.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Оффф,глупотсти.Много хора използват различни начини за да получат това,което искат.Сладоледа е просто пример, за това,че красивата жена получава по-лесно нещата.Малко флирт тук ,малко там отваря много врати.Изполваш секса като оръжие и това,което ти е дал господ.Курви е ,вече да се чукаш с мъже наляво и надясно за изгоди.Това е курвенско!Флирта (или опипването,което не е било толкова много ) в никакъв случай не ви прави такива.Това е моето мнение и съм убеден в него.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    и за тук народа си има думата - дават ли ти - взимай, гонят ли те - бягай! а и не го смятам за курвенско. тия дето ти разправят така са някакви шибани комплексари, споко. или са още дечковци и нищо не разибрат! айде, късмет, и догодина пак така)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Град
    НяКъДе В НиКъДеТо :)
    Цитирай Първоначално написано от Райна
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от alfred
    О,голямо престъпление.Като ти дават - вземаш.Не сте курви,споко.
    Ем и аз мисля така. Търсели сте забавление все пак. 2 в 1. Няма ли сте приятели предполагам. Ем чи .. кажи ся и какво е било опипването.
    Щом се тревожиш от постъпката си и си се замислила това още повече ще рече, че не си курва.
    Е ми като заставахме щото беше на машина сладоледа и той примерно ме гушваше през кръста и ми го подаваше. Е или ни тупваше по дупетата, некви ей такива и само се закачаше с нас с реплики от сорта "Растат ли гърдичките" и "Мляко за вашите секси устни сега ще забъркам" и ни подаваше сладоледите. Е разни такива неща.
    А вие какво отговаряхте?

Фен
    Град
    Майна town
    Ем..лошо няма..една приятелка вкара един барман в примосрко към 400 кинта само от водки и бакардита за 7 дена .

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Супер фен
    Не сте курви бе .. нали е на аванта зимай

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Катя
    Ми да,а после като кажа на гаджето и ще го чупи от бой.Кой е тоя ,че да ме опипва,тва никой няма право.Един помня преди няколко години ме беше хванал за дупето,ама той беше на колело и не можах да со спра,ама кви псувни му ударих...в училище,от моя клас,там дето си се познаваме толкова добре,само някой да посмее,си изяжда шамара мигновенно.А после говорят,че съм била кучка ли,ок,кучка,но с достойнство
    Тва пък е най-дразнещото нещо,някво момиче да ти каже Ше викна гаджето и ща счупи от бой,кви сте вие бе,да не сте господ кат имате гаджета,само бой заслужават някой момичета,щото винаги и те да са виновни се намира някой да ги защити пък и те самите се изкарват невинни естествено,много долни същества сте.

Р А
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Ми да,а после като кажа на гаджето и ще го чупи от бой.Кой е тоя ,че да ме опипва,тва никой няма право.Един помня преди няколко години ме беше хванал за дупето,ама той беше на колело и не можах да со спра,ама кви псувни му ударих...в училище,от моя клас,там дето си се познаваме толкова добре,само някой да посмее,си изяжда шамара мигновенно.А после говорят,че съм била кучка ли,ок,кучка,но с достойнство
    Тва пък е най-дразнещото нещо,някво момиче да ти каже Ше викна гаджето и ща счупи от бой,кви сте вие бе,да не сте господ кат имате гаджета,само бой заслужават някой момичета,щото винаги и те да са виновни се намира някой да ги защити пък и те самите се изкарват невинни естествено,много долни същества сте.
    То в подобна ситуация като се викне гаджето да пребие еди кой си, може да стане обратния вариант. Да пребият гаджето а половинката му да я натаковат.

И аз имам подобна случка веднъж преди години опипах една и после тя преписа от мен на контролното - безплатно

Мега фен
    1. Даваш на непознати да те опипват.
    2. В същото време същият човек опипва и приятелките ти.
    3. Приемаш нещо от непознат човек...някой път можеш да приемеш питие от непознат в дискотеката и да те надрусат...отвлекат и т.н.
    4. Приемаш безплатен сладолед, защото са те опипвали.

Не само че е курвенско, но е и много глупаво.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Сладолед срещу...опипване

e golqma rabota. i az ako bqh na tvoe mqsto bih kazala 4e e malko kurvensko,NO vse pak si na more... a tam vsi4ko e pozvoleno... taka 4e spoko-priemi go kato leten flirt, a ne kurvanska istoria \/

Мега фен
    На морето мога да се изеба с 5-ма и пак да не е курвенско, а?

Р А
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    На морето е като на пияно - не се брои

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PY_MACKA
    mi vij sq
    to 4e ne e kurvensko ne e
    ako go be6e izebala za ediniq sladoled za 50 stinki-->evalata

ama kato cqlo postupkata si e bila ba6 JALKA

PS:nemam podoben slu4ai da padna dotam 4e da me opipva nekav liolio za 2 sladoleda... krai kolko sum izostanala
    ooof awe hora 6to taka napadate bez da se zamislqte?? golqma rabota ni6to ne e stanalo Flirt i ni6to pove4e. vie kato hodite na kafe s nqkoi deto vi svalq i t.n. i posle kato vi plati smetkata-kurvi li se nari4ate,aaaa

Guest
    Ем и аз мисля така. Търсели сте забавление все пак. 2 в 1. Няма ли сте приятели предполагам. Ем чи .. кажи ся и какво е било опипването.
    Щом се тревожиш от постъпката си и си се замислила това още повече ще рече, че не си курва.
    [/quote]
    BRAVO!! i sam na su6tot mnenie

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    e tuk si prava ama tova sus sladoleda ne e . kato kazaha po-gore nai-malkoto 6tom se zamislq za postupkata si pokazva 4e ne e kurva (ne 4e q poznavam po princip moje i da e ama v slu4aq postupkata ne moje da opredeli kato "kurvenska") ako e pravila sex s nego za sladoled ili kakvoto i dae togava e kurva,ama tq ne go e napravila, taka 4e tova e prosto Flirt ve4e go kazah

mn zle ste bre eiiii tva ne kurvensko,a e detsko izpulnenie,mn vi e niska tarifata,za edin sladoled da vi pipat po...what ever

Р А
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    mn zle ste bre eiiii tva ne kurvensko,a e detsko izpulnenie,mn vi e niska tarifata,za edin sladoled da vi pipat po...what ever
    Ти за колко би се навила?

za 2 sladoleda a ti?

Opredeleno dvete s priqtelkata ti ste KURVI
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!

Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ебати курвенската постъпка
    пмного ефтино минавате

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Некъв ще ме 'бара' заради ебания му сладолед я се ... да не съм луда ще го отрепам тоя бе!! Не съм била на твое место иначе ще види той 'неволно' ... ще мета плажа с него... ку*вар
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

На мен щеше да ми е яко гнусно някъв да ме обарва,айде си зимай сладоледа и чупката.Ако пък да не го зашлева,няма да съм аз
    Много добре го каза. И аз бих му зашлевила един хубав шамар.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    В нашия фитнес има едно момиче дето редовно си я бараме по гъзо (много и е готин) и то безплатно (малко ни се кара ама не и обръщаме вниамание) тя го прави на доброволни начала не е курва.
    Обаче , вие го правите срещу заплащане сте курви.
    2т. системно

Guest
    А мене ако некоя ме барне ще скопа ръцете!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ми... то така се почва.. сега е сладолед , после нещо друго, после пари.. така се става ку*ва

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си