Здравейте!Аз съм от Чирпан и в моя малък град има малко неща за забавление...Едно от тях до преди 3-4 месеца беше дискотеката.Там в петък и събота се събираха тийнейджъри от целия град.Беше много готино,събирахме се в големи компании и се забавлявахме страшно много.Имахме страхотен DJ - ГОЛЯМ ПИЧ...Той пускаше всякаква музика за всякакъв вкус - Техно,Поп - все хитчета,Метъл (на който особено се кефехме),Поп-фолк - най-новите парчета и от време на време - R&B и breakdance,но...Един ден се случи нещо - нашият DJ бе уволнен (поне така казваха) и на негово място дойде един,който пускаше само стари песни от чалгата и кючеци (каква отврат) . И така...малко по малко в дискотеката започнаха да идват само десетина лапета (на по 8-9 години) ...Всички признават че много им липсва старата дискотека , но никой нищо не прави по въпроса,затова аз и две мои приятелки проучихме какво може да се направи...Решихме че ще е най-добре да запишем един диск с музика,която може да пуска DJ-a.Aко може да ни помогнете ще съм ви мнооооого благодарна.Който иска може тук да напише песни които според него са подходящи за дискотека :техно,поп,поп-фолк,метъл,R&B,breakdance и т.н... Благодаря предварително!!!