.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от 2sexy4you
    ushite!!! kolkoto po ushat tolkova po sexy
    хАХхаХАхАхАхХАхахАХ Обзалагам се че си от СитиНет
    Ще ни сложат масс бан зарад вас ве ей
    ANNUIT COEPTIS | NOVUS ORDO SECLORUM

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от PY_MACKA
    zna4i...

nai ama nai nai me kefi da e razli4en i da pravi gluposti za koito nikoga nqma da se setq
    tva za haraktera

ina4e...ole da mi prasnat edin stegat zadnik
    ama samo zadnik-->ne stiga
    nai vajen e face-a a plo4kite po korema

uf are spiram
    ti si nqkvo jivotno
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    uh-oh! Amiiii, kato che li purvo me grabva tqloto my - ama da ne e kato garderob, no ne i samo s nekvi zachenuci na relef. Est, che samo hubavoto tqlo ne e dostatuchno, za tva trqbva da e sladuk v liceto Uh.. ;} I ne na posledno mqsto e pricheskata - tq sushto e ot znachenie, obache bih q prenebregnala v opredeleni situacii (naprimer, ako e s hubav motor/kola - tova e OGROMEN plius ).

Za drugo ne se seshtam, osven, che trqa da e po-visok ili kolkoto men, no tva e po default
    na teb ti trqbva edin dqdo sas xubava kola za kakvo ti e da e gotin nito zaslujavash nito nishto edin debel torbest mangal dori shte e po dobre za teb
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

красиви очи,изразителен поглед,готино тяло/не мн мусколесто.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от oNe`iLLuminaTi
    Цитирай Първоначално написано от 2sexy4you
    ushite!!! kolkoto po ushat tolkova po sexy
    хАХхаХАхАхАхХАхахАХ Обзалагам се че си от СитиНет
    Ще ни сложат масс бан зарад вас ве ей
    Много важно.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    Не обичай външността, която те привлича, а душата, която те обича!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    uh-oh! Amiiii, kato che li purvo me grabva tqloto my - ama da ne e kato garderob, no ne i samo s nekvi zachenuci na relef. Est, che samo hubavoto tqlo ne e dostatuchno, za tva trqbva da e sladuk v liceto Uh.. ;} I ne na posledno mqsto e pricheskata - tq sushto e ot znachenie, obache bih q prenebregnala v opredeleni situacii (naprimer, ako e s hubav motor/kola - tova e OGROMEN plius ).

Za drugo ne se seshtam, osven, che trqa da e po-visok ili kolkoto men, no tva e po default
    na teb ti trqbva edin dqdo sas xubava kola za kakvo ti e da e gotin nito zaslujavash nito nishto edin debel torbest mangal dori shte e po dobre za teb
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

ами тена му , ако е какаов най- добре , и врата! не много дебел , нито тънък кат клечка

baby91
    Guest
    Onazi mu rabota...da e golqma nai-veche

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от baby91
    Onazi mu rabota...da e golqma nai-veche
    не очаквах такъв отговор чесно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Като се замисля една чаровна усмивка с тръпчинки + предизвикателен поглед прави чудеса с мен
    И стегнати мъжки дупета обожавам да ги пипам
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ръцете(ама не длани и пръсти...самите ръце)гърба и гърдите
    И аз съм така

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ръцете(ама не длани и пръсти...самите ръце)гърба и гърдите
    вземи мен вземи мен вземи мен
    Ми аз па да се изкажа намирам за секси един мъж да е със стегнато тяло и да няма косми ни под мишници, ни по корема и кърдите (камоли гърба)

Мега фен
    Секси е и мъж с нежна кожа. Като моя.

Guest
    WILD__BOY ouuu ti namira6 nqkoi myj za sexy...interesni naklonnosti ima6...no vseki sam si re6ava de!

WILD__BOY ouuu ti namira6 nqkoi myj za sexy...interesni naklonnosti ima6...no vseki sam si re6ava de!
    .

А ти явно имаш склонности към затъпяването. Да, знам кой мъж е секси и кой не е. И направи разликата знам, не чувствам, че е секси. Просто съм наясно. Проучваш конкуренцията
    Айде сега замълчи и си набий една чикия/скреч.

Guest
    I spored kakvo i koi go znae6 ve...spored priqtelkata ti ili priqtelkata na priqtelkata ti,4e edi si koi myj e sexy...ili sydi6 po sebe si???Mai temata e za vseki individualno koi myj e sexy(spored opredeleni 4erti)...aide sq ti si udari edna,stava li?

Мега фен
    Мъже, престанете. Wild boy, не харесваш мъже, следователно не казвай. Ако си Би сексуален, се изкажи, но не си!

zaharinka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Секси е и мъж с нежна кожа. Като моя.
    и като моя...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мъже, престанете. Wild boy, не харесваш мъже, следователно не казвай. Ако си Би сексуален, се изкажи, но не си!
    аве мама му стара гей съм бе. кат има проблем да не се отавя. - и да, не е секси да си селянин с тениска на де путе мадра и оръфани пантофи за 1500лв.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    xaxa kato iz4etoh si4ki komentari mai tursite neshto kato mene xaxaxaxaxaxaax

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    xaxa kato iz4etoh si4ki komentari mai tursite neshto kato mene xaxaxaxaxaxaax
    Точно теб търсъм нали знаеш, че вече съм обратен (поне за тая тема)

Нищо лошо няма в мъжката дружба,нали главатарю?
    Само не лижете задниците на своите партньори,защото има опастност от инфекции на езика и устната кухина.

Като гледам доста момичета харесват нещо като мен ... хаха

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Ако е за непознат, най вече погледа, излъчването ... а ако е със сини очии още повече много си зависи де от физика от лице, коса, чар а ако го познавам е по различно вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си