.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

spisaniqta i za6to ni haresvat

kazhete sega koe e liubimoto vi spisanie?i za6to vi haresva?mozhe da dadete primer i za nqkoe drugo,koeto da ne haresvate i da kazhete kakvo v nego ne vi dopada

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Аз си взимам редовно COSMOPOLITAN...харесва ми,защото това си е типично списание за женските А иначе напоследък си вземам и STORY ,но то някак си не е толкова впечатляващо А за такова,което да не ми харесва не се сещам в момента...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

az si vzemam:COSMOPOLITAN; BRAVO ; LOVE; XAI CLUB ; NOV FOLK ;FOLK REVIU... ABE OT TOQ ROD... NO NAI MN PURVITE 3/4
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

COSMOPOLITAN ми харесва, чета го като нямам какво друго да правя...
    Може да се каже, че има интересни и полезни работки в него.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    basi si4ki li tfa 4etat....spisanieto e super est...men mi e lubimoto,ma neznaeh,4e si4ki go 4etat~!~
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    И аз редовно си закупувам Космополитан Не заради друго ама има страхотни секс съвети и това ми допада доста
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз съм фенка на РИТЪМ и американското Elle

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    az haresvam "Eva"!nz ima interesni statii,intervuta i mng reklami,koeto ponqkoga me drazni!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Аз чета всякякви списаня, защото са ми интересни и си убивам времето с тях, е мого да разбера и нещо интересно, ама и весниците вършат същата работа. Обаче не си давам парите за списания, само за Грация, ако съм си харесала някое подаръче

У нас имаме навика да си купуваме всички такива списания. От тях най-много ми допадат Космополитан и Грация. Има и други, но тези ми харесват най-много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

f`4e_6ef4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    У нас имаме навика да си купуваме всички такива списания. От тях най-много ми допадат Космополитан и Грация. Има и други, но тези ми харесват най-много.
    i na men tezi mi haresvat...nai-ve4e kosmopolitan...tova si e nai-qkoto spisanie...grazia ne tolkova za6toto e fra6kano samo s reklami...nqma tolko za 4etene

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    нямам любимо списание.
    като цяло списанията ми харесват,защото съм картиноманка,ако мога така да го кажа =)мн обичам да разглеждам разни снимки,картинки..нз защо ,ама адски ме вдъхновяват (тези,които ми харесат де)
    get off.

Guest
    blqsak i hai klubbbbbbbbb nomer ednoooo

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Аз списания не чета... освен Boulevard

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Аз си купувам БРАВО (и българското и немското)...харесва ми в българското, че пишат интересни статийки и не споменават за ЧАЛГАРКИТЕ... ...така де супер списание

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    Цитирай Първоначално написано от Juicy_Lucy
    нямам любимо списание.
    като цяло списанията ми харесват,защото съм картиноманка,ако мога така да го кажа =)мн обичам да разглеждам разни снимки,картинки..нз защо ,ама адски ме вдъхновяват (тези,които ми харесат де)
    ахах ми и аз мога да се нарека картиноманка .. сега си купувам само тийнейджър LOVE .. списания по-рядко .. иначее.. Хай-Клуб , някой брой на Грация... и 18
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ако имам пари ги давам за книги, а не списания...

от време на време си взимам Егоист или ЛИК
    ииииии верно.Егоист е яко списание мерси,че ме подсети
    get off.

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    И аз редовно си закупувам Космополитан Не заради друго ама има страхотни секс съвети и това ми допада доста
    Хех, да, аз най-често само тях чета.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Хах.. като видя в някоя тема последното мнение да е от модератор, все имам чувството, че е локната

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    Аз си купувам БРАВО (и българското и немското)...харесва ми в българското, че пишат интересни статийки и не споменават за ЧАЛГАРКИТЕ... ...така де супер списание
    и аз от време на време и БРАВО си купувам...поради същите причини...или по-точно заради това,което и на теб ти харесва \/

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Всяка седмица-Cosmopolitan,Elle,Story,Блясък.Чета ги най-вече докаго чакам автобуса,за да убия малко време.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Списания чета и си взимам рядко. Когато го правя, най-често е някое риболовно.
    Защо ме кефи? Пълни са, поне една част от тях, с полезна и актуална информация....и рибоци!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Всички списания дет ме радваха ги спряха от производство отдавна.Нокаут,АСЛ,Не!...

Re: spisaniqta i za6to ni haresvat

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kazhete sega koe e liubimoto vi spisanie?i za6to vi haresva?mozhe da dadete primer i za nqkoe drugo,koeto da ne haresvate i da kazhete kakvo v nego ne vi dopada
    Любимото ми списание е БРАВО,защото има интересни интервюта и информации за звезди,забани тестчета,хороскоп (който е верен поне за мен),яки плакати и готини съветчета.Не харесвам БЛЯСЪК,защото е страшно тъпо списание - за мен няма нищо интересно,дори плакат няма,само безинтересни клюки.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

spisanie ... hm ... moje bi bravo,no samo kagato naistina nqma kakvo da 4eta ... 4esno kazano ot sega6nite spisaniq nqmam favoriti i to poneje po4ti vsi4ki sa ednakvi i malko ili mnogo se pripokrivat ...
    hey now !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си