- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
+1Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
+1Първоначално написано от The Goodbye Girl...
Избягвам да говоря за проблемите си, но ако реша да кажа на някого, то това са двамата ми най-добри приятели или майка ми.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
С най-близката си приятелка и с мама(мда.. МАМА.)![]()
Не споделям много... или няма да споделям много оттук нататък...![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
С майка ми, най-добрата ми приятелка и приятел и двете ми братовчедки(имам си ги като сестри)![]()
Първоначално написано от Emoooo0
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
С въображаемите си приятели.
Ами, гласувах за "най - добрият ми приятел", защото мразя думата ГАДЖЕ.Тъ, с приятеля ми най - вече. И понякога с брат ми.
С мама споделям,с по близки приятели по-личните неща
еми с мама също... понякога с по близки приятели ... а др път си говоря сам![]()
![]()
Най-много с най-добрата ми приятелка иначе и с майка ми си споделям...![]()
С най-добрата ми приятелка и дневника ми![]()
![]()
nicolepcd
Пазя си за мен. Не ми трябва да споделям:P
със сестра ми и с най-добрата ми приятелка..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
не се изказвай неподготвен,прасе
Зависи... някои неща ги казвам на хора, за които знам, че ще ме разберат и няма как да ме издадат (не няма на кого а няма как), но повечето си ги паза САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ!!! Просто вече от опит знам, че ''в живота можеш да имаш доверие само на себе си и то не винаги'' (не помня кой го беше казал...)
с майка ми и най добрите ми приятелки![]()
С гаджето и най-добрия ми приятел.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.