.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Не се ебавам.
    А аз съм Христос...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Не се ебавам.
    А аз съм Христос...
    А аз пък съм Мохамед. Като искаш не ми вярвай. Досега бях един голям позьор, които отричаше чалгата пред всички и когато си призах истината никой не ми вярва.
    11 tochka deaktiven profil.

Shadow_Walker`
    Guest
    Абе леко е странно това как изведнъж си прослушал чалга... Но ако тази музика ти харесва не виждам причина да се криеш и да се срамуваш от това-нали всеки трябва да се харесва какъвто е? А за приятелите- ако разберат-кажи истината, дотогава не казвай нищо.
    П.П. Нещо не успях да се логна, че не съм в нас...

Мега фен Аватара на machoka
    Mo6no,

има, има такива приятели.. просто трябва да потърсиш малко повече Не си губи времето с отрепки, само ще загубиш..

Слушай каквото ти харесва и да не ти дреме за останалите.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Слушай каквото ти харесва и да не ти дреме за останалите.
    Дамм.

И все пак помисли над варианта с кенефа.

Град
    Варна
    Вижте какво. Щепомисля утре сутринта и ще ви кажарешението си. Нали казват, че човек мисли по-трезво сутринта.

Е,ти толкова упорито се опитваш да убедиш всички че наистина слушаш чалга,че наистина щях да ти са вържа , ако не бях прочела, че в текст като "Напипай го" си намерил смисъл...Повече от ясно е че темата е бъзик ама иначе е забавно...

Е,ти толкова упорито се опитваш да убедиш всички че наистина слушаш чалга,че наистина щях да ти са вържа , ако не бях прочела, че в текст като "Напипай го" си намерил смисъл...Повече от ясно е че темата е бъзик ама иначе е забавно...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Само аз ли усещам ирония?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    nqma ni6to lo6o v 4algata neka jivee kralq na pop folka AZIS

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Само аз ли усещам ирония?
    не
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Силно ми напомняш един младеж от един друг форум. С тая разлика, че той си има банда и сички го имаха за много тру. И с тая разлика, че неговите думи не бяха ебавка.

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Силно ми напомняш един младеж от един друг форум. С тая разлика, че той си има банда и сички го имаха за много тру. И с тая разлика, че неговите думи не бяха ебавка.
    хах, чудно на кой ли
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мърльо смотан... дразни ме!

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Варна
    Хора, размислих и реших, че ще се отказвам от чалгата. Найстина ми е трудно. Надявам се да ме разберете и да ме подкрепите.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    С теб сме \/

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    а мога ли да попитам как се докосна до гения на тази музика ....и как реши че е гениална !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    а мога ли да попитам как се докосна до гения на тази музика ....и как реши че е гениална !
    Как да ти кажа? Мелодията е уникална. Текстовете са дълбокосмислени. Текстовете са направени един вид на пластове и когато ги слуша обикновен и не до толкова умен човек - той открива тъпите и маумни текстове и им се кефи (или не се кефи). Когато ги чуе някои по-умен - той открива скрият подзамисъл в песента, която авторът е вложил.

Спри.... че почнах да се разколебавам дали да се отказвам чалгата.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Как да ти кажа? Мелодията е уникална. Текстовете са дълбокосмислени. Текстовете са направени един вид на пластове и когато ги слуша обикновен и не до толкова умен човек - той открива тъпите и маумни текстове и им се кефи (или не се кефи). Когато ги чуе някои по-умен - той открива скрият подзамисъл в песента, която авторът е вложил.

Спри.... че почнах да се разколебавам дали да се отказвам чалгата.
    абе ти подиграваш ли ни се ?
    смислен текст ?!
    текстовета са дълбокомислини ?!
    кво дълбокомислено има в текст от 5 реда като и 5те реда са еднакви .... освен това сякаде песен в чалгата текста и е на абсолютно една и съща тема ...за любов ...баси шитовете ... !
    слез на земята и стига си си праил ебавки !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Помощ хора!!! Прослушах чалга :shock:

Не се майтапя. Преди за мен чалгата беше падението и упадака на съвремената музика, но съм грешал. Преди си мислех, че в чалга текстовете няма никакъв смисъл, но съм грешал. Просто не бях дорасъл, за да се докосна да гения на тази наистина велика музика. На пръв поглед текстове от типа на "напипай го и нека то в твоите ръце да си играе" бяха текстове пълни с глупости и без смисъл, но грешах. В тези текстове има смисъл, които тогава не съм разбирал, един найстина дълбок смисъл. Преди Роб Халфорд беше моят идол, но сега новият ми идол е Азис. Какво толкова? Между тях няма голяма разлика и двамата са обратни, и двамата взимат добре високите тонове и имат пискливи женкси гласове. И във връзка с това исках да ми помогнете, защото приятелите ми ще ме помислят за тъп или по-вероятно за полудял като разберат, че харесвам чалга. Помогнете ми кажете ми как да не ме мислят за тъпак след като разберат, че слушам чалга.
    Знаех си...пък ти ме упрекваш че слушам Токио Хотел.
    Хаха Азис по зле и от ТХ...Хептен ще загубиш слуховите си възприятия.Смислен текст,Уникална мелодия дрън дрън ...Ама като те кефи слушай си к'во ти пука на тебе френдовете к'во ще кажат.А пък ако толкоз много те е грижа просто не им казвай че се кефиш на АЗИИИИС

Град
    Варна
    Elektra_x - Азис има невеорятен глас, а оня от Токио Хотел грачи много зле. Аз имам далеч по-завидни гласови възможности от него. Не се притеснявай за слуховите ми възприятия, защото за имам далеч по-добър музикален слух от повечето хора.

Направи го да изглежда така все едно се ебаваш.И примерно се събирате някъде и ти надуваш до дупка Васко Педераса(АзисчУ демек) и почваш да се хилиш.И да видиш как на другия ден сички ше се запалят по тези дълбокомислени текстове и уникалните сложни и невероятни мелодии, които чалгарите влагат в песните си.Чалгата ще спаси света.

ПФХАХАХХ.ОМГ

*НАпипаааааааай гооооооооо...*

Град
    Варна
    Имам един въпрос. Сега като разбрахте, че слушам чалга за по-тъп ли ме помеслихте?

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    охохох...ти ли бе...олеее...ти беше дет ми псуваше ТХ...хаха...нека ти...бог те наказва и не те помислихме за ТЪП...ТИ СИ СИ ТЪП

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Elektra_x - Азис има невеорятен глас, а оня от Токио Хотел грачи много зле. Аз имам далеч по-завидни гласови възможности от него. Не се притеснявай за слуховите ми възприятия, защото за имам далеч по-добър музикален слух от повечето хора.
    Ми естествено че Азис е по-добър...никой друг няма песен като Напипаааааааай Гоооооо...хахах предпичитам да си слушам Токио Хотел,които "НЕ МОГАТ ДА ПЕЯТ" ...от колкото "невероятния глас" на някъв педерас,дето и той сам незнай педерас ли е или не е и изобщо къв е.И ся само моляви се не ми излизайте с номера и че вокала на ТХ е гей,педерас,травестит,хема родит и още кви ли не глупости дето вече ги забравих.Има дълга коса...има,слага грим...хубаво слага,НО това не го прави момиче и съм убедена че е много повече мъж от някой тук(като под "някой тук" не визирам никой конкретно)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си