- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo vi vazbujda nai mn vav 1 mom4e
хАХхаХАхАхАхХАхахАХПървоначално написано от 2sexy4you
Обзалагам се че си от СитиНет
![]()
![]()
Ще ни сложат масс бан зарад вас ве ей![]()
ANNUIT COEPTIS | NOVUS ORDO SECLORUM
ti si nqkvo jivotnoПървоначално написано от PY_MACKA
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
na teb ti trqbva edin dqdo sas xubava kola za kakvo ti e da e gotin nito zaslujavash nito nishto edin debel torbest mangal dori shte e po dobre za teb
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
красиви очи,изразителен поглед,готино тяло/не мн мусколесто.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Много важно.Първоначално написано от oNe`iLLuminaTi
![]()
Първоначално написано от Paduan`
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Mike-Jones
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ами тена му , ако е какаов най- добре , и врата! не много дебел , нито тънък кат клечка![]()
Onazi mu rabota...da e golqma nai-veche
Първоначално написано от baby91
не очаквах такъв отговор чесно
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Като се замисля една чаровна усмивка с тръпчинки + предизвикателен поглед прави чудеса с мен![]()
И стегнати мъжки дупета обожавам да ги пипам![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
И аз съм такаПървоначално написано от Whisskas
![]()
вземи мен вземи мен вземи менПървоначално написано от Whisskas
Ми аз па да се изкажа намирам за секси един мъж да е със стегнато тяло и да няма косми ни под мишници, ни по корема и кърдите (камоли гърба)
Секси е и мъж с нежна кожа. Като моя.![]()
WILD__BOY ouuu ti namira6 nqkoi myj za sexy...interesni naklonnosti ima6...no vseki sam si re6ava de!
.Първоначално написано от Анонимко
А ти явно имаш склонности към затъпяването. Да, знам кой мъж е секси и кой не е. И направи разликата знам, не чувствам, че е секси. Просто съм наясно. Проучваш конкуренцията
Айде сега замълчи и си набий една чикия/скреч.
I spored kakvo i koi go znae6 ve...spored priqtelkata ti ili priqtelkata na priqtelkata ti,4e edi si koi myj e sexy...ili sydi6 po sebe si???Mai temata e za vseki individualno koi myj e sexy(spored opredeleni 4erti)...aide sq ti si udari edna,stava li?
Мъже, престанете. Wild boy, не харесваш мъже, следователно не казвай. Ако си Би сексуален, се изкажи, но не си!
и като моя...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
аве мама му стара гей съм бе. кат има проблем да не се отавя. - и да, не е секси да си селянин с тениска на де путе мадра и оръфани пантофи за 1500лв.Първоначално написано от `Death`Whore`
xaxa kato iz4etoh si4ki komentari mai tursite neshto kato mene xaxaxaxaxaxaax![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Точно теб търсъмПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
нали знаеш, че вече съм обратен
(поне за тая тема)
Нищо лошо няма в мъжката дружба,нали главатарю?
Само не лижете задниците на своите партньори,защото има опастност от инфекции на езика и устната кухина.![]()
Като гледам доста момичета харесват нещо като мен ... хаха![]()
Ако е за непознат, най вече погледа, излъчването ... а ако е със сини очии още повечемного си зависи де от физика от лице, коса, чар
а ако го познавам е по различно вече
![]()