.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна

Помощ хора!!! Прослушах чалга :shock:

Не се майтапя. Преди за мен чалгата беше падението и упадака на съвремената музика, но съм грешал. Преди си мислех, че в чалга текстовете няма никакъв смисъл, но съм грешал. Просто не бях дорасъл, за да се докосна да гения на тази наистина велика музика. На пръв поглед текстове от типа на "напипай го и нека то в твоите ръце да си играе" бяха текстове пълни с глупости и без смисъл, но грешах. В тези текстове има смисъл, които тогава не съм разбирал, един найстина дълбок смисъл. Преди Роб Халфорд беше моят идол, но сега новият ми идол е Азис. Какво толкова? Между тях няма голяма разлика и двамата са обратни, и двамата взимат добре високите тонове и имат пискливи женкси гласове. И във връзка с това исках да ми помогнете, защото приятелите ми ще ме помислят за тъп или по-вероятно за полудял като разберат, че харесвам чалга. Помогнете ми кажете ми как да не ме мислят за тъпак след като разберат, че слушам чалга.
    11 tochka deaktiven profil.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    mnogo smeshno .. mnooogo
    a inache ako te e sram ot sebe si ot muzikata koqto slushash .. trqbva da si idot

Yupeeee !

Супер фен
    OPOMNI SE !!!!!!!! Kakav smisal vijda6 v texta na "napipai go " ujs ujs ujs sram i padenie ne iskam da te obijdam ama si e taka !

Голям фен
    Еми виж сега всеки има право да слуша това което му харесва, нали ? Аа и не вярвам приятелите ти да те помислят за тъпак само,че си започнал да слушаш чалга.Все пак те не са ти приятели заради това какъв стил музика слушаш, а за това какъв човек си!.. Но все пак един съвет!ОПОМНИ СЕ!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Еми виж сега всеки има право да слуша това което му харесва, нали ? Аа и не вярвам приятелите ти да те помислят за тъпак само,че си започнал да слушаш чалга.Все пак те не са ти приятели заради това какъв стил музика слушаш, а за това какъв човек си!.. Но все пак един съвет!ОПОМНИ СЕ!
    Не ги познаваш. В дена на "Thrash Till Death" пребиха в Каварна няколко чалгарчета без да са им направили нищо с обяснението, че това е боклукът на България и трябва да си изхвърли.

Mimka_sweet - песента има много дълбок смисъл, но явно ти не го разбираш.

Paduan` - не се срамувам от себе си. Страхувам се, че приятелите ми ще ме помислят за луд и ще остана без приятели.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Не ги познаваш. В дена на "Thrash Till Death" пребиха в Каварна няколко чалгарчета без да са им направили нищо с обяснението, че това е боклукът на България и трябва да си изхвърли.
    Е кви са тия приятели дето си си намерил ?;[ .. Някви хейтъри от всякъде.Абе всеки има право да слуша това,което му харесва!Кои са те за да решават кои са боклуци и кои не само защото слушат това,което им харесва?!хмм.. незнам.Замисли се върху това какви приятели имаш

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Е кви са тия приятели дето си си намерил ?;[ .. Някви хейтъри от всякъде.Абе всеки има право да слуша това,което му харесва!Кои са те за да решават кои са боклуци и кои не само защото слушат това,което им харесва?!хмм.. незнам.Замисли се върху това какви приятели имаш
    Замислял съм се, но предпочитам да имам такива приятели отколкото да нямам приятели.

Повече от фен
    Крий се тайно в училищния кенеф и там слушай

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    Крий се тайно в училищния кенеф и там слушай
    Не се подигравай. Аз специално, не си ги пускам на компютъра, а от мп3 плеъра, тъй като миги отчита в ласт.фм, а те гледат от време на време какво слушам. И все пак не може така. Представете си някой приятел влиза в автобуса и ме гледа с плеъра и пита какво слушам. Аз как да му отговоря, че слушам Азис? Вече се крия един месец, но те все някога ще разберат, че слушам чалга и ще изгубя приятелите си и ще остана съвсем сам.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    надявам се темата да е базик !
    темата е безкраино тъпа .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Добре деее, айде ще се опитам да бъда сериозна /аааа кво мъчениеее, много е трудно точно сега..../
    Ако са ти толкова добри приятели, едва ли ще те зарежат заради това. Ако не са, отиди да си намериш нови на турнето "Планета пайнер"
    /все пак остава варианта с кенефа помисли над него, можеш да си вземеш някъв стар уолкмен/

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    надявам се темата да е базик !
    темата е безкраино тъпа .. !
    Щях да се радвам да се бъзикам с вас, но за съжаление не е така. Имам реален проблем, така че моля помогнете ми стега да можете.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Oфф чалга...-ужасТТТ
    Нз,просто се опитаи да не я слушаш(чалгата) и да слушаш това което си слушал преди И така хем няма да слушаш,хем приятелите ти няма да те мислят за тъпак...

Град
    Варна
    just_a_kid - Турнето вече мина, така че не мога да си намеря приятели, а и кой чалгар ще пиеме в компанията си някой, който слуша и метъл.

®©PeTq®© - Опитвам се да не я слушан, но не става. Разбираш ли? Даже вчера се получи малко смешно и конфузно, когато приятелите ми кометираха последният албум на Evergrey и казваха как се надяват да чуят бъдещият албум на Cradle of Filth, а аз наум си пеех "Дърт козел млада върба лющеше".

Повече от фен
    Маскирай се като един от тях, не е трудно. Само трябва да се изрусиш, слагаш едо якенце на дизел и едни дъни с розови камъчета и да не забравиш джапанките!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    Маскирай се като един от тях, не е трудно. Само трябва да се изрусиш, слагаш едо якенце на дизел и едни дъни с розови камъчета и да не забравиш джапанките!
    Ааааа.... НЕ!!!

Ако ще трябва да се полгам на такива мъчения спирам чалгата. Надявам се да ме подкрепите в начинанието ме да се откажа от този вредно пристрастяване към чалгата.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами може вече да ти харесва ... чесно казано не смятам че е голям проблем освен че може доста да те базикат но тва се преживява

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ами може вече да ти харесва ... чесно казано не смятам че е голям проблем освен че може доста да те базикат но тва се преживява
    Ами да права си. Те ме познават от даста време освен това аз още слушам метъл, но сега се сетих имам още един доста голям проблем - баща ми. Той е заклет метъл и ако разбере, че слушам чалга незнам какво ще се случи най-малкото ще ми спре джобните и задължително ще ми забрани да слушам чалга.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Re: Помощ хора!!! Прослушах чалга :shock:

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Просто не бях дорасъл, за да се докосна да гения на тази наистина велика музика.
    Ахаххаах,само заради това изказване хората биха те помислили за т**
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на machoka
    Батко, за мезе ли ни 'зимаш?

Град
    Варна
    Мачок - Това не го разбрах.

Милото
    - Не ми се подигравай. За мен това найстина е една доста стойностна музика. Вместо да ми помогнете вие ми се подигравате.

Guest
    mislq 4e 4oveka pr se ebava i celiq post e izpylnen s ironiq..

Мега фен Аватара на machoka
    Имам предвид, че ако ни **аваш, няма да е никак приятно..

Какъв точно смисъл намираш в текстовете в изброените примери от теб?

Относно приятелите -> имаш една грешка. Някъде прочетох изказване от рода на "Не ми харесват такива приятели, но по-добре от колкото да нямам".

Грешиш. По-добре да нямаш. Поне няма да деградираш така, както сега се случва с настоящите ти 'приятели'. Един приятел трябва да те подкрепи във ВСЯКО ЕДНО твое решение, независимо какво е - ако види, че не си прав, да подходи по други начини.

Повече от фен
    Ми айде почвай веднага да отказваш чалгата! Вредна е

Град
    Варна
    Мачок - Не се ебавам.
    Смисълът как да го обясня...малко е сложно, но човека (Азис) е вложил чувства в тази песен. Той пее за неща, които му са се случили и му се случват. Освен това текста е забавен.

То такива приятели каквито казваш няма или поне аз не съм виждал. Да отида в чалга компания ще се случи същото, защото аз слушам и чалга, и метъл едновремено и никои няма да приеме този факт.

just_a_kid - и аз вече незнам какво да правя да се отказвам от чалгата ли, да се отказвам от компанията си или да се откажа от всичко? Помогнете ми найстина незнам какво да направя. Много раздвеон съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си