- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
С братовчедка ми и с никой друг,може би майка ми,ноо немога точно всичко с нея...Даже понякога,като и пиша и започвм със "Скъпо дневниче".
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
С най-добрата ми приятелка и със сестра ми :P
Един човек го няма и всичко е безлично.Един човек,а всъщтност всичко ! :*
със себе си
с брат ми
със сестра ми
Споделям със сестрата...Колкото и да се караме тя си ми е най-добра приятелка и знам, че каквото и да и кажа няма да отиде да го изклюка..
![]()
по принцип с приятели ,но ако е нещо много лично си гто пазя в тайна само за мене си ^^
Не споделям лични неща на приятели, защото клюкарят..не мога да бъда сигурна дали след време (например, ако се скараме) и няма да кажат на някой..![]()
Затова ги запазвам за себе си. :P
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Напоследък предпочитам всичко да си пазя за себе си![]()
Иначе ако пък реша да си излея душата, на помощ идва братовчеда... Най-добрия ми приятел, от най-добрите![]()
Но при него съм сигурна, че и да се скараме няма да каже на никой.. докато другите.. не съм чак толкова сигурна![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
С двете ми най - добри приятелки. Знам, че те няма да кажат нищо на който и да е, ако аз съм ги помолила.
Stay up all night with the stars *
Аз си го пазя за себе си.![]()
С най-добрата ми приятелка
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ми най-много споделям с най-добрата си приятелка..,но мисля че е по-добре да си премълчавам![]()
Личните неща споделям с брат ми, които е мн по-голям и винаги ми помага, споделям с 2те ми най-добри приятелки и най-добрият ми приятел, който наистина е страхотен и понякога само той ме разбира. С нашите нищо не споделям, почти не говорим.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С приятелките ми и гаджето ми.Само че личният ми живот се върти главно около тях...така че то не е баш споделяне..![]()
Със никой. Преди споделях със фр, ама много клюкарят.![]()
Споделянето е проява на слабост и затова не споделям.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Най-често с приятели,а понякога и с мама![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!