- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С кого споделяте най-много неща от личния си живот :)
S maika i s edna moq pr koqto e dosta po-golqmichka ot men i daje si imam dete ..
Na tqh moga da si kaja vsichko![]()
A i na Moqta priqtelka[koqto mi e komshiika] Tq dava mn dobri suveti ..
Mn si gi obichkam !![]()
Ами аз споделям на различните хора различни неща, но има някои, които не ги споделям на никой и са си моя собствен свят.
-Значи на майка ми и баща ми - много малко споделям, тъпо и дори нз защо..
-на най-добрите ми приятелки (те са две)- сравнително доста - проблеми в даскало, вкъщи, с момчета и т.н.
-на най-добрия ми приятел(момче) - главно чувства, душевни проблеми и терзания![]()
-И на сестра ми, която е по-голяма от мен - от всичко по-малко, но най-важното...
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
По принцип със сестра ми, но тъй като няма такъв отговор, гласувах за майка ми - и с нея също споделям.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
vinagi sym i 6te spodelqm s priqtelite si te sa vsi4ko za men....predi krieh ot maika mi ama sega ne mi puka mnogo mnogo...
горе-долу с най-добрата ми приятелка...но съм честен човек..ако ме питат нещо-казвам![]()
С най-добрите ми фр и с братовчедка ми.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
S nai-dobrata mi priqtelka i s brotov4etka mi!
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]
С баща ми
0%
0% [ 0 ]
хаха
Ами по принцип с най-добрия ми приятел, но наистина НАЙ-МНОГО споделям с едно момче, с което се запознахме в един форум и си пишем по скайп от около гоина..
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Аз споделям с моето друго аз!Нямам приятели с
които да говоря по някой теми пък и нямам желание !
С наще НЕ разговарям!Та така, добре че имам раздвоение на личността!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ne obicham opredelenieto "nai-dobra priqtelka" ... tq mi e kato sestrichka,ta s moito Dilence si spodelqm nai mnogo![]()
най-често с френдка..след тжа идва леля ми..ма и на татко казвам много неща
c KoTKaTa
преди време не споделях нищо с никой....но откакто срещнах приятела ми запо4нах мн да си споделям с него,а от скоро запо4нах и с майка ми да споделям някои неща
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
[/b]С приятеля ми и с най- добрата ми приятелка![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
еми най-вече с my best friend и по малко с майка ми![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
по принцип с най-добрата ми приятелка,но почити нищо не й казвам пазя всичко за себе си
Живота си е мой
Не предмет на дискусията съпътстваща сутрешното кафе на някой
аз споделям на приятеля ми най-много тъй като майка ми е в Гърция .. на него споделям всичко предразположили сме се взаимно и го имам за най-подходящия човек
С майка ми, тя е най- добрата ми приятелка...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
С баба ми! Невероятно съвременна жена! Майка е с по-стари разбирания от нея...
Баба ми е златна душа, АБСОЛЮТНО всичко ми знае![]()
![]()
AZ SPODELQM EDINSTVENO I SAMO S BRAT MI S NIKOI DRUG
![]()
Ne spodelqm na nikogo , zashtoto znam , che dowerie ne moga da iam .. na nikoi ot horata , koito poznawam .. a za maika mi , brat mi i bashta mi - ne moga da se otpusna i da goworq s tqh za seriiozni neshta![]()