- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Биете ли се с братята и сестрите си :D
az ne s ebiq shtoto ednata e bremenna a dr po4ti ne q vijdam v nasne vijadame se ama samo se bori4kame
![]()
Absolutno vseki den... i to za gluposti se biem sus sestyra mi nqkoi pyt na bazik dryk put dosta seriozno...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
az imam sestra i kato bqhme po malki (na po 7-8 godini) se biehme absoliutno vseki den .. dori pomnq 4e mama q be6e strah da ni ostavi sami ... za posleden pyt se bihme kato az bqh na 13 a tq na 15![]()
хаха е ние така яката се млатехме ама вече има голяма разлика в силите а и по пораснахме като челиПървоначално написано от pampers
![]()
mi makar i ve4e da sam golqmi4ka za tva,slu4va se da se potupkame malko
Не мисля че сме големи за това
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
biem se i to mn jestoko edin pyt toi mn lo6o me udari i za malko da mi izkara okoto 4e se naloji az da zema nojami trqbva6e da se za6titq a pyk drug po tejyk slu4ai za malko da mu s4upq rakata zamerix go s edno jelqzo i to to4no po rykata go udari posle toi ne moje6e da q mrydne i se stigna do bolnicata napravixa mu snimka i sled dylgo 4akane (4asove) ni kazaxa 4e ne e s4upena i az vikam ъъъ togava za kfo sedqxme tuka 100 4asa sled tova toi me narita v bolnicata
![]()
AMAN!
Неам Ни брат ни сестра![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
eee ve4e ne se biem, v4era samo s vuzglavnici se bihme, ama ina4ee- ne![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
da redovno s tiq malki uligofren4eta
shte izglejda6 4udesno ako svali6 2 kilograma spored men drexite ti tejat to4no tolkova!!!!!
NE
Имам сестра близначка и като малки постоянно се биехме. Ама не просто леко потупване, ами докато не видим усетим, че има кръв и кичури коса по подаЛуда работа, сега като се замисля сме били много тъпи келеши, но какво да се прави. От нея имам 2 белега. Единия е много малък и почти не се забелязва - на лявата ми буза и от химикал - заби ми го "без да иска", а другия е на челото ми от лявата страна пак - той е от мотика.
Като се замисля ако ме беше ударила по-силно сигурно нямаше да ме има. Е, и аз съм и го връщала де. Бях и забила една ножица в ръката
Сега да не си помислите, че съм някакъв психопат. От много години вече не се бием
![]()
ne nie se rabirame![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Много рядко![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
ami kogato bqhme po-malki pada6e golqm boi,super tupanica,vse edno gledate filmite s jaki 4an!![]()
em ako iskate se smeite ama nie sme 4-ma bratq
az i moq brat bliznak sme na 16 az drugite mi dvama bratq te sa na 17 i su6to sa bliznaci. vednuj na mesec se zbivame kakto trqbva. i vinagi imam sinini . vednuj ico golemiqt bliznak be6e sus s4upen nos. no ba6ta ni ni stroqva qko. samo kato go vidim i zamruzvame. toi e boksior i nie su6to trqnirame. awe qk boi stava
Със сестра ми да . Но брат ми не го закачам![]()
И при мен такаПървоначално написано от flam`f
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Kato malak DA .. Wmomenta ne .. Mnogo e pekan brat mi.![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Ami biem se, ama pri mene gadnoto e, 4e brat mi e s 4 godini po-golqm ot menta vednuj mi be6e poduto lqvoto oko...
![]()
оле вие ме скъсахте от смях, аз си нямам нито сестра нито брат но със братовчед ми мнооооого яко се "потупвахме" почти всеки ден когато бяхме малки, веднъж дори боричкайки се се блъснахме в секцията с кристала..... след това от наще врявааааа и след това пак се сбихме за отмъщениеоле за още колко много случки се сещам
ооооо последно да кажа за идеята ни да сме като в цирка и да хвърляме ножове по себе сие наще го предотвратиха разбира се ама бяхме извадили цялата колекция и моля не мислете че сме побъркани просто бяхме на 5-6 годинки и бяхме безсмъртни
![]()
![]()
сега се разминаваме само с някое леко токатче от моя страна ама той нещо не смее че ще ме залепи в стената
не е честен живота хахах
п.п. яка тема!
"Целувка за лека нощ"
ami damn daje
dori za neshto drebno i vednaga boi
v na6ta ku6ta po vsqko vreme e voina
misleh si 4e kato i dvamata pootrasnem o6te nqkoq godinka 6te se razbirame i nqma da se biem..no qvno kolkoto pove4e rastem razpraviite i konfliktite pomejdu ni stavat vse po-golqmi
![]()
![]()
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
oo nie s brat mi neprekusnato se biem ama mnoo qko se biem ..