- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
нали си е моя личен живот... затова е личен... пазя си го за себе сиПървоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
s nai dobrata mi fr na neia i kazvam vs 6toto znam 4e e super pe4en 4ovek i vinagi 6te e zad men na 100% nezavisimo kfo stava!![]()
Spodelqm vsi4ko s edno momi4e koeto mi e kato sestra![]()
MI PSIHOLOGA MN QSNO![]()
![]()
EGATI QKOTO
![]()
![]()
![]()
С най-добрата си приятелка и майка си!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ми не споделям.. Всичко си остава в мен.. по-добре така, отколкото на някой, на когото не му пука за моите "споделени" неща.)
с най-добрият ми приятел..мисля че той няма да ме предаде,поне с такова впечатление оставам засега ..имам му доверие и вярвам в него![]()
най-много с най-добрата ми приятелка и най-добрия приятел,не че и с тях споделям много, но най-вече с тях![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
С никого не споделям. Само понякога с най-добрия ми приятел... но не чак толкова лични неща. :P
Аз обичам да си споделям с наи добрите ми приятелки,но не всичко.Има неща,които си ги знам само аз и никои друг :P
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
Обикновено със сестра ми, но понякога се случва и с мъжо да споделям или с нейния![]()
Вече мисля,че приятели няма така,че.. с една "добра позната" и с братовчедките ми от части![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
С най-добрите ми приятелки/приятели.
С родителското тяло...изключително единични са случаите,просто не мога.
Най-често с моята най-добра приятелка-тя е супер!А иначе с мама,много рядко с тати![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
ami pove4eto n6 kazvam na priqtelkata si no nqkoi po li4nite si gi zapazvam i za sebe si![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Най-много с семейството ми всичките са супер пекани под семейство имам предвид майка,татко и баба просто на тях споделям такива работи , където и на най-добрия си приятел не бих казал!Било тема за интимен живот , било за приятелски живот , било за училищен живот за всички теми мога да си говоря с тях.Обичам ги !
А за проблеми в семейството(рядко се случва да иам такива), не споделям с никого!Може би ако е по-лек така проблема го споделям с най-добрия си приятел!
Спорен въпрос,защото има неща,които майка ми не е нужно да разбира,а мога да кажа,че с нея споделям много.
Споделям и с най-добрите ми приятели,но и на тях не казвам всичко.
А на гаджето ми...и от него крия разни неща...
offline forever!
С най-добрата ми приятелка,майка ми и братовчед миИначе е много забавно да прекарвам времето си с баща ми
![]()
С никой, споделям само преживявания които мога да кажа всичко останало си го пазя за себе си! Понякога е гадно, но мразя да товаря другите със собствените си проблеми и случки....
с най-добрата ми приятелка и с мама(понякога)![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
sas nai dobrata mi priqtelka i bratov4etka mi