- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
С приятелите ми . Но само с тея мъжкитете са мн добри приятели само на тях имам доверие и то те са хора койт познавам от .... 4 месеца
пък и ако споделям с момиче мн се страхувам , щот знам че повечето момичета са интригантки \
/
Много рядпо споделям...почти никой е ме познава...аз съм с много променящ се характер...за 5 минути и ставам коренно различен човек
С гаджето![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
hah s brat ti dobre ma vnimavai 6oto nai dobrite priqtelki kato ni6to mogat da ti zabiqt noj v gurba
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
i az sam takaПървоначално написано от _Becko_
![]()
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
Зависи какво ми се налага да споделямНо може би най-често с приятели
![]()
![]()
![]()
Zawisi,zawisi ... Po nqkoi pyt ... Prosto sedq i si mislq za problema i kakwo trqbwa da naprawq za da se razreshi....Ima i sluchai w koito mi e tolkowa gadno che imam nujda .. Da kaja na nqkogo da pochustwam che ne sym sam ..
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
С най-добрата ми приятелка и с брат ми...понякога и със сестра ми но с нея повече се караме![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
С най-добрите ми приятели.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми най-много с приятелите ма понякога и със сестрата.
с най-добрата си приятелка
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ami s mom4eto koeto obi4am...s nai dobrata mi fr ...t.e 2te mi nai dobre frendki i s maika mi
Az s bratovchedka mi tq mi e hem sestra hem priqtelka hem bratovchedka..Znaem sichko edna za druga \/
![]()
Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!
Нямам доверие на никого и не споделям!
Знам,че не е добре това,но мисля,че така ми е най-добре...
Законите са едни!или биеш,или те бият...
Аз най-много с приятеля ми,но някой неща си остават за мене![]()
Най-много споделям със сестра ми...Не знам какво щях да правя без нея,страшно много я обичам.Тя е по-голяма от мен и всеки път ми дава съвети и когато съм я слушала никога не съм съжалявала...Много си я обичкам,не си представям живота без нея,тя ми е най-най-най-добрата приятелка,най-ценното нещо за мен...След сестра ми с наща
най-добра приятелка(ако мога да я нарека обща,понеже най-добрите ми приятели първо са били ненйни и после,когато съм се запознала с тях им споделям всичко,понеже излизам само със нея).
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
s gadjeto i s dvete si sestri...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
всъщност вече повече от година с никой както беше преди![]()
"Целувка за лека нощ"
всичко си споделям с най-добрата приятелка а някои неща и с мама![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
С най-добрата ми приятелка, но попринцип не споделям мн![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
С най-добрата ми приятелка по принцип,но като цяло не споделям много.Нали за това се нарича "личен".
Доста неща си остават за мен.Но най-много споделям с приятелите си.
с най-добрата ми приятелка ... не знам откъде го намерих този късмет да я открия... много я обичам и й казвам всичко![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
С най-добрата ми приятелка и с гаджето ми(но само някои неща) иначе най-вече с приятелката ми
![]()