- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми се оплаква от размера
Абе тая ненаситница направо ме побърква. Моя е 16 см и аз постоянно и повтарям че моя е нормален размер и че се оплаква напразно и че ако иска салам да ходи на бакалията. Просто такива момичета направо...ама ме търпи, въпреки че е ненаситна пак мче държи, а и аз не се оплаквам, на мен ми стига да има с кво да се занимавам, а това че е грозна не ми пречи.
ako ne se praish na originalen s tupa tema ...
prati q taq pri nekoi negur a ti si fani svesna madama![]()
Yupeeee !
както казах преди в една друга тема....
ако ти каже че ти е малък ти и кажи че са и малки циците и ще млъкне![]()
Бии и шута на тая офца !
Dobre de az ot cqlata rabota ne razbiram nie kakvo da napravim a?![]()
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
Очевидно приятелката ти имат богат сексуален опит,щом има такава база за сравнение и критикува размерите ти.В крайна сметка ако иска да бъде с теб ще те приеме такъв,какъвто си без подобни "тъпи"коментари ако не да си намери някой с" по-голям",който да може да я задоволи.
Намеквала е да си направиш операция, или поне да си правиш ония упражнения за удължаване на пишока дето ги беха показали в един сайт тука некъде.
2т. системно
Като ви гледам отношението един към друг, сте си лика прилика. Тя те обижда, ти нея, що за любов е тази вашата?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да,вие сигурно само за секса сте заедноПървоначално написано от Aleandra
"Недооценения" ахахахаахафапфа![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Тая твойта приятелка явно е доста куха с извинение![]()
да му уголемим уяПървоначално написано от Zlat4eto
иначе по темата (ако има поне 5% истина) според мене тая се чуди как да те разкара![]()
извини ме, но кой е казал, че е любовПървоначално написано от Aleandra
![]()
16 си е малко пишлеПървоначално написано от Недооценен
от 18-19 са добрите екземпляри
поне дебел ако е, пак не е лошо, ама малък и тънък е ужас![]()
тва беше грубичко малко..иначе що сте заедно като си прайте напукПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
MU6KAI GO V DEBELOTO 4ERVO