- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koq e nai-sexy izvestnata li4nost za vas
s koq izvestna li4nost ste iskali vinagi da pravite sex,i kakvo to4no vi vazbujda v neq/nego
е па мене ме кефи Кели Бънди, или Салма ХайекА от БГ - Елена от БигБрадър 2
вики от мастило много ми харесва![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Аз си падам по боби турбчото и бичето. не ги харесвам заради красивата им външност, а заради техния изключителен ум.
Кели Бънди наистина е хубава.Друга жена...ми Дита Фон Тийз си е хубава.И оная...ква беше бе...от Отчаяни съпруги,не Ева,ами другата с тъмна коса...Пък и Лонгория става.
Но предпочитам Джо Коул![]()
Алексей Чадов... играе в Нощна стража, Дневна стража, Девета рота и доста други. че и в театъра, ама тоя в Москва...![]()
![]()
![]()
![]()
какво ми харесва в него ли... хм... всичко?
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Mi ot susedka za seks aktriasa bih q oprail
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Valeri Bojinov....
Уникати...
ми..класиката - Брад Пита да и Бойко Борисов
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
James Lafferty...мале напрао ше го скъсам мн ме кефи ии тоя не е лош дето играе в "Жената в огледалото" маркос
mi... britney spears mn e sexy samo sq kato e bremenna e malko zle ina4e si e super,i galq litova ot vip brother sashto mn me kefi i s udovolstvie bih q....
hmmm ami ot kade da zapo4na..
1.valeri bojinov
2.4at!!!
3.kristiano ronaldo
4.david backham
5.VIN DIZEL!!!!!!!!!!
BerbatoV
Diana Kruger !!!! (Helena , "Troy")
Yupeeee !
Аз съм герундофил и за това си падам по по-зрели бабички от бг шоубизнеса като ивана и глория, които без грим им личат вековете.![]()
Честър от Linkin Park, капитана на националния на Италия - Канаваро, Гъмзата - Шоуто на Славитва е от мен
Холи Бери или както там е.
Дженижър Анистън.
Шакира.
oo mi te sa mn ma-enrike iglesias,deivid bekam,riki martin,cristiano ronaldo,berbatov i bojinov sa nai-sladkite bonbon4eta
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
Ами за жена много харесвам Джесика Алба и Кейт Бекинсейл,иначе за мен са си Джош Хартнет и Хийт Леджер,а да,забравих Диего Луна
ot bg zvezdite --> Valeri Bojinov![]()
a ot 4ujdite --> Vin Dizel![]()
Fabio Cannavaro
Fernando Torres
Djosh Hartnet
predishniq post biah ama........sam malko tupi4ka i zabravih..
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Ицо Йовов, Дани Боримиров, Топчо, Мечо, Гошо, Емо, Живко, Седрик, Игор
сичките лерскари са мн готини![]()
от чуждите К.Роналдо, Фиго, Рикардо![]()
Andjelina Djoli i Peta Uilsun-ot filma Nikita