COSMOPOLITAN; BRAVO ; LOVE; XAI CLUB ; NOV FOLK ;FOLK REVIU... ABE OT TOQ ROD... NO NAI MN PURVITE 3/4
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
basi si4ki li tfa 4etat....spisanieto e super est...men mi e lubimoto,ma neznaeh,4e si4ki go 4etat~!~Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
И аз редовно си закупувам КосмополитанПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Не заради друго ама има страхотни секс съвети и това ми допада доста
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az haresvam "Eva"!nz ima interesni statii,intervuta i mng reklami,koeto ponqkoga me drazni!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Аз чета всякякви списаня, защото са ми интересни и си убивам времето с тях, е мого да разбера и нещо интересно, ама и весниците вършат същата работа. Обаче не си давам парите за списания, само за Грация, ако съм си харесала някое подаръче![]()
![]()
У нас имаме навика да си купуваме всички такива списания. От тях най-много ми допадат Космополитан и Грация. Има и други, но тези ми харесват най-много.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
i na men tezi mi haresvat...nai-ve4e kosmopolitan...tova si e nai-qkoto spisanie...grazia ne tolkova za6toto e fra6kano samo s reklami...nqma tolko za 4eteneПървоначално написано от Aleandra
нямам любимо списание.
като цяло списанията ми харесват,защото съм картиноманка,ако мога така да го кажа =)мн обичам да разглеждам разни снимки,картинки..нз защо ,ама адски ме вдъхновяват (тези,които ми харесат де)![]()
get off.
blqsak i hai klubbbbbbbbb nomer ednoooo![]()
Аз списания не чета... освен Boulevard![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ахах ми и аз мога да се нарека картиноманка .. сега си купувам само тийнейджър LOVE .. списания по-рядко .. иначее.. Хай-Клуб , някой брой на Грация... и 18Първоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
ииииии верно.Егоист е яко списаниеПървоначално написано от exploitedteen
мерси,че ме подсети
![]()
get off.
Хах.. като видя в някоя тема последното мнение да е от модератор, все имам чувството, че е локната![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
и аз от време на време и БРАВО си купувам...поради същите причини...или по-точно заради това,което и на теб ти харесва \Първоначално написано от bill_schrei
/
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Всяка седмица-Cosmopolitan,Elle,Story,Блясък.Чета ги най-вече докаго чакам автобуса,за да убия малко време.![]()
Списания чета и си взимам рядко. Когато го правя, най-често е някое риболовно.
Защо ме кефи? Пълни са, поне една част от тях, с полезна и актуална информация....и рибоци!![]()
![]()
Всички списания дет ме радваха ги спряха от производство отдавна.Нокаут,АСЛ,Не!...
Любимото ми списание е БРАВО,защото има интересни интервюта и информации за звезди,забани тестчета,хороскоп (който е верен поне за мен),яки плакати и готини съветчета.Не харесвам БЛЯСЪК,защото е страшно тъпо списание - за мен няма нищо интересно,дори плакат няма,само безинтересни клюки.Първоначално написано от Анонимко
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
spisanie ... hm ... moje bi bravo,no samo kagato naistina nqma kakvo da 4eta ... 4esno kazano ot sega6nite spisaniq nqmam favoriti i to poneje po4ti vsi4ki sa ednakvi i malko ili mnogo se pripokrivat ...
hey now !!!