.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia

izpravqne sus se6oar

iskam da vi pitam kak to4no si izpravqte kosata sus su6oar i 4etka?nqkakva specialna li 4etka trqbva da izpolzvam ili stava i s obiknovena?i su6to slagate li i ne6to na kosata predi da q izpravite ili napravo kakto si e mokra q razresvate i su6ite sus se6oara?pls nqkoi da mi obqsni kak to4no se pravi cqlata procedura.
    mersi
    moq nevinnost i greh.....

emi az izpolzvam 4etka sas bivolki kosam.tq e edna po tvarda i edna po golqma,ina4e az sas obiknovena 4etka nemoga da si q isprava.a predi tva ne si slagam nishto....
    Admin-Coki:
    Неподходящ размер на аватар!

Guest
    az si izpravqm kosata s obla 4etka i nqkoi pat slagam sunsilk krem za kosa v lilavata opakovka koito e za ipravqne na kosata za po golqm efekt

Guest
    Честно казано успявам да изправям своята и с гребен, като се има в предвит, че ми стига до кръста и е доста гъста.

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Не че си я изправям много често, но използвам един от тези 2 варианта:
    1.още докато е влажна подпъхвам четката(независимо каква) под косата, а над нея от външната страна на разстояние...може би 4-5 см стои сешоара и така минавам няколко пъти целия кичур коса до долу.
    2.преса за коса с приставката за изправяне става много по-лесно \/
    Иначе като я изправям по тези 2 начина не използвам никакви козметични продукти. Имам чувството че ако й сложа, това допълнително ще я увреди като имаме предвид и употребата на сешоара или пресата-понеже те я изгарят! Само когато я оставям да си изсъхне сама тогава си слагам или балсам без отмиване, или пяна за коса. Успех!

Повече от фен
    ami vzemi si kragla 4etka za kosa ama po golqma(kato tezi v salonite) i taka... nali znae6 kak stava

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Ами аз до скоро само с четка и сешоар си я изправях сега минах изцяло на преса...но иначе използвам дебела обла четка за коса и приставката на сешоара за изправяне...преди да започна задължително си мажа косата с подхранващ крем за коса,защото иначе много се изсушава и изтощава...самото изправяне го правя кичур по кичур като започвам от корените към върховете...абе това с точност не може да се обясни така само с писане...може първо да идеш на фризьор да те изправят да видиш как става и след това да продължиш вкъщи самичка по-нататъка

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    еми измиваш я задължително с балсам, за да ти е по-лесно при ресенето...и с кръгла 4етка...и държиш сешоара...така надолу....надолу да духа...т.е. го държиш нагоре....и тва дет излиза въздуха да сочи надолу...и всеки кичур..абе малко е трудно за обяснение...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    а като сме трагнали в тази насока ...ще ви питам как може да си направиш косата на клечки .... аиде някои да каже че ми е интересно

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    а като сме трагнали в тази насока ...ще ви питам как може да си направиш косата на клечки .... аиде някои да каже че ми е интересно
    пияна за коса....

тъмнокоса_сладурана
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    пияна за коса....
    aз неска ще пробвам да си изправя косата и после да я направя на клечки...смисъл права на клечки мисля да си я отделям малко по малко на кичурчета и всяко с мн пяна пък ще видим...ше ви пиша

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да затова питам права на клечки ...много ми е интересно как да си я направя на клечки ...щото става супер яко пък незнам как ?

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Sofia
    да затова питам права на клечки ...много ми е интересно как да си я направя на клечки ...щото става супер яко пък незнам как ?
    kakvo ima6 predvid?da ti stoi mokra li?ako da-ima specialna pqna za 'mokur' efekt mislq 4e be6e na Londa.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами не просто да седи на клечки супер яко е ...смисал секи кичур да си е по отделно ...не мога обясня нещо като косата на момичето от аватара ти !

Град
    Sofia
    aham..tova naistina e super,no nqmam idea kak moje da se postigne...edva li v doma6ni usloviq

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    aham..tova naistina e super,no nqmam idea kak moje da se postigne...edva li v doma6ni usloviq
    може,може...аз като си я намажа с крема преди да започна да се изправям със сешоар искам не искам така става

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хммм ще пробвам самоче с преса ...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    az pyk s iutiq ili s presata... ama s iutiq stava po lesno

еми аз си ползвам една голяма кръгла четка от ест. косъм и след това с пресата обаче отнема доста време за да се получи добреако имате керамична преса е доста по-лесно обаче трудно е да хвърля 100 кинта минимум за преса....лично аз предпочитам да си смачкам косата с пяна за мокри къдрици или балсам -повече ме радваа за изправянето като искам да се получи добре - в салон
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    може,може...аз като си я намажа с крема преди да започна да се изправям със сешоар искам не искам така става
    с какъв крем я мажеш ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си