- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мечтата на чекиджията
bai_joran_4uka FOREVER !!!!!!!!Първоначално написано от bai_joran_4uka
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
snimkata na podpisa ti e ot edin mnogo gotin film.kak se kazvashe 4e ne se seshtam a mi se gleda?Първоначално написано от Mike-Jones
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
През пролетта се забихме с едно момиче от Димитровград. # дни се изкъртихме от секс.. Та, вечерта, около 24 часа, стоим си на балкона и си пушим, по без гащи (Първоначално написано от Анонимко
) , минава някакъв човек по улицата и тя се развиква: "Чииииичоооооооооо!" ЧОвека само дето не получи инфаркт, кой знае как си го е изкарал на жена си или каква люта злобарка си е направил после...
![]()
![]()
![]()
нз при мене веднъж един френд и една френдка докат си седях на компа се изшибаха беше мн яко щот тя е на 12 той на 17 тя се беше разкрачила а ве да не ти казвам колкоПървоначално написано от Анонимко
а най ми е интересно че се хвалиш че си лъскал хаха
И на мен ми се е случвало на пейка ама незнам кой е гледал![]()
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
кой аз ли???Първоначално написано от macka123
хах, най-редовно като отида на гости у баба ми (живее на гарата, а който живее на гарата знае какво е) гледам такива работи, само че платени :Р в смисъл от на баба ми терасата се вижда идеално крастовището пред хотел Плевен, а там всяка вечер се кашират по 3-4 курви и ходят зад на баба ми блока, че им е най-близко. късметлия съм :P
vengeance knows no mercy
офффф ще го кажа за пореден път-децаааааПървоначално написано от macka123
Не плачи когато всичко свърши-усмихни се че нещо ти се е случило
Това е яко
И аз също обичам да поствам в теми от 2006.
яьаояяаняоа
аЗ
Hostis Honori Invidia