- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Teen срещичка на 5 септември - 16:00h на пилоните :)
i az tui...Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Ko stana s priti _kiti i skate_warrior nqkade se zatriha izz stranicite![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Еми аз утре трябва да изпратя едно момиченце до гарата а влака и е в 5:30.. ако идвам ще е някъде към 6 , ама няма да знам къде сте.. ;(
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
окс в скайп, че тука е опасТноПървоначално написано от priti_kiti
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Абе аз тебе май те видях ма не съм мноо сигурен дали си бил ти... не беше ли досега на паметника на съветската армия и след т'ва мисля че те видях пак до народното събрание...Първоначално написано от exploitedteen
Стори ми се познат по дрешките
![]()
Хахах ем да аз първо бях с две девойчета като минах през руския и след като ги изпратих на връщане май пак те видях.. аз бях един жълт такъв.. рошав , скаран с гребена и най-вече с ютията..![]()
ей, не флууд-ете темата миииииииииииимодче съм все пак..не ви ли е срам?
![]()
![]()
аре до утре и...пак ще сме си същите + 1-2 нови "придобивки", но аз лично вече не се и учудвам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
нищо.. ше ме видиш аз съм навсякъде![]()
![]()
![]()
![]()
Aguuuuuuuu nqkoi koito jivee kum Razsadnika da se namira i da hodi na sreshtata???Ili nqkoi koito ima jelanie da se dovleche do kum razsadnika i posle da hodi natam
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ъ, изчакайте ме утре. Ще дойда, ако закъснея 5-10 мин, изчакайте НИ плс /с xaxo_xixi )
ааа я ме светнете на кое му викате "наркоманската", че нещо ми се стори че там ше кесите та да знам.. ?![]()
Tva go pisah predi da se razberem s tebeeeeeeeeeПървоначално написано от priti_kiti
Inache 13:30 znam znam
![]()
15:30 мацкоПървоначално написано от NaDuFcHe
![]()
скейтърчо бря имаш ми номера..звъниш като се освободиш и ти казваме къде смемного хора ще бъдем,не всички може да са навити за наркоманската.. а тфа е една много забавна пейка
![]()
как няма да сте навити бе?!?!!? Ше фърчат глави!Отиваме на НАРКОМАНСКАТА ! !!!! ! ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
Ууу ма кфи се събрахте![]()
Ще мина де, да си видя няколко дърти приятелчета.
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Axaxaxa da de 15:30![]()
нещо против наркоманите ли имаш?!Първоначално написано от Momchence
![]()
![]()
gre6i6... utre 6ti pokaja za6to :P http://www2.coca-cola.com/presscente...sprite_ice.jpgПървоначално написано от priti_kiti
я стига си се правила на света вода ненапита.. знаеме те тебе каква си наркоманкаПървоначално написано от priti_kiti
![]()
![]()
![]()
епаа, с Boot имаме път натам, така че може да фърлим едно око, ама не е съвсем сигурно![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...