- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Помощ хора!!! Прослушах чалга :shock:
Азис може и да е обратен, но има един найстина добър глас. И за разлика от оня на Токио Хотел има много по-голям.
11 tochka deaktiven profil.
kakvo lo6o ima da slu6a6 4algatova e muzika kato vsi4ki ostanali
![]()
![]()
![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Е да. Истина е, но много хора не мислят така.Първоначално написано от fuck_you_baby
Защо толкова се впрягаш в това, че си прослушал чалга, да много хора-включително и аз- не харесват тази музика, но който иска да я слаша-на мене не ми пука.Не мисля, че музиката, която слушаш показва характера ти-може да си метъл, може да си чалгар, но това не показва дали си тъп или не.Аз не съм си помислял, че си тъп или нещо такова.
Ако си решил да се откажеш да слушаш тази музика-ами добре, ти си решаваш.
Хората винаги са предубедени. Както не биха общували с теб, защото имаш дълга коса, например, така и биха те дискриминирали, защото слушаш еди каква си музика.
Да и аз така си мисля и затова ще се отказвам от чалгата.Първоначално написано от `Death`Whore`
Ми лично аз не те смятам за тъп, въпреки музиката която слушаш!Ама ти нали се отказваш (за което се гордея с теб-да се откажеш от чалгата е трудно начинание, както да се откажеш от цигарите!)!Пък и на мен ми е все тая-всичките ми бивши и настоящи гаджета са чалгари!(не че са много гаджетата ама все пак!)Първоначално написано от Mo6no
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз не те помислих за по-тъп, защото темата не е истинска. Според мен си целял да разбереш дали ще те помислим за тъп, след като кажеш, че слушаш чалга.
всеки сам си решава каква музика да слуша ...
при положение обаче че ти до вчера си отричал даден стил и си обеждавал другите в това че е ужасен и сякви глупости ...изглежда доста тъпо ... според мен не може човек толкова бързо да прослуша нещо ....просто или ти харесва или не ..не може един ден да харесваш метъл след тва чалга а накрая рап .. има едно нещо което е много вярно въпреки че го е казал малко тъп човек ...
Преди 2 години слуша рап
вчера слуша техно
днес слуша чалга
после какво ?
продължаваи така...
Може да е модерно да го правиш
с мъже брато ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Айде признавам си без бой. Ебавах се.![]()
Благодаря на мачока, че не ми заключи темата, въпреки че отлично знаеше, че се ебавам.
Дет курво - Това беше една от целите ми в темата, но основната идея заради, която пишех беше вдъхновението ми след като видях един подобен пост иронизиращ чалгата във форума на България в ласт.фм. Аи ми беше интересно да видя колко човека найстина ще ми се вържат.
IdiOtKa - Мога да ти кажа, че мога да харесвам всичко.
След самото признание, считам темата за приключена.
Мошно, съветвам те да прочетеш това, което писах по темата. То се отнася в пълна сила, въпреки 'сериозността' на темата.
Лека вечер.