- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сладолед срещу...опипване
Оффф,глупотсти.Много хора използват различни начини за да получат това,което искат.Сладоледа е просто пример, за това,че красивата жена получава по-лесно нещата.Малко флирт тук ,малко там отваря много врати.Изполваш секса като оръжие и това,което ти е дал господ.Курви е ,вече да се чукаш с мъже наляво и надясно за изгоди.Това е курвенско!Флирта (или опипването,което не е било толкова много ) в никакъв случай не ви прави такива.Това е моето мнение и съм убеден в него.
и за тук народа си има думата - дават ли ти - взимай, гонят ли те - бягай! а и не го смятам за курвенско. тия дето ти разправят така са някакви шибани комплексари, споко. или са още дечковци и нищо не разибрат! айде, късмет, и догодина пак така)
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
А вие какво отговаряхте?Първоначално написано от Райна
![]()
Ем..лошо няма..една приятелка вкара един барман в примосрко към 400 кинта само от водки и бакардита за 7 дена.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Не сте курви бе .. нали е на аванта зимай![]()
Тва пък е най-дразнещото нещо,някво момиче да ти каже Ше викна гаджето и ща счупи от бой,кви сте вие бе,да не сте господ кат имате гаджета,само бой заслужават някой момичета,щото винаги и те да са виновни се намира някой да ги защити пък и те самите се изкарват невинни естествено,много долни същества сте.Първоначално написано от Катя
То в подобна ситуация като се викне гаджето да пребие еди кой си, може да стане обратния вариант. Да пребият гаджето а половинката му да я натаковат.Първоначално написано от doky
И аз имам подобна случка веднъж преди години опипах една и после тя преписа от мен на контролното - безплатно![]()
1. Даваш на непознати да те опипват.
2. В същото време същият човек опипва и приятелките ти.
3. Приемаш нещо от непознат човек...някой път можеш да приемеш питие от непознат в дискотеката и да те надрусат...отвлекат и т.н.
4. Приемаш безплатен сладолед, защото са те опипвали.
Не само че е курвенско, но е и много глупаво.
На морето мога да се изеба с 5-ма и пак да не е курвенско, а?
На морето е като на пияно - не се броиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
ooof awe hora 6to taka napadate bez da se zamislqte?? golqma rabota ni6to ne e stanalo Flirt i ni6to pove4e. vie kato hodite na kafe s nqkoi deto vi svalq i t.n. i posle kato vi plati smetkata-kurvi li se nari4ate,aaaaПървоначално написано от PY_MACKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем и аз мисля така. Търсели сте забавление все пак. 2 в 1. Няма ли сте приятели предполагам. Ем чи .. кажи ся и какво е било опипването.
Щом се тревожиш от постъпката си и си се замислила това още повече ще рече, че не си курва. [/quote]
BRAVO!! i sam na su6tot mnenie![]()
e tuk si prava ama tova sus sladoleda ne e . kato kazaha po-gore nai-malkoto 6tom se zamislq za postupkata si pokazva 4e ne e kurva (ne 4e q poznavam po princip moje i da e ama v slu4aq postupkata ne moje da opredeli kato "kurvenska") ako e pravila sex s nego za sladoled ili kakvoto i dae togava e kurva,ama tq ne go e napravila, taka 4eПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
tova e prosto Flirt ve4e go kazah
mn zle ste bre eiiii![]()
tva ne kurvensko,a e detsko izpulnenie,mn vi e niska tarifata,za edin sladoled da vi pipat po...what ever
![]()
Ти за колко би се навила?Първоначално написано от SANDRETO
Opredeleno dvete s priqtelkata ti ste KURVI![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
![]()
Некъв ще ме 'бара' заради ебания му сладолед я се ... да не съм луда ще го отрепам тоя бе!!
![]()
Не съм била на твое место иначе ще види той 'неволно' ... ще мета плажа с него... ку*вар
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Много добре го каза. И аз бих му зашлевила един хубав шамар.Първоначално написано от Катя
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
В нашия фитнес има едно момиче дето редовно си я бараме по гъзо (много и е готин) и то безплатно (малко ни се кара ама не и обръщаме вниамание)тя го прави на доброволни начала
не е курва.
Обаче , вие го правите срещу заплащанесте курви.
2т. системно
А мене ако некоя ме барне ще скопа ръцете!
ми... то така се почва.. сега е сладолед , после нещо друго, после пари.. така се става ку*ва![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...